Benim eltilerim var gecen kayinvalidem bana dediki sana bi hasenat alalım dedi çünkü o bana hasema vermişti bende fazlası var diye esime hasema alalım demiş sonra eltilerim bizimde hasemalarimiz eskidi dedi bizimde almamız lazım dedi onlar elbise aliyor ben hiç tınlamiyorum ama bana gelince bisey alınınca hemen onlarda aliniyor neden bu kıskançlık
Kayınvalide mi karar veriyor sizin don mayo haşema işlerine? Bence eltileri bırakın da bunu sorgulayın.Benim eltilerim var gecen kayinvalidem bana dediki sana bi hasenat alalım dedi çünkü o bana hasema vermişti bende fazlası var diye esime hasema alalım demiş sonra eltilerim bizimde hasemalarimiz eskidi dedi bizimde almamız lazım dedi onlar elbise aliyor ben hiç tınlamiyorum ama bana gelince bisey alınınca hemen onlarda aliniyor neden bu kıskançlık
hayır karar vermiyor bana vermişti o bende fazla var sana veriyim diye onu kullanıyordum ben zaten ona demiştim anne bir hasema allalim diye eşimle alamıyorum çünküKayınvalide mi karar veriyor sizin don mayo haşema işlerine? Bence eltileri bırakın da bunu sorgulayın.
Niye derlesiyim ki ben sizlere soruyorumBurada bir üye var P Papatyaguluu onun da eltisi çok kıskançDertleşebilirsiniz kendisiyle
Hayır kıskançlık ben niye onlarla eşit değilim ozaman o kadar elbise alıyorlar benim umurumda değil bananeKiskanclik mi yoksa esit mi davranmasi? Sahsen takilacak bir konu olarak görmüyorum
Hasema hani kapalılar denize ve havuza girdikleri bir eşya ya hani olur yaEltime hasemat diye bir şey alacak olsalar, muhtemelen ne alınacağını anlamam bile:)
Ne demek bu? Çok kıskanılacak bir şeyse aklımda kalsın
Vallahi yok niye olsun bens adece sinir oluyorum benim eltiler iki tanede ondan dedim ler diye ekledimKaç tane elti tanıdın i elti(Ler) diyorsun.
Bir parça likralı kumaş için mu tantana ?
Görende bağ bahçe aldılar sanır.
Sizde de az biraz fesatlık var sanki
Deniz giysisi yani anladım. Yahu bunu niye kıskançlık olarak algıladınız belki onların da o şeyleri hasemaları eskimiş olabilir.Hasema hani kapalılar denize ve havuza girdikleri bir eşya ya hani olur ya
Allah aşkına ne bu millette kıskanılma arzusu? Siz kimsiniz, nasıl bir üstünlüğünüz var ki biri sizi kıskansın? Eşit davranmak istiyorlar demek ki, ne güzel, olması gereken o.Benim eltilerim var gecen kayinvalidem bana dediki sana bi hasenat alalım dedi çünkü o bana hasema vermişti bende fazlası var diye esime hasema alalım demiş sonra eltilerim bizimde hasemalarimiz eskidi dedi bizimde almamız lazım dedi onlar elbise aliyor ben hiç tınlamiyorum ama bana gelince bisey alınınca hemen onlarda aliniyor neden bu kıskançlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?