Eltim nisanlimla neden başbaşa gitmek istedi

Baska seyleri gectim gelmeyebilir o anda telasla pardon bile demeyebilir vs..

Gördüğüm tek sorun tek gel demesi.

Nisanlim eltimi(yaslari bizden büyük) bir yere alıp birakabilir. Yada abileri beni birakabilir. Ama asla TEK GEL demeyiz arkadasim olsa dahi kimseye tek gel demem. Nisanlimla bile özel konusacagim bir şey olsa dahi ola ki o anda gelisen bir durumdan dolayi kardeslerimiz gelse birbirimize tek gel demeyiz.dememeliyiz de.
Anlamadigim su ki siz kendi ABINIZLE niye cikamiyorsunuz. Abiniz öz be öz abiniz.

Bende buna sinirleniyorum beni sevmeyebilir ama o gelmesin hakkına sahip değil bir diğer hususta kimse gelmesin tek gelsin demesi dahada acayip

Acaba nişanlın ile konuşup seni şikayet mi edecekti

Yani işte şöyle davranıyor böyle davranıyor vs

Ama bence hata nişanlında

İşim var kendi gitsin dese idi çok mu boş herkes ailecek gidilecek her yere

Bende aynen bu şekilde yaptım önce nisanlima dedim annesi hemen beni aradı sen emrahla tamam sen tek git diye de diye bende ona yok de buna yok de bu kız niye tek gelsin diye tutturuyor anne diye konuştum cahil kızım boşver ilk kez birşey istediler dedi anne x... beni hiç bir yere tek göndermiyordu kuzenimlede abim dediğim kişiyle de hiç bir yere göndermiyordu kıskanıyordu şimdide ben kıskanıyorum dedim kızım neyden kıskanıyorsun biri abisi öbürü yengesi dedi elin kızı tek gidecem başbaşa gidecem diye ısrar edemez o benim nikahlı eşim o yüzden istemiyorum tek gitmesini dedim iyi nikahlı eşinse diyip telefonu yüzüm e kapatti

Nişanlım kıza sinirlenince fallik seni istemiyormuş dedi daha iki günlük kiz benim nikahlı karima sataşıyor demiş sadece seni değil annemi de kiz kardeşimi de isteniyor tutturmjs tek gelsin diye dedi

Asl
Aslında bu kadar abartmyın ikinizde nişanlılık böyleyse evlenince kim kimi çatıdan atack durumuna gelir bence hiç tınlama insanın sinirini en çok bu bozar

ben bu yeni gelin eski gelin muhabbetini sevmiyorum arkadaşım. hadi kaynana kayınpeder gelin der: yeni eski, ilk son, büyük küçük gelin vs... ama bir bayanın kendisine böyle bir sıfat yüklemesi bana garip geliyor. daha evlenmeden aile ilişkilerine karışmayı da hak görüyorsun eee demek ki sen de karışık işleri seviyorsun. o halde şikayetçi olma müstakbel eltiyle ve tüm aile efradıyla sataşmaya dalaşmaya devam... yalnız anlatımın da çok karışık olmuş.

15 aralıkta nikâhımız kıyıldı ve bir hafta sonra hayırlısıyla inşallah düğünümüz var

Esas melek kaynanadan kork hiç beklemediğin anda en çirkin hale gelebiliyorlar tecrübe ile sabit.
Aynı eve girmeden neden nikahlandın onu anlamadım? Bak sorunlar çıkıyor geri dönüş şansını azaltmışsın. Bir de olayı çok karışık anlatmışsın ama anlattıklarına göre ben de uyuz oldum Yen'i geline (senin tabirinle) kendi kardeşi akrabası veya sözlüsü dururken ne alaka senin eşin !!! Ayrıca her iki çift de evli olsa o gelinin senin kocanla yalnız birşeyler yapması da uygun değil (aile görüşlerinizin ne olduğunu bilmeden söylüyorum tabi bunu) sana tavsiyem kayınvalidenden biraz uzak dur gerekmedikçe boş samimiyet kurma ve de nişanlına elbetteki sözünü geçireceksin baştan ipleri verirsen yandın. Ve de evli bile olsan elin evinde mutfağına temizliğine bulaşma misafir gibi git gel

Şu nikahlı eş muhabbetini bir bıraksan artık. Eş, koca anlamında kullanılırsa zaten nikahlı olur. Peki şimdi bir soru sorayım size
Nikah olmasaydı nişanlı olsaydınız üzerine basabasa "anne o benim yüzüklü nişanlım " diyecek miydiniz

Valla ben konu sahibini haklı buldum.
Çünkü böyle ortamlarda gelinler öne atılıyor aman oturma sende bir işe bak aman sende yardim et oturdu demesinler.
Kalkıp iş yapsan rahatsız oluyorlar, oturursan bütün gün oturdu iş yapmadi diyorlar.
Gelen düşmanın da olsa rahatsız ediyosun beni gibi tavır alınmaz misafir bu.
Ayrıca iki gün önce istemesi olmuş bir kız gidip KV gelmesin görümce gelmesin ama kaynım gelsin muhabbeti yapamaz.
Bu bildiğin şımarıklik.
E ben nişanlımla alışverişe gidecek olsam elti adayı gelip de kivi gelmesin ben kaynımla adliyeye gidicem dese bende sinirlenirim.
Ama tek sıkıntı KV ile aranız bozulması.
Daha iki günde sizi böyle kavgalı yaptıysa ilerde daha büyük sorunlar açar.
Tepkini eşine ailesine bu kadar açık belli etme.
Bence şuan yapman gereken şey aranızı düzeltmek aileyle.

Benim abim yok yanlış anlamışsınız kuzenim ve abi dedigimle dedim banu bir tanıdık akraba abi diyerek hitap ettiğim birisbirisi felan bunu demek istedim
Bende zaten diğerlerinin hepsini alttan aldım ama bu en sonunkinde tek gel demesi ne oluyor beni istememek hadi geçtim kimseyi ya tek gelsin demiş isr ar ediyormuş

Herkes bizim o gün gelinlik denemeye gidecegimizi biliyordu defalarca işim var yapamam demiş ama ne oldu herkes zorlayınca ilk kez birşey istediler yapalım diye önce onları hallet sonra kendi isiniişinize bakın demişler

Yahu ben evlendikten sonra bile mesafe iyidir derken insanlarin daha evlenmeden hatta nisanli bile degilken bu kadar içli dısli olmasina anlam veremiyorum...
Sonra o benim kocama bakti.kardesim karima bakti bilmem ne

Burada yapılan en sacma sey kayinvalidenizin kayinpederinizin isin icinde olmasi.

Olmasi gereken nedir?
Atiyorum aysenin isi varmis. Tamam bizde nisanlimla birlikte isimiz var önce ayseninkini birlikte halledelim ordan da kendi isimize bakariz deyip bunu sorun haline getirmeden cozebilmeliydi nisanliniz.

Olaylar saçma sekilde ilerlemis ilk gelinim vs olayları sacma ve komik...
Kv denize kiskanirim vs demek ekstra sacma bir olay ,ne oluyor kimi kimden kıskanıyorsunuz, eltiniz yahu hadi oldu böyle kıskançlık bunu dile getirmek kv ye ne kadar doğru hemde kp filan girmis işin içine, siz ilk gelinim vs diyorsunuz ama kp daha düğün olmamis ayni aile icinde yaşamadığı İLK gelinine sizin düşündüğünüz gibi deger vermiyor...
Herşey ağırlığında iyidir siz daha aileye girmeden ayni ortamda yaşamadan neler olmuş

Bir de gelinlik deneyecektiniz

Valla o eşin şimdiden aileci olmuş

Kızın acelesi neymiş ille o gün demiş

Abisi vs varmış bir de işimiz var deyince o gelmesin diyebilmiş

Burada tek kavga edilecek kişi eşin

Ama sen bu olayları unut konuyu da okuyup daha da Bilenme

Bu olay olmuş ve bitmiş

Elti ile yedi kat el gibi yaşamak lazım

Zira gelinlik içi büstiyer alımına da eşini çağırabilir

Yani seni istemiyorsa başka gün gidelim demeyen ille de o lafın gelinlikçiye gideceği gün hem de ben sadece onunla gideceğim diyen kadın normal değildir

Ben karışmak istemediğimde hemen kv kızım içeriye bak bakalım belki yardım edecek birşey vardır diye gönderiyor elinde çay bardağı varsