- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi atlasirmak
-
Nisanlisindan bir şey rica etmisler olabilir tamam. Kıskançlıktan bağımsız olarak sen kimsin de o gelmesin diyebiliyorsun derdim ben, sinir olurdum kizardim açıkçası. Ben kendim zaten gitmezdim de, 2 gündür tanıdığı insana nisanlin gelmesin deme artistligini nerden bulmuş onu düşünürdüm. Yani eltinin yerine koyuyorum kendimi, ben böyle bir şey söylemeye utanırim. Yardım istedigim, rica ettiğim insana hem de. Hoslanmadiysam kendi ailemle giderim. Çok garip kafalar cidden.Nişanlısı ve kız olacak sanırım erkek kardeş başka şehirde ...ben olsam kabul etmem kızın hiç mi akrabası yok kendi halledemiyorsa
Adlı sicil kaydını çıkartmak
Vesikalık fotograf çektirmek
Nüfus kayıt örneğini çıkartmak
Bunları almak için nişanlımı çağırmışlar sonrada tek gelsin başkası gelmesin diye tutturmus
Zaten sıkıntı orda o gelmesin demesin de haspam aileye kendini iyi kaptırmış 2 günde gelin ata binmiş ya nasip demişNisanlisindan bir şey rica etmisler olabilir tamam. Kıskançlıktan bağımsız olarak sen kimsin de o gelmesin diyebiliyorsun derdim ben, sinir olurdum kizardim açıkçası. Ben kendim zaten gitmezdim de, 2 gündür tanıdığı insana nisanlin gelmesin deme artistligini nerden bulmuş onu düşünürdüm. Yani eltinin yerine koyuyorum kendimi, ben böyle bir şey söylemeye utanırim. Yardım istedigim, rica ettiğim insana hem de. Hoslanmadiysam kendi ailemle giderim. Çok garip kafalar cidden.
Bu da ayrı bir mesele, abisinden kiskaniliyor olmayı normal karşılıyor.O beni abimden kuzenimden kıskanıyor bende eltimden kıskanırım dedin öyle mi?
Kafalar güzelmiş.
Kayınım edirnede çalışıyor oradaBen şunu soracağım, sadece nisanlin ve o kız mı olacaktı? Nisanlinin erkek kardeşi nerede? Bundan bahsetmemissin.
Konuyu anlamadım ama elti bi acaip muhattap olma çok
Bende böyle dedim bu yaşına kadar hiç mi vesikalık çektirmedi hic mi nüfus kayıt örneği almadı sicil kaydı hiç mi lazım olmadı nisanlimla ben gidince kızın abiside geldi nisanlima abisi burdaymış kendileri gitseydi bizim gelmemize ne gerek vardı dedim nişanlım da onlar mal ne anlarlar bilmedikleri içinde arkalarından çağırıyorlar dedi kızın abisi 27 25 yaşında falan heralde böyle yani sonra abisi yolda indi bizde kızı bırakmaya gittik en önemlisi kızın annesi kansermiymis neymiş ben alttan aldıkça en sonunda bu oldu isteNişanlısı ve kız olacak sanırım erkek kardeş başka şehirde ...ben olsam kabul etmem kızın hiç mi akrabası yok kendi halledemiyorsa
annesiyle babasida burdan zorlaya zorlayaaaa delirttiler adamı kiEvlenecek yaşta bunları yapamayan evlenmesin deyip çıksaydınız içinden
Eşiniz neden ille de götürüyor benim içim var demiyor
Niye nişanlın gidiyor o işleri yapmaya onu anlamadım.Tamam o ailenin kadınlarıyla gitmek istememiş olabilir ama bunları kendş ailesiyle arkadaşıyla nişanlısıyla da yapabilir.Ben mi yanlış anladım.Açıklar mısın şu durumu?Adlı sicil kaydını çıkartmak
Vesikalık fotograf çektirmek
Nüfus kayıt örneğini çıkartmak
Bunları almak için nişanlımı çağırmışlar sonrada tek gelsin başkası gelmesin diye tutturmus
Bende buna sinirleniyorum beni sevmeyebilir ama o gelmesin hakkına sahip değil bir diğer hususta kimse gelmesin tek gelsin demesi dahada acayipNisanlisindan bir şey rica etmisler olabilir tamam. Kıskançlıktan bağımsız olarak sen kimsin de o gelmesin diyebiliyorsun derdim ben, sinir olurdum kizardim açıkçası. Ben kendim zaten gitmezdim de, 2 gündür tanıdığı insana nisanlin gelmesin deme artistligini nerden bulmuş onu düşünürdüm. Yani eltinin yerine koyuyorum kendimi, ben böyle bir şey söylemeye utanırim. Yardım istedigim, rica ettiğim insana hem de. Hoslanmadiysam kendi ailemle giderim. Çok garip kafalar cidden.
Aslında bu kadar abartmyın ikinizde nişanlılık böyleyse evlenince kim kimi çatıdan atack durumuna gelir bence hiç tınlama insanın sinirini en çok bu bozarBende böyle dedim bu yaşına kadar hiç mi vesikalık çektirmedi hic mi nüfus kayıt örneği almadı sicil kaydı hiç mi lazım olmadı nisanlimla ben gidince kızın abiside geldi nisanlima abisi burdaymış kendileri gitseydi bizim gelmemize ne gerek vardı dedim nişanlım da onlar mal ne anlarlar bilmedikleri içinde arkalarından çağırıyorlar dedi kızın abisi 27 25 yaşında falan heralde böyle yani sonra abisi yolda indi bizde kızı bırakmaya gittik en önemlisi kızın annesi kansermiymis neymiş ben alttan aldıkça en sonunda bu oldu iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?