- 7 Ağustos 2016
- 1.264
- 1.198
- 63
- Konu Sahibi atlasirmak
-
Canım belliki sonradan çark etmişler ,abi sonradan dahil olmuş bence,yoksa abisiyle tek gidemezmiydi bu adamı niye çağırdılar öyleyse dimiAmaan artık bu konuya yorum yapmayacagim, konu sahibinin şu mesajından sonra diyecek fazla söz yok. Var da ban yemek istemiyorum
Sırf bu yazına yorum yapmak için online oldum,sen bu kızı ne kadar kıskanmışsın yaa:))Yer mi. Tabiki aslında nişanlım olan ama resmiyette nikahlı kocacığım 'ın yanına oturdum eltiyi almaya gittik abisiyle ayakta bekliyor öpmek için arabanın kapısını açtım bir baktım hemen kiz arka kapıyı açtı bindi selamun aleyküm dediler aleyküm selam dedik önce nisanlimlA konuşmaya başladı iyi bacım çok şükür siz nasılsınız falan dedi sonra bana hayırlı olsun çeyizi sermissiniz dedi evet çok şükür hayırlısıyla serdik dedim gülümsedim carsiya gittik vesikalık çekildi hanım tabi bu sırada kocisimle el ele yiz bazen kolunu omzuma atıyor konuşup konuşup guluşuyoruz ayağımda kısa düz bot spor olarak giyindim ama gayette iyi göründüğümu düşünüyorum o sirada neyse biz aşkımla böyle rahat takılırken arkadan takkıdı tukkudu zar zor yürüyüp her an devrilecekmiş gibi tin tin arkamızdan abisiyle yürüdü aşkım bekleyelim gelemediler hızlı ayıp olur yavaş gidelim dedi tamam dedim tabi bu sırada askitomun kolu hala omzumda birseyden anlamadı hemen aşkımı çağırıp abii diye sesleniyor önce bana sorsana bende iyi anlarım herseyi yok illaki aşkitom olacak birde görmeniz lazım bana hava atmaya mi çalışıyor ne yapıyorsa yürüyemiyorda kendi kendini rezil etti kendimi önemsesinler istiyor ilk planda olmak gösterişli mi ne olmak istiyor ne yapma ya çalışıyorsa elticigin kilosunu söylemek istemiyorum kınamak gibi olmasın ALLAH C.C korusun böyle oldu sonra gidip diğer evrağı alıp yolda giderken abisini bir yere biraktik kızı götürdük evlerine bıraktık sonrada kp aradi ne zaman adam olacaksın oğlum bir kıza sahip çıkamadın sözünü dinletemedin falan filan türü şeyler söyledi böyle yani
Daha simdiden elticilik oyunu baslamis.
Bosver sen o falligi nikahli kocisinle gezmenin tadini cikart
Fazlada abartma bak kv suratina tel kapamis sen kiskanc olurusn gozlerinde
Donusunboylemiolacakti kos olaya bak
tamam da ne olursa olsun gitsin seözlüsünü alsın kızın kocasıyla ne isi var ben olsam yüz kere o gelini arayıp hayırdır kocamla ne isin var ki yanlız gelsin deyip duruyosun derdimNeden bu kadar kıskançsın ya ne kasmışsın kendini ilk gelinim de şöyle de böylede..Hayır sen kalkıp ayağına dolanıyoruz diyorsun kız evet diyor diye bir de özür bekliyorsun..Ne var gayet açık konuşmuş..
Konu eltinin eşin ile tek gitmesimi yoksa başka birşey mi çözemedim..
Belki seni yormak istememiştir..Ya da seni görmek istememiştir.
Ben net olarak ne yazdın çözmek de çok zorlandım..Umarım doğru anlamısımdır.
