Eltim ile Eşinin Değişik Hareketleri

İnsanlara akıl dağıtmazsanız neden alıp kullanmadılar diye bu kadar dert etmezsiniz.
Çevremde ne kadar yeni anne varsa bebekten çok, akıl verip duranlar yüzünden fenalık geçiriyorlar, bunalıma giriyorlar.
Aynı süreçlerden geçtiğiniz için sizin daha iyi bilmeniz lazım.

Gezme konusunda da haklı bulmadım sizi. Hayat bu, her zaman planlandığı gibi gitmeyebilir.
Belki havayı sıcak veya serin buldular, belki annesi "bana bırakın, gidip kafa dinleyin" dedi, belki hiçbir sebep yokken bırakmaya karar verdiler.
Gelip arabayı iade mi etselerdi?

Arabayı vermek istemiyorsanız vermezsiniz. Sinirinizi arabayı verene değil de isteyene yöneltmeniz saçma. Ortada bir sorun varsa eşinizde, eltinizde veya kayınbiraderinizde değil.

Abartmayin ya..neymiş 5 6 kere kardeşi araba istemiş. .ister yahu haftada birde ister kardeş onlar ..çok garip geliyor bu konular bana ya sadece bir kac kere almış ona bile laf ediyorsun..ya erkekler evlenmek istemiyorlar ve gerçekten kk deki bir cok Gelinleri gördükçe hakli diyorum artık. .senin kardeşin istese bal kaymak verirsin hic sıkıntı yok ama kayın isteyince batıyor. .ayrica sarılık yorumunuda güldüm bu ne cahillik!! Bir cok cocuk ve hatta neredeyse bir çoğu sarılık atlatir kimi hafif kimi agir..anne sütünün erken veya gec gelmesiyle de alakali.. iki cocugum var ilki cok hafif atlatti ama ikinci kizimda agir geçti çünkü sütüm 3. 4. Gun tam anlamıyla geldi mama vermek istemedigimden sütümün gelmesini bekledim buda sarılığı arttirdi..benim bu yaptigimada yanlış diyecekler olabilir ama ben hazır ve katki maddeli, paketli ürünleri evime sokmamaya çalışıyorum ondan mamada vermedim.

Anlatilan: pis k.ka elti cocugunu nasil digerlerinin dedigi saatte emzirmez?. Kotu elti cocugunu sarilik etti. Vicdansiz elti cocugunu annesine birakip gezmeye gitti. Bencil elti nolacak
Ama sorun ; yalan soylemeleri
Yedik biz de bunu. Hi hi Bal gibi kadini kiskanip haset etmissiniz. Yazik kadina acidim. Insallah nazari degen biri degilsinizdir. Allah kem gozden korusun valla eltinizi.

Bebeğini kaç saatte bir emzirmis, kime bırakmış, kocasıyla nereye gitmiş.. Bakın bunların hiç biri ne sizi nede bizi ilgilendirmez. Eğer parayı sorun eden insanlar değilseniz bu mevzuyu uzatmanın ne anlamı var? Eminim eşiniz umursamıyordur bu konuyu ve dediği gibi karşıdaki kardeşi tabiki verecek arabasını. Yeri gelir cebine harçlıkta koyar. İnsanlar gezsinler sizi neden bu kadar rahatsız ediyor. Ve her anne evladını düşünür. O kızcağız lohusaliktan dha yeni çıkmış. Gezecek edecek ki biraz yavrusuna daha iyi baksın. Bunalmıştır zaten iyice. 2 aylık bebeklerini bakiciya teslim edip çalışan bunlar var. Konteynera değil annesine bırakmış alt tarafı. Lütfen insanların yaptıklarıyla ilgilenmeyin. Benim bebeğimin metobolizmsi çok hızlı ve kilo alımı yavaş. Eltime göre bende çocuğuma açlık orucu tutturuyorum sağda solda öyle diyormuş hanımefendi .. Herşeyi eleştirmeyin sizde lütfen...

Yahu yazmayım yazmayım dedim de..

Benim abim bizim eşimin 300bn₺ lik arabasını Pert etti şimdiki eşi o zaman ki nişanlısı uğruna kavga mı ne etmişler sinirle hızlanmış falan..

Önce can sağlığı dedik ki yeni doğum yapmışım 40 lıyım 2. Çocuğuma
Allah korudu dedik ölümlü kaza olmadı dedik anlatabildim mi??
Ne nişanlısını suçladık ne de onu..

