Eltim nisanlimla neden başbaşa gitmek istedi

" Kıskanıyorum " demeseydiniz keşke.
Ama her kadın sevdiğini kıskanır birde özellikle x... gelmesin kv gitsin o zaman demişler yook yookkyokkk oda gelmesin zahmet etmesin görümcen gitsin demişler onada yok tek gelsin diyormuş sadece abim tek gelsin diyr bende şüphelendim ALLAH var önce kızı elime alıp iyi bir dövmek istedim onu isteme bunu isteme sen ne hakla tek gidecem diyip duruyorsun diye iyice paralamak istedim nişanlım aşkım gidince şen şakrak olalım ona canımızın sıkildigi bilinmesi mutlu görünelim dedi tamam dedim

Hayır her kadın kıskanmaz. En azından dozajinda yeri ve zamanında kıskanır.

Elti kıskanılır mi hiç çok garip .

Kıskanıyorum eltimle yalnız gitmesini istemiyorum " diyebilmek bence yüksek cesaret gerektiriyor. Ben çok utanırdım öyle demeye.

Kiskancliginizla herkesi cileden cikarmissiniz tebrikler.
O beni kuzenimle gondermez ben de onu yengesiyle göndermem demek de ayri bir fiyasko, o yanlis yapiyorsa ben de yaparim, hmmm peki.
Cok yakinda ailedeki herkes kucuk gelini sevecek ve sen istenmeyen gelin olacaksin, konularini cok okuruz burda, bu ongorumu de yazmis olayim buraya.

O zaman neden tek gitmek için çabalıyor amacı ne olabilir hadi beni sevmiyor desem kv ve gorumceyide istememis

Benim anlamadığım adliyede ne işleri varmış ki illa nişanlınla gitmek istemiş

incir çekirdeğini doldurmayacak işler. o bunu dedi, ben bunu dedim, gel dedi, git dedim zart zurt... amaan mesafeli durursan fazla sorun yaşamazsın. müstakbel eltin de nişanlınla gitmişse gitmiş sen nişanlına güvenmiyor musun? zaten aramış söylemiş sana söylemese sinirlen tabi. bu kadar kasma kendini.bir de sen bu işlerin içine çok girme, yorum dahi yapma aile kendisi halletsin.nişanlın da bundan sonra karışmasın. alışveriş, foto çekimi, isteme vs. işleri, anne baba ve damat halleder. görücü olarak ısrar da etseler gitmen yanlış.Bak sonra böyle gereksiz yere, üzülür gerilirsin.

Ben en küçük gelinim hiç şansım yok, sevmeye güçleri yok aman Allahım
Ya bu ilk gelin muhabbeti kapansın artık çünkü ışte bu konuda bana haksızlık ediliyor kayinvalidem öyle diyip öncelik olarak beni öne sürüyordu senin huyunu suyunu biliyoruz birbirimize alıştık sen onların yanında şöyle şöyle davran ki o yeni gelinde nasıl olması gerektiğini bilsin görsün diye dediği için durum bundan ibaret yanlış anlaşılmalar uzadıkça uzadi

Benim anlamadığım adliyede ne işleri varmış ki illa nişanlınla gitmek istemiş
Adlı sicil kaydını çıkartmak
Vesikalık fotograf çektirmek
Nüfus kayıt örneğini çıkartmak
Bunları almak için nişanlımı çağırmışlar sonrada tek gelsin başkası gelmesin diye tutturmus

Karismadigimda dada sorun çıkıyor biz x... e kızım dedik ama o yeni gelin ve ailesini yemeğe çağırdık neden gelmedi diye banane ya elti ve ailesine hizmet etmek zorunda miyim anca otururlar laf ederler herşeye ben koşturmak zorunda kalıyorum geri duruncada yeni geline birşey demeyip hemen bana yapivyapıver ediver azcıkta ona buyursunlar

Tanısmaya gıtmıssınız usumussunuz mılletın ıcınde kv sarılmıssınız bu ne boyle? Kac yasındasınız acaba? Ben ilk gelinim ben oyleyım boyleyım. İlk gelin olunca ne oluyo acaba?? Allahtan esim tek cocuk boyle tıplerle gereksız hergun tartısırdım.

Şuan kv annemi aradi fisfikleniyorum dur bakalım ne olacak annem cahil geliyorlar diyip duruyor yeni farkettim konuştuklarını hadi hayırlısı bakalim

Böyle gelinliğe fazla anlam yükleyen ve rütbeleştiren kadınları anlamıyorum

Biraz sakin ol.ben olsam ilk gelin diye kimseyi takmam ay çok saçma :)

He bıde esine daha guvenmemıssın bıle. Ben esime guvenıyosam kımle gıderse gıtsın.

Ben şunu soracağım, sadece nisanlin ve o kız mı olacaktı? Nisanlinin erkek kardeşi nerede? Bundan bahsetmemissin.

Kayinvaliden az değil yalniz ha.

Ben şunu soracağım, sadece nisanlin ve o kız mı olacaktı? Nisanlinin erkek kardeşi nerede? Bundan bahsetmemissin.
Nişanlısı ve kız olacak sanırım erkek kardeş başka şehirde ...ben olsam kabul etmem kızın hiç mi akrabası yok kendi halledemiyorsa

Evlenecek yaşta bunları yapamayan evlenmesin deyip çıksaydınız içinden

Eşiniz neden ille de götürüyor benim içim var demiyor

ya su abuk elti gorumce olayini hic anlamadigim icin kim nasil davranmali hic bilemiyorum.. ama o gelmesin kaynim tek gelsin, tek gitmesin kiskaniyorumlar cok cirkin yahu !! bu ne hizli giris siz bir arada nasil yasayacaksiniz ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…