- 22 Mart 2012
- 351
- 262
- 303
- Konu Sahibi atlasirmak
-
Tamam kaldır da bırak gel hemen başka işle flan meşgul ol ne bileyim.. ben hiç karışmam başından öyle alıştırdım kv yi kendi tabağımı eşiminkini kaldırırım kimse hizmetçimiz değil ama onlarınkinden bana ne herkes işini görsün. Okuyor musun herhangi bir mesleğin var mı? Bana bundan dolayı saygılı olduklarını düşünüyorum çünkü.Ben karışmak istemediğimde hemen kv kızım içeriye bak bakalım belki yardım edecek birşey vardır diye gönderiyor elinde çay bardağı varsa bana veriyor kaldır duye eltinin yengesinin tabağını bile ben kaldırdım kv hemen bana sesleniyor söylüyor misafir gibi davranamıyorum bile ki
Bend e böyle dusunuyorddusunuyordum taki bu sabah annemi arayıp beni sikayet edene kadar. Sadece nisanlimla konuşuyorum ailesinden hic birini arayıp sormuyorum birde nisanlima söylemeyeyim diye tembihlemiş demesin diyeValla ben konu sahibini haklı buldum.
Çünkü böyle ortamlarda gelinler öne atılıyor aman oturma sende bir işe bak aman sende yardim et oturdu demesinler.
Kalkıp iş yapsan rahatsız oluyorlar, oturursan bütün gün oturdu iş yapmadi diyorlar.
Gelen düşmanın da olsa rahatsız ediyosun beni gibi tavır alınmaz misafir bu.
Ayrıca iki gün önce istemesi olmuş bir kız gidip KV gelmesin görümce gelmesin ama kaynım gelsin muhabbeti yapamaz.
Bu bildiğin şımarıklik.
E ben nişanlımla alışverişe gidecek olsam elti adayı gelip de kivi gelmesin ben kaynımla adliyeye gidicem dese bende sinirlenirim.
Ama tek sıkıntı KV ile aranız bozulması.
Daha iki günde sizi böyle kavgalı yaptıysa ilerde daha büyük sorunlar açar.
Tepkini eşine ailesine bu kadar açık belli etme.
Bence şuan yapman gereken şey aranızı düzeltmek aileyle.
Hayır çalışmıyorum üniversiteyi 1 yıl okuyup geri bıraktımTamam kaldır da bırak gel hemen başka işle flan meşgul ol ne bileyim.. ben hiç karışmam başından öyle alıştırdım kv yi kendi tabağımı eşiminkini kaldırırım kimse hizmetçimiz değil ama onlarınkinden bana ne herkes işini görsün. Okuyor musun herhangi bir mesleğin var mı? Bana bundan dolayı saygılı olduklarını düşünüyorum çünkü.
Baştan sona okumadınız sanırım ve tabiki okumakta zorunda değilsiniz herkes düşüncesini söylemekte özgürdürKendin edip kendin bulmuşsun.
Ayrıca o nişanlın da ne tuhaf adam kadın gibi sana bu olanları anlatıyo
Yok senin gelmeni istemiyo falan amacı ne ne yapmak istiyo amma dedikoducu bi tipmiş
İnsan önce bi işin aslını astarını öğrenir
Sen ilk gelinsin diye kimse seni sevmek hürmet etmek zorunda değil ne komik düşünceler bunlar.
Kocanı da yemezlerdi yani boşa rezil etmişsin kendini boşa laf vermişsin kp kvnin ağzına...
Daha bu elti sana çok ders verir
Dedim aşkım sen kim ne derse desin boşver hadi gel beni al sunlarin işini halledelim sonra bizimkini rahatca hallederiz dedimBu eltiye dikkat et daha eve gelmeden fesatligi gelmiş ortalığı karistirmis ....kv laf söylemek yerine nişanlına yada eşine neyse.. hayatım seni bekliyorum gel beni al x in işini halledelim sonrada bizimkini deseydin sessizce ...
AMİN İNŞALLAH çok teşekkür ederimSenin haklı olduğun bi konu
Kıza seçenek sunulmasına rağmen illede kaynını istemesini duysambende art niyet ararım kv yerinde olsamda art niyet ararım kızımı istemiyo beni istemiyo yanında illede nişanlı oğlumu istiyo ne alaka derim!