Sizin eşiniz öz kardeşine bir kaç saatlik eşi ile gezmesi için arabanızı vermişsiniz

kahvaltılara , yemeklere, İstanbul’u her yeri gezmişler de
Eee bebek var diye aldılar da ouffff onu da anasına bırakmış ta yalan konuşmuşta
Zaten annelik de yapamıyorda emziremiyor da.
180 km yapmışta bak bak bak ...
Eşin öpöz kardeşinin arkasından karı gibi laf etmiş
Sende çekenmişsin işte senin araban ile ikisinin tek başına gezmesini
Etlinin anneliğine kadar dil uzatmışsın
Var mı ötesi ...

Yoookkk ama bebek ile gezeceklerdi dimi olmadı şimdi bu yaptıları

Bu çok kırıcı ve onursuz bir davranış olmuş..

Aaaa nasıl da ayakta uyutup sizi biraz bayram münasebetiyle arabanızı almışlar da kahvaltı ya gitmişler gezmişler

Böyle bir yalanı ömür boyu eşin ile aranda döndüre döndüre ömür boyu konuşursunuz artık.

Bu konuda tek rahatsiz olabileceginiz nokta bebegi bahane edip arabayi almalari. Onun disinda eltinizi ve yaptiklarini fazla didikleyip, burnunuzu sokuyormussunuz gibi geldi.. Arabanin km sinden, gittikleri yerlere kadar.. Size ne bukadarindan yani?

Kardes bunlar, asiriya kacmadikca gayet normal. Yeri geliyor biz arkadaslarimiza bile veriyoruz arabayi.

Bebek açlıktan ağlıyordu yahu. Nasıl anne bebek ilişkisiymiş bu Gelen yorumlar komedi cidden. Biz de lohusalık geçirmesek tamam diyeceğiz.
Bebeğini kucağına almak istemeyenler var.lohusalik herkeste aynı şekilde seyretmez.
Bence en az eltinizi elestirdiginiz kadar her şeyi ben bilirim kafasindasiniz.arabayi vermek istememenizi anlayabilirim.ama yok emzirmeyi yok bebek için istediler bebeği götürmemisler kafası pek hoş değil.sonucta neden size düşman olalım değil mi? Çok içinize dert olduysa arabayi bebek için aldınız da neden bebeği evde bıraktinız diye sorun ama alacağınız cevap size ne kazandiracak bilemiyorum.

Lohusa depresyonunu yaşamış birisi olarak eltinizi en iyi sizin anlamanız gerekmiyor mu, ne bu kıskançlık bu çekememezlik bu kendini dolduruş??
2 aylık bebek bırakılır gezmeye de gidilir vallahi iyi de yapmışlar sefaları olsun, 10 saat gezdiler bebek anne sütüne muhtaç diyorsunuz sütünü sağıp bırakmadığını nereden biliyorsunuz. Yok emzirmemiş yok sarılık olmuş yok hastanede yatmış sanane yahu sanane! Siz gezemiyorsunuz eşiniz kaynınız gibi degil de fesatliktan yanıp kül olmaya ramak kalmış gibi telaşa girmişsiniz. Kendi hayatınıza bakın kendi, bir de dedikodu yapmak için konu açmışsınız

Yok yok. Ben #teamelti yim bu konuda. Başka biri yazmış zaten. Siz bu kadını acayip cekemiyorsunuz. Bence kendi hayatınızla ilgilenme zamani gelmiş

Biz küçükken babam da amcamdan araba alır bizi gezmeye götürürdü çok mutlu olurduk... yazmışsınız resmen gözümün önüne geldi bende mutlu oldum

Km ye bakılmış kahvaltıya çıkmışlar derken bile sanki bi çekememezlik var. Arabayi vermek istemiyorsanız vermeyin bunuda net soyleyin sizi alakadar etmez gerisi

Belki başta bebek için istediler gerçekten ve sonra bebeği annesine bırakmaya karar verdiler. Size ne ki bu durumdan? Arabayı vermemek için bebeği almamalarını bahane ediyorsunuz. Kardeşine tabi ki de verebilir. Siz vermez miydiniz?
Hiç kimse kimsenin anneliğini sorgulayamaz ayrıca kimsenin haddi değil. Bir de kadının anneliğini laf edenler olmuş. Annelikten başka vasfı olmayan insanlar kendi annelikleriyle övünüp dururlar işte, yazık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…