Eltiler neden kiskanc olur?

selinay61

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2023
166
26
13
27
Benim eltilerim var gecen kayinvalidem bana dediki sana bi hasenat alalım dedi çünkü o bana hasema vermişti bende fazlası var diye esime hasema alalım demiş sonra eltilerim bizimde hasemalarimiz eskidi dedi bizimde almamız lazım dedi onlar elbise aliyor ben hiç tınlamiyorum ama bana gelince bisey alınınca hemen onlarda aliniyor neden bu kıskançlık

Burada bir üye var P Papatyaguluu onun da eltisi çok kıskanç Dertleşebilirsiniz kendisiyle

Kayınvalide mi karar veriyor sizin don mayo haşema işlerine? Bence eltileri bırakın da bunu sorgulayın.

Benim anlamadığım şu neden yani onlar elbise aliyor benim umurumda olmuyor

Kayınvalide mi karar veriyor sizin don mayo haşema işlerine? Bence eltileri bırakın da bunu sorgulayın.
hayır karar vermiyor bana vermişti o bende fazla var sana veriyim diye onu kullanıyordum ben zaten ona demiştim anne bir hasema allalim diye eşimle alamıyorum çünkü

Eşim herseye çok pahalı diyip durduğu için alamıyorum kayinvalidem oyle deği pahalı bile olsa alır onu

Kaç tane elti tanıdıniz ki elti(Ler) diyorsunuz
Kaçıncı evliliğiniz misal ?
Bir parça likralı kumaş için mi bu tantana ?
Görende duyanda bağ bahçe aldılar sanacak.
Sizde de az biraz fesatlık var sanki
Böyle şeylere gözünüz daralmasin,kendi bereketinizi kaçırmayın derim..

Eltime hasemat diye bir şey alacak olsalar, muhtemelen ne alınacağını anlamam bile:)
Ne demek bu? Çok kıskanılacak bir şeyse aklımda kalsın
Hasema hani kapalılar denize ve havuza girdikleri bir eşya ya hani olur ya

Kaç tane elti tanıdın i elti(Ler) diyorsun.
Bir parça likralı kumaş için mu tantana ?
Görende bağ bahçe aldılar sanır.
Sizde de az biraz fesatlık var sanki
Vallahi yok niye olsun bens adece sinir oluyorum benim eltiler iki tanede ondan dedim ler diye ekledim

Hasema hani kapalılar denize ve havuza girdikleri bir eşya ya hani olur ya
Deniz giysisi yani anladım. Yahu bunu niye kıskançlık olarak algıladınız belki onların da o şeyleri hasemaları eskimiş olabilir.

Allah aşkına ne bu millette kıskanılma arzusu? Siz kimsiniz, nasıl bir üstünlüğünüz var ki biri sizi kıskansın? Eşit davranmak istiyorlar demek ki, ne güzel, olması gereken o.

Hem siz okul çocuğu musunuz da sizin böyle kişisel şeylerinizi başkaları alıyor?
İnsan denizde giyeceği şeyi gider kendi alır. Kayınvalide sizin veliniz mi niye o alsın? Eşinizle gidin alın en olmadı yani. Başkalarının iç çamaşırı gibi giyilen şeylerini bence giymeyin zaten.
Burada kıskanç olan kayınvalide gibi geldi bana. Yenisini almanıza izin vermiyor, kendininkileri veriyor ya da o alıyor. Evli barklı kadınsınız ayol niye o alsın.

Ben kıskançlık olarak algilamadim,belkide onların ki dedikleri gibi eskimiş olabilir siz de söyleyince laf arasında bizim de almamız gerek demiş olabilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…