- 14 Haziran 2016
- 1.207
- 520
- 23
- Konu Sahibi atlasirmak
-
Kayınım devlet memuru o yuzden sozlendigi öğrenilince belge istemişler fotograf falan misin belgesi çıkar çıkmaz kargoyla gönderdik aceleleri varmış dediler biz o gün sinirden ne ekibimizi alabildik gelinlik durumuyla ilgilenebildikEvet haklısınız ne acelesi varmış başka bir gün gitselermiş eltisi kendi nişanlısıyla.Konu sahibesi hırsına yenik düşmüş yanlış kelimeler kullanmış.
Canım benim le sen dalga mi geçiyorsun nişanlım eltime sinirlenip fallik dedi bu kadar bir kelimenin neresini anlamak zor.
Hiç kötü olmazsın daha kıymetli olursun zarar görüyorsun böyle çünkğMuhattap olmadığımda da laf edecek yer arıyorlar bu sefer kötü gelin ben oluyorum
siz kızı birkez görmediniz mi?
ne yaşadınız da,nişanlınız ,eşiniz,kardeşinin sözlüsüne,yani ileri de yengesi olacak kişiye,hakaret ediyor,edebiliyor?yani "fallık" kelimesinin anlamı bayağı kötüymüş.böyle söyleyebilmesi için,başka şeylerde yaşanmış olması gerekir..
konuda eksiklikler var
Yer mi. Tabiki aslında nişanlım olan ama resmiyette nikahlı kocacığım 'ın yanına oturdum eltiyi almaya gittik abisiyle ayakta bekliyor öpmek için arabanın kapısını açtım bir baktım hemen kiz arka kapıyı açtı bindi selamun aleyküm dediler aleyküm selam dedik önce nisanlimlA konuşmaya başladı iyi bacım çok şükür siz nasılsınız falan dedi sonra bana hayırlı olsun çeyizi sermissiniz dedi evet çok şükür hayırlısıyla serdik dedim gülümsedim carsiya gittik vesikalık çekildi hanım tabi bu sırada kocisimle el ele yiz bazen kolunu omzuma atıyor konuşup konuşup guluşuyoruz ayağımda kısa düz bot spor olarak giyindim ama gayette iyi göründüğümu düşünüyorum o sirada neyse biz aşkımla böyle rahat takılırken arkadan takkıdı tukkudu zar zor yürüyüp her an devrilecekmiş gibi tin tin arkamızdan abisiyle yürüdü aşkım bekleyelim gelemediler hızlı ayıp olur yavaş gidelim dedi tamam dedim tabi bu sırada askitomun kolu hala omzumda birseyden anlamadı hemen aşkımı çağırıp abii diye sesleniyor önce bana sorsana bende iyi anlarım herseyi yok illaki aşkitom olacak birde görmeniz lazım bana hava atmaya mi çalışıyor ne yapıyorsa yürüyemiyorda kendi kendini rezil etti kendimi önemsesinler istiyor ilk planda olmak gösterişli mi ne olmak istiyor ne yapma ya çalışıyorsa elticigin kilosunu söylemek istemiyorum kınamak gibi olmasın ALLAH C.C korusun böyle oldu sonra gidip diğer evrağı alıp yolda giderken abisini bir yere biraktik kızı götürdük evlerine bıraktık sonrada kp aradi ne zaman adam olacaksın oğlum bir kıza sahip çıkamadın sözünü dinletemedin falan filan türü şeyler söyledi böyle yaniEmpati yapayım dedim . Elimde kaldı konu .
Hayır senin kızın yüzüne verebileceğin bir tepki yok . Çünkü kız bu işi senin arkandan yapmış .
Bu arada hökümet nikahlı eşin gitti mi kızı almaya ?
Benimle aynı yaşta yeni gelincik. Aynı anda mezun olmuşuz aynı okuldan kendisinin samimi bir arkadaşı varmış benim de sınıf arkadaşım ikimizde yasitizSiz dikkat çekince baktım anlamınayemin ediyorum korkuyorum böyle insanlardan .
Kadın istediği kadar kötü olsun nasıl öyle bir kelimeyi ileride yengesi olacak biri için kullanabilir ,kullandırabilirsiniz ?
Abisinin eşi olduğu halde kendinizi büyük gelin ilan etmişsiniz zaten .
Ben şuan konu sahibini iyi görmüyorum .
Canım benim le sen dalga mi geçiyorsun nişanlım eltime sinirlenip fallik dedi bu kadar bir kelimenin neresini anlamak zor.
