Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
siz kendi başınıza kendi paranızla alamıyormusunuz da kv ye alalım diyosunuz bu zaten direk bana haşema al demek oluyor keseleriniz ortak anladığım kadarıyla ama yinede ben böyle şeyleri annesinden izin alan küçük çocuklar gibi görüorum bence gidip kendiniz de alabilirsiniz kendi haşemanızıhayır karar vermiyor bana vermişti o bende fazla var sana veriyim diye onu kullanıyordum ben zaten ona demiştim anne bir hasema allalim diye eşimle alamıyorum çünkü
Eltisizliğime şükrettiğim bir gün dahaÇunku elti olmak bunu gerektirir jxjxjxh
Olsun en azindan kaynanan kiskanc ve de cadi degilmisEşim herseye çok pahalı diyip durduğu için alamıyorum kayinvalidem oyle deği pahalı bile olsa alır onu
Ay benim de yokEltisizliğime şükrettiğim bir gün daha
Kaos ihtiyacımı KKda gideriyorumAy benim de yokkeske olaydi. Bi gorumcem var o da Kanada'da anasini satayim. Hayatimda kaos eksikligi var
![]()
Kiz her gun de olmuyo ki kaosKaos ihtiyacımı KKda gideriyorum
Hayır üstelik kv gelininin haşema ihtiyacı olduğuna karar vermiş. Bu daha beter bencesiz kendi başınıza kendi paranızla alamıyormusunuz da kv ye alalım diyosunuz bu zaten direk bana haşema al demek oluyor keseleriniz ortak anladığım kadarıyla ama yinede ben böyle şeyleri annesinden izin alan küçük çocuklar gibi görüorum bence gidip kendiniz de alabilirsiniz kendi haşemanızı
Hasemasini kaynanasina aldirmayan da ne biliyimHayır üstelik kv gelininin haşema ihtiyacı olduğuna karar vermiş. Bu daha beter bence
Çünkü kadının haşemasını kullanıyormuş, ona yenisini alalım da benimkini kullanmasın demiş de olabilir.Hayır üstelik kv gelininin haşema ihtiyacı olduğuna karar vermiş. Bu daha beter bence
Hayir kaynana eskisini geline vermis ben mi yanlis anladimÇünkü kadının haşemasını kullanıyormuş, ona yenisini alalım da benimkini kullanmasın demiş de olabilir.![]()
Ben de öyle anladımHayir kaynana eskisini geline vermis ben mi yanlis anladim
O kısımda kafam çok karıştı benim. Ama dediğiniz doğru olabilirÇünkü kadının haşemasını kullanıyormuş, ona yenisini alalım da benimkini kullanmasın demiş de olabilir.![]()
Eşim herseye çok pahalı diyip durduğu için alamıyorum kayinvalidem oyle deği pahalı bile olsa alır onu
Pardonda sizin benimle derdiniz nedir?Burada bir üye var P Papatyaguluu onun da eltisi çok kıskançDertleşebilirsiniz kendisiyle