Yer mi. Tabiki aslında nişanlım olan ama resmiyette nikahlı kocacığım 'ın yanına oturdum eltiyi almaya gittik abisiyle ayakta bekliyor öpmek için arabanın kapısını açtım bir baktım hemen kiz arka kapıyı açtı bindi selamun aleyküm dediler aleyküm selam dedik önce nisanlimlA konuşmaya başladı iyi bacım çok şükür siz nasılsınız falan dedi sonra bana hayırlı olsun çeyizi sermissiniz dedi evet çok şükür hayırlısıyla serdik dedim gülümsedim carsiya gittik vesikalık çekildi hanım tabi bu sırada kocisimle el ele yiz bazen kolunu omzuma atıyor konuşup konuşup guluşuyoruz ayağımda kısa düz bot spor olarak giyindim ama gayette iyi göründüğümu düşünüyorum o sirada neyse biz aşkımla böyle rahat takılırken arkadan takkıdı tukkudu zar zor yürüyüp her an devrilecekmiş gibi tin tin arkamızdan abisiyle yürüdü aşkım bekleyelim gelemediler hızlı ayıp olur yavaş gidelim dedi tamam dedim tabi bu sırada askitomun kolu hala omzumda birseyden anlamadı hemen aşkımı çağırıp abii diye sesleniyor önce bana sorsana bende iyi anlarım herseyi yok illaki aşkitom olacak birde görmeniz lazım bana hava atmaya mi çalışıyor ne yapıyorsa yürüyemiyorda kendi kendini rezil etti kendimi önemsesinler istiyor ilk planda olmak gösterişli mi ne olmak istiyor ne yapma ya çalışıyorsa elticigin kilosunu söylemek istemiyorum kınamak gibi olmasın ALLAH C.C korusun böyle oldu sonra gidip diğer evrağı alıp yolda giderken abisini bir yere biraktik kızı götürdük evlerine bıraktık sonrada kp aradi ne zaman adam olacaksın oğlum bir kıza sahip çıkamadın sözünü dinletemedin falan filan türü şeyler söyledi böyle yani
Ca
Canım belliki sonradan çark etmişler ,abi sonradan dahil olmuş bence,yoksa abisiyle tek gidemezmiydi bu adamı niye çağırdılar öyleyse dimi
tamam da ne olursa olsun gitsin seözlüsünü alsın kızın kocasıyla ne isi var ben olsam yüz kere o gelini arayıp hayırdır kocamla ne isin var ki yanlız gelsin deyip duruyosun derdim
Okudum canim
Valla acikcasi bende anlamadim ne olacak ki ben kiskanc biri olmama ragmen gitmesine izin verirdim belki nisanlisiyla alakali bi sorun olmus kayniyla konusmak istiyo adliye islerini bahane etti
Zamanla bende insanlarin cok iyi olmafigini gecte olsa fark ettim ama bazi durumlardada ortaliga bu kadar buyutulecek bir mesele atilmasindansa sakinligi korumak daha mantikli ikincisi olursa uygun bir dille halletmeye calisabilirdi konu sahibi diye dusunuyorum cunku olay gercekten fazlasiyla buyumus kayinvalide incelik gosterip konusmaya calismis sonucta bende elti adayinin bu istegine anlam veremedim dogrusu ama bu konuda bu kadar diretip buyutmek ustu kapali bir sekilde ortaya ikisinede guvenmiyorum mesaji atmaktirÇok iyi niyetlisiniz inanın ben de sizin gibiydim insanlar hiç öyle değiller.
Ya yemin ederim şu kafayı hiç bir zaman anlamicam galibacanım sen deli misin gönderme sakın bak elinden alır görürsün . kvne de koy tepkini konusma bence geri dur . şoktayım yemin ederim . bi yamuklukmvar eltinde . direk eltine de sen kimsin de benim kocamla basbasa gitmek istiyorsun . çok sinirlendim şu an yemin ederim . basiretsiz misin sen ya
Abattsaydın nöroloji kötu hastalık falan yok artık çok türk filmi izlemeyinBir çok kişi çok teşekkür ederim yardımcı oldu bir cok yorum yapıldı böyle bir durum başıma geldi ve suanki halimi görseniz belkide gülmekten aglayabilirsiniz demek isterdim ama hiç te güleceğinizu sanmıyorum bu olay olduğundan beri sınır stres baş ağrısı hiç kesilmiyor grip te oldum hapşırıp öksürüp duruyorum halsizlik var hastaneye gittiğimde iğne yapıp geri geldik tomografi çekildi iğne yapılınca geçti mi ağrı dedi hayır dedim pazartesi nöroloji ye gel dedi bugün gece hiç uyumadım diyebilirim sabah 5 e geliyordu en son saate baktığımda uykumu bile kaybettim sınır stres iftira laf sokmazlar nişanlımı doldurup bir kiza sahip çıkamadın sen ne zaman adam olacaksın demeler kv bagirmadigim halde bağırdı g..ünü yırttı diyerdiyerek bana laf söylenmesi gerçekten bir kaç gündür yaşadığım bu siniri stresi 11 ay dir nişanlıyım bu kadar zaman boyunca yaşamamıştım başkaları araya girer girmez oldu ve suan ya yüksek ateşten yada belkide sinirdende olabilir dudağımda uçuk çıkacak gibi hemen belirlermiş 1 hafta sonra ise hayırlısıyla inşallah düğünüm var annem sinirlenip içine atma belki de bu sıkıntılar yüzünden hasta oldun ALLAH C.C korusun kötü hastalığa felanda dönüşür doktorlar hiç birseyi dert edinmeyin yaşamaya iyi yönünden bakinbakın diyorlar gülün şen şakrak ol dedi hiç birşey içimden gelmiyor zar zor birşeyler yiyip hapimu içtim şimdi böyle olan kişilerle ben nasıl olayım
Ben de sorucaktım simdi sağol canımne kadar teşekkür etsem azdır yasmin
Bu arada google'da aradım
Haklıymışsınız, halk ağzı imiş
Belki yöresel bir şeydir ancak çok çirkin olmuş
Bunu görmeyeydim iyiydiYer mi. Tabiki aslında nişanlım olan ama resmiyette nikahlı kocacığım 'ın yanına oturdum eltiyi almaya gittik abisiyle ayakta bekliyor öpmek için arabanın kapısını açtım bir baktım hemen kiz arka kapıyı açtı bindi selamun aleyküm dediler aleyküm selam dedik önce nisanlimlA konuşmaya başladı iyi bacım çok şükür siz nasılsınız falan dedi sonra bana hayırlı olsun çeyizi sermissiniz dedi evet çok şükür hayırlısıyla serdik dedim gülümsedim carsiya gittik vesikalık çekildi hanım tabi bu sırada kocisimle el ele yiz bazen kolunu omzuma atıyor konuşup konuşup guluşuyoruz ayağımda kısa düz bot spor olarak giyindim ama gayette iyi göründüğümu düşünüyorum o sirada neyse biz aşkımla böyle rahat takılırken arkadan takkıdı tukkudu zar zor yürüyüp her an devrilecekmiş gibi tin tin arkamızdan abisiyle yürüdü aşkım bekleyelim gelemediler hızlı ayıp olur yavaş gidelim dedi tamam dedim tabi bu sırada askitomun kolu hala omzumda birseyden anlamadı hemen aşkımı çağırıp abii diye sesleniyor önce bana sorsana bende iyi anlarım herseyi yok illaki aşkitom olacak birde görmeniz lazım bana hava atmaya mi çalışıyor ne yapıyorsa yürüyemiyorda kendi kendini rezil etti kendimi önemsesinler istiyor ilk planda olmak gösterişli mi ne olmak istiyor ne yapma ya çalışıyorsa elticigin kilosunu söylemek istemiyorum kınamak gibi olmasın ALLAH C.C korusun böyle oldu sonra gidip diğer evrağı alıp yolda giderken abisini bir yere biraktik kızı götürdük evlerine bıraktık sonrada kp aradi ne zaman adam olacaksın oğlum bir kıza sahip çıkamadın sözünü dinletemedin falan filan türü şeyler söyledi böyle yani
Ca
Canım belliki sonradan çark etmişler ,abi sonradan dahil olmuş bence,yoksa abisiyle tek gidemezmiydi bu adamı niye çağırdılar öyleyse dimi
Ay sonuna kadar okumamıştım,baya çirkefleşmiş konu sahibi,yok yürüyüşü yok fiziği bilmemne ,ne kadar ayıp yahu ,demekki elticiğini kıskanmış haspamBunu görmeyeydim iyiydi
Bir de bize kızmıyorlar mı konu sahibine yükleniyoruz diye al işte asıl yüzü ortaya çıkmıs gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?