Subhanallah ya, değişik bir insansın...Yer mi. Tabiki aslında nişanlım olan ama resmiyette nikahlı kocacığım 'ın yanına oturdum eltiyi almaya gittik abisiyle ayakta bekliyor öpmek için arabanın kapısını açtım bir baktım hemen kiz arka kapıyı açtı bindi selamun aleyküm dediler aleyküm selam dedik önce nisanlimlA konuşmaya başladı iyi bacım çok şükür siz nasılsınız falan dedi sonra bana hayırlı olsun çeyizi sermissiniz dedi evet çok şükür hayırlısıyla serdik dedim gülümsedim carsiya gittik vesikalık çekildi hanım tabi bu sırada kocisimle el ele yiz bazen kolunu omzuma atıyor konuşup konuşup guluşuyoruz ayağımda kısa düz bot spor olarak giyindim ama gayette iyi göründüğümu düşünüyorum o sirada neyse biz aşkımla böyle rahat takılırken arkadan takkıdı tukkudu zar zor yürüyüp her an devrilecekmiş gibi tin tin arkamızdan abisiyle yürüdü aşkım bekleyelim gelemediler hızlı ayıp olur yavaş gidelim dedi tamam dedim tabi bu sırada askitomun kolu hala omzumda birseyden anlamadı hemen aşkımı çağırıp abii diye sesleniyor önce bana sorsana bende iyi anlarım herseyi yok illaki aşkitom olacak birde görmeniz lazım bana hava atmaya mi çalışıyor ne yapıyorsa yürüyemiyorda kendi kendini rezil etti kendimi önemsesinler istiyor ilk planda olmak gösterişli mi ne olmak istiyor ne yapma ya çalışıyorsa elticigin kilosunu söylemek istemiyorum kınamak gibi olmasın ALLAH C.C korusun böyle oldu sonra gidip diğer evrağı alıp yolda giderken abisini bir yere biraktik kızı götürdük evlerine bıraktık sonrada kp aradi ne zaman adam olacaksın oğlum bir kıza sahip çıkamadın sözünü dinletemedin falan filan türü şeyler söyledi böyle yani
Şu yorumu yazana kadar haksız olduğunu düşünmemiştim ama bu yorumdan sonra kıskanan sensinYer mi. Tabiki aslında nişanlım olan ama resmiyette nikahlı kocacığım 'ın yanına oturdum eltiyi almaya gittik abisiyle ayakta bekliyor öpmek için arabanın kapısını açtım bir baktım hemen kiz arka kapıyı açtı bindi selamun aleyküm dediler aleyküm selam dedik önce nisanlimlA konuşmaya başladı iyi bacım çok şükür siz nasılsınız falan dedi sonra bana hayırlı olsun çeyizi sermissiniz dedi evet çok şükür hayırlısıyla serdik dedim gülümsedim carsiya gittik vesikalık çekildi hanım tabi bu sırada kocisimle el ele yiz bazen kolunu omzuma atıyor konuşup konuşup guluşuyoruz ayağımda kısa düz bot spor olarak giyindim ama gayette iyi göründüğümu düşünüyorum o sirada neyse biz aşkımla böyle rahat takılırken arkadan takkıdı tukkudu zar zor yürüyüp her an devrilecekmiş gibi tin tin arkamızdan abisiyle yürüdü aşkım bekleyelim gelemediler hızlı ayıp olur yavaş gidelim dedi tamam dedim tabi bu sırada askitomun kolu hala omzumda birseyden anlamadı hemen aşkımı çağırıp abii diye sesleniyor önce bana sorsana bende iyi anlarım herseyi yok illaki aşkitom olacak birde görmeniz lazım bana hava atmaya mi çalışıyor ne yapıyorsa yürüyemiyorda kendi kendini rezil etti kendimi önemsesinler istiyor ilk planda olmak gösterişli mi ne olmak istiyor ne yapma ya çalışıyorsa elticigin kilosunu söylemek istemiyorum kınamak gibi olmasın ALLAH C.C korusun böyle oldu sonra gidip diğer evrağı alıp yolda giderken abisini bir yere biraktik kızı götürdük evlerine bıraktık sonrada kp aradi ne zaman adam olacaksın oğlum bir kıza sahip çıkamadın sözünü dinletemedin falan filan türü şeyler söyledi böyle yani
Şu aileye gelin gelecek diğer kıza üzüldüm. Ne saçmalıklar yarabbi. Sen yap et görsün oda böyle olsun... Çok yanlış yöntemler bunlar.Yaklaşık bir yıl oldu aileler tanışalı birbirimizin huyunu suyunu öğrendik yeni gelininin kini bilmiyoruz diyip benim örnek olmam için öne sürüldük sen yap ki görsün et ki görsün oda bize böyle olsun diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?