Haksız olduğun konu elalemin evinde bulaşık yıkamak zorunda değildin ilk gelin muhabbeti falan gereksiz üstelik o sana aleni laf sokarken bunuda Nası yaptı anlamadım insan öyle düşünsede söylemez yahu
Kv ye sarılmak normalde yaptığınız şey bile olsada o durumda o ortamda nispet gibi görülebilir ayrıca bana görede komik
Kp e sürpriz Doğum gününe gelmemiş bile üstelik geçerli sebebide var annesine bakıyormuş
Ve bunlara rağmen ne kv ne kp e yaranamamışsın bak ilk olayda satmışlar seni
Ev serdim görsün diye çağırmanda hata
Bak onun yaptığı gibi yap etliye sütlüye karışma karıştırma
Bu kız çok tehlikeli bence üstelik gercektende mıç mıç olmaya gerek yok öyle bi konumdasınki ateşi o atmış körükleyen göze batacak olan sen durumundasın
Sessizliğini bozma, denk gelirse kv kple düzgünce konus uzatmadan ve dik cümleler kullanmadan ( hani o benim nikahlı kocam gidemez asla gibisinden degil) uysal görün,alttan alta eşinle napıyosan ne söylüyorsan söyle,Allah yardımcın olsun
Benimde demek istediğim bu. Herkesin gözünde ben hatalı gibi göründüm şimdi ne yapmam gerekiyor bilmiyorumdaSen değil eltin seni kiskaniyor
Eşinde tek gitmek istemiyordu ki senide aldı gittiniz
Elticigin kendini birşey saniyor
Bende aynen bu şekilde yaptım önce nisanlima dedim annesi hemen beni aradı sen emrahla tamam sen tek git diye de diye bende ona yok de buna yok de bu kız niye tek gelsin diye tutturuyor anne diye konuştum cahil kızım boşver ilk kez birşey istediler dedi anne x... beni hiç bir yere tek göndermiyordu kuzenimlede abim dediğim kişiyle de hiç bir yere göndermiyordu kıskanıyordu şimdide ben kıskanıyorum dedim kızım neyden kıskanıyorsun biri abisi öbürü yengesi dedi elin kızı tek gidecem başbaşa gidecem diye ısrar edemez o benim nikahlı eşim o yüzden istemiyorum tek gitmesini dedim iyi nikahlı eşinse diyip telefonu yüzüm e kapatti
Bundan sonra daha dikkatli ol uzaktan izle huyunu suyunu öğrenmeye çalış kv kp lede başka ları için tartışmaya hiç girme o daha evin gelini değil bile ..muhattap olmamaya çalışD
Dedim aşkım sen kim ne derse desin boşver hadi gel beni al sunlarin işini halledelim sonra bizimkini rahatca hallederiz dedim
Nişanlımin dediği cevap ise"demedim mi sanıyorsun o fallık tutturmuş abim tek gelsin kimse gelmesin diye seni de kardeşimide annemi de istemiyormuş " dedi ben şüphelenip bende gidecem dur bakalım nolacak diyip gelip beni aldı gittik sonrada olan oldu zaten
Benimde demek istediğim bu. Herkesin gözünde ben hatalı gibi göründüm şimdi ne yapmam gerekiyor bilmiyorumda
Tamam dikkat etmeye çalışacağım ama milletin gözünde düşman gibi görünüyorum sabah kv annemi aradi beni şikayet ettiAy ben kayınvalideni de cok haksiz buldum ya. Sana "idare ediver" diyeceğine o kıza deseydi ya "kizim kusura bakma da o benim oğlumun karısı sen nasilsan o da öyle ne demek o gelmesin bu laf denir mi" gibisinden yumusak bi sekilde haddini bildirebilirdi.
Neden ona bisey demiyo da sana diyo?
Bunun kiskanclikla hic alakasi bile yok.
Lafi acildiginda kv ye "kıskançlıkla alakasi bile yok o kim oluyor da benim kocamin yaninda bi yere gidip gidemeyecegime karar veriyor? Şu gelmesin bu gelmesin diyecek saygısızlığı hadsizligi nasil yapabiliyor?" dersin.
Mümkünse o eltiyle de mesafeli ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?