Eltiler neden kiskanc olur?

hayır karar vermiyor bana vermişti o bende fazla var sana veriyim diye onu kullanıyordum ben zaten ona demiştim anne bir hasema allalim diye eşimle alamıyorum çünkü
siz kendi başınıza kendi paranızla alamıyormusunuz da kv ye alalım diyosunuz bu zaten direk bana haşema al demek oluyor keseleriniz ortak anladığım kadarıyla ama yinede ben böyle şeyleri annesinden izin alan küçük çocuklar gibi görüorum bence gidip kendiniz de alabilirsiniz kendi haşemanızı

siz kıskanmıyorsunuz onlar kıskanmak değil de eşitlikten yanadır
çok tuhafınıza gittiyse onlara elbise alınınca sizde isteyin nedir yani :)

bu arada ben yapmıyorum etmiyorum en gözü tok benim modlarına girmişsiniz bence :)

siz kendi başınıza kendi paranızla alamıyormusunuz da kv ye alalım diyosunuz bu zaten direk bana haşema al demek oluyor keseleriniz ortak anladığım kadarıyla ama yinede ben böyle şeyleri annesinden izin alan küçük çocuklar gibi görüorum bence gidip kendiniz de alabilirsiniz kendi haşemanızı
Hayır üstelik kv gelininin haşema ihtiyacı olduğuna karar vermiş. Bu daha beter bence

Haşemaların hepsinin parası kvden çıkıyorsa diğer eltilerin de istemesi çok normal.
Hiç birinizin kendi bütçesi yok mu yahu,hepinizin donu kaynanadan mı soruluyor? Kocalar para versin herkes kendi öteberisini kendi alsın ama yok. İlla bu coğrafyanın hakkını vermek lazım tabi 😊

Back
X