- 16 Eylül 2018
- 708
- 1.184
- 33
- Konu Sahibi Finrod Felagund
-
Cok mübarek ınsansınız. Aılenın basıne gelmıs bır lütüf. Hersey cok bılıyorsunuz lohusa psıkolojısı mı okudunuz.Kimse boğmadı, sıkmadı, car car bağırmadı önünde. Hatta kendisi bebek emmiyor dedi. Çoğu kişi de emmese bile sık sık emzireceksin dedi. Ya mama verecek, ya da bunu yapacak. Başka seçeneceği mi var. O da ne mamayı tercih etti ne de diğerini. 2 aylık çocuğu 2 3 saat emzirmezsen bağırmadan değil açlıktan ağlar. Ki ortada bağırmakta yok. Tecrübe olarak üst seviye birileri sadece tavsiye veriyor.
Evet canım kesinlikle baskı yapmaktır, boğmaktır. kıskanmaktır :=)
Bu isteme mevzusu ilk değil. Daha önce de 5 6 kere istemişlerdi. Ortada bebek yokken de yani. keyiflerine düşkünler. Arabasız hiçbir yere gitmezler.
Rabbim arabası olmayana şöyle güzelin den araba versin (amin)
Kardeşte olsa km hesabı yapıyor
Kardeş karısı çekemiyor öne 2 aylık bebeği atıyor.
Nereden çemkireceğini
bilemiyor...
Diyorum ya içinizden gelmemiş zaten muhtemelen sevmiyorsunuz (kıskanıyorsunuz demiyorum) elti ve kardeş ikilisini olay bu sadece. Arabayı da vermek istememişsiniz. Vermeyebilirdiniz vermeyin bundan sonra. Aranız da merhaba merhaba düzeyinde kaldın o zaman.Yüzeyselden kastım o değil. İlk olmadığını konuda belirtmiştim. Çoğu kişi atlayarak okuduğu için görmemiştir bile. Böyle yorumların gelmesini garip bulmadım bu sebeple.
Tüm yorumları okumadığınız yaptığınz yorumdan belli.
Kimse boğmadı, sıkmadı, car car bağırmadı önünde. Hatta kendisi bebek emmiyor dedi. Çoğu kişi de emmese bile sık sık emzireceksin dedi. Ya mama verecek, ya da bunu yapacak. Başka seçeneceği mi var. O da ne mamayı tercih etti ne de diğerini. 2 aylık çocuğu 2 3 saat emzirmezsen bağırmadan değil açlıktan ağlar. Ki ortada bağırmakta yok. Tecrübe olarak üst seviye birileri sadece tavsiye veriyor.
3 çocuk sahibi biri olarak tahmin edebiliyorsundur herhalde.
İyi yapmışsınız ..bizim de arabamiz yok. cocuk da iki tane. hic kimseden araba istemedik. kucuk cok hasta oldu. taksiyle basa cikamayinca mecbur korsana bile yoneldik. yine kimseden istemedik. sadece 1 ayda bin tl den fazla tuttu taksiler. buyuk oglumda taksiye verecek paramiz bile yoktu. minibusler otobuslerle gittim her yere. 1-2 saatlik yollara bile.
Iste aradigim cevap agziniza saglikeltiniz sizden araba istememiş, eşinizin erkek kardeşi eşinizden istemiş. eğer ortak aldıysanız eşiniz aracı verirken eşiniz size danışmıyorsa bu konuda sıkıntı yaşamanızı anlayabilirim ama eltinizin konuyla bi alakası olduğunu sanmıyorum. bir de bebek sahibi değilim ama genelde yeni bebekleri olan anneler akıl verilmesinden hoşlanmazlar. Sizi dinlemediğine bozulmanız normal de 'al işte beni dinlemedin çocuk hastanede yattı' bu normal değil.
Denileni dinleseydi sizin.deyiminizle yine de bebek sarilik olabilirdi ornek ben ...Bana göre dert, sana göre değil. Sana göre dert değilse konuya yorum yapmama özgürlüğünü sonuna kadar kullanabilirsin. Teşekkürler.
Darlayan yok, bunları yapan da biz değiliz. Yakın çevre. Zaten insanların iyi niyetini dinlemedikleri için 2 hafta hastanede koşuşturdular..
Yahu hepiniz mi eltisinizkonu Sahibi eltisinin neyini kıskansın Allah aşkına? Bildiğin duygu sömürüsü yaparak, yalan dolanla arabalarını isteyen bu çifti savunanlar demek ki böyle karakterde insanlar. Ne çok beleşçi elti varmış bu sitede arkadaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?