Eltim nisanlimla neden başbaşa gitmek istedi

Ca
Amaan artık bu konuya yorum yapmayacagim, konu sahibinin şu mesajından sonra diyecek fazla söz yok. Var da ban yemek istemiyorum
Canım belliki sonradan çark etmişler ,abi sonradan dahil olmuş bence,yoksa abisiyle tek gidemezmiydi bu adamı niye çağırdılar öyleyse dimi

Sırf bu yazına yorum yapmak için online oldum,sen bu kızı ne kadar kıskanmışsın yaa:))
Eminim kız senden çok daha güzel akıllı kültürlü bir insan, ayrıca nişanlısı tarafından çok seviliyor herhalde.
Hadi itiraf et isteme günü ne olduda bu kadar kıskançlık krizine girdin,çok mu güzeldi gelin hanım ya da çok mu iltifat aldı nişanlısının ailesinden, ne oldu?

Daha simdiden elticilik oyunu baslamis.
Bosver sen o falligi nikahli kocisinle gezmenin tadini cikart
Fazlada abartma bak kv suratina tel kapamis sen kiskanc olurusn gozlerinde
Donusunboylemiolacakti kos olaya bak

Okudum canim

Valla acikcasi bende anlamadim ne olacak ki ben kiskanc biri olmama ragmen gitmesine izin verirdim belki nisanlisiyla alakali bi sorun olmus kayniyla konusmak istiyo adliye islerini bahane etti

tamam da ne olursa olsun gitsin seözlüsünü alsın kızın kocasıyla ne isi var ben olsam yüz kere o gelini arayıp hayırdır kocamla ne isin var ki yanlız gelsin deyip duruyosun derdim

Ay gülme geldi. Siz rol kasıp hoplaya zıplaya giderken arkadan abisiyle birbirlerine bakıp bunlar napıyo nereye düştük biz çaresizliği yaşadıklarını da ben hayal etmek istiyorum.

Güzel konu olmuş.Avamlık, fallik-nişanlı ama resmiyette nikahlı koca...10/10

Bu konudan tek çıkarımım böyle konu sahibi gibi bir elticik sahibi olmadığım için sukretmek oldu

Allah neler yaratiyo ya dehşete düşüyor insan

Valla bence bu kadından uzak durun. Size karşı ilk tavrını belli etmiş zaten. Bende olsam yerinizde aynı tepkiyi verirdim heralde. Belli ki sizi kiskaniyo. Sizde mesafeli olun hiç bir şekilde mecbur olmadıkça muhattap olmayın derim

Senin o kocacım aşkitom dediğinden bende 5 yıldır var başım göğe ermedi, eltiden kıskanmakda nedir ya, son mesajındaki davranışlarında çok basite indirmişsin kendini, kız daha gelmeden yaptıklarına bak nişanlının ailesi farkı Görmüş aranızdaki sen bu kafayla çabuk alırsın teskere:))

tamam da ne olursa olsun gitsin seözlüsünü alsın kızın kocasıyla ne isi var ben olsam yüz kere o gelini arayıp hayırdır kocamla ne isin var ki yanlız gelsin deyip duruyosun derdim

Kızın kocası ile ne işi mi var ?
O zaman kızı eltisi gibi görmüyorsa kızın evinde ne işleri var..Birde o saçma sapan hareketleri yapmaya..
Bu olay eminim böyle değil kimse eşin gelmesin demez.Sadece x ablaya zahmet olmasın der..
İnanıyorum ki kıskançlıktan açılan bir konu..

Okudum canim

Valla acikcasi bende anlamadim ne olacak ki ben kiskanc biri olmama ragmen gitmesine izin verirdim belki nisanlisiyla alakali bi sorun olmus kayniyla konusmak istiyo adliye islerini bahane etti

Çok iyi niyetlisiniz inanın ben de sizin gibiydim insanlar hiç öyle değiller.

Valla blemedm ki simdi ne diyim yani bncede ikisinin tek gtmesi yanlis gibi geldi bana en azindan kv nizim yada kp iniznde olmasi grekirdi fol yok yumurta yok haklisinz bnce devir kotu yani

Bu hikayedeki herkes tuhaf.. Buyuk gelin kucuk gelin bilmem ne diyip durmaniz asiri itici. Bu elticilik olaylarini da anlamiyorum. Yabancisi oldugunuz evde bulasik yikama girisimleri falan da bir tuhaf. Size kufur eden aile buyukleri ultra tuhaf. Eltiniz mi örtünüz mü o ayri bi dünya..

Çok iyi niyetlisiniz inanın ben de sizin gibiydim insanlar hiç öyle değiller.
Zamanla bende insanlarin cok iyi olmafigini gecte olsa fark ettim ama bazi durumlardada ortaliga bu kadar buyutulecek bir mesele atilmasindansa sakinligi korumak daha mantikli ikincisi olursa uygun bir dille halletmeye calisabilirdi konu sahibi diye dusunuyorum cunku olay gercekten fazlasiyla buyumus kayinvalide incelik gosterip konusmaya calismis sonucta bende elti adayinin bu istegine anlam veremedim dogrusu ama bu konuda bu kadar diretip buyutmek ustu kapali bir sekilde ortaya ikisinede guvenmiyorum mesaji atmaktir

Ondan dolayi aile bu kadar gerilmis diye dusunuyorum

Ya yemin ederim şu kafayı hiç bir zaman anlamicam galiba elinden nasıl alıcak hop 2 gün once gördüğü kadinla gidecek adam gitsin zaten
Abattsaydın nöroloji kötu hastalık falan yok artık çok türk filmi izlemeyin
ne kadar teşekkür etsem azdır yasmin

Bu arada google'da aradım

Haklıymışsınız, halk ağzı imiş

Belki yöresel bir şeydir ancak çok çirkin olmuş
Ben de sorucaktım simdi sağol canım abisinin müstakbel karısına oynak diyen bir adam

Bunu görmeyeydim iyiydi
Bir de bize kızmıyorlar mı konu sahibine yükleniyoruz diye al işte asıl yüzü ortaya çıkmıs gene

Bunu görmeyeydim iyiydi
Bir de bize kızmıyorlar mı konu sahibine yükleniyoruz diye al işte asıl yüzü ortaya çıkmıs gene
Ay sonuna kadar okumamıştım,baya çirkefleşmiş konu sahibi,yok yürüyüşü yok fiziği bilmemne ,ne kadar ayıp yahu ,demekki elticiğini kıskanmış haspam

Konu Kerime Nadir romanlarına dönmeye baslamis.Konusahibi en son verem oldu sandim tövbe estağfurullah.

Yav tamam sizi istememesi çok ayıp. Ama bakalım kız o şekilde mı söyledi. Nisanliniz da pek normal gelmedi. Her şeyi geçtim o kız abisinin müstakbel eşi adayı,onun hakkında kötü sözler söylemesi,size öyle bir şeyi yetiştirmesi hoş değil. Bir de şunu anlamadım, askitonuz size kaçalım diyor. Siz yengenize sordunuz,o da düğün yapmamak için yapıyorlar kaçma diyor. İyi de bu askito ,ailesiyle size düğün yapmamak için plan yapacak bir adam mı ? Öyleyse siz niye hastanelik oldunuz bu adam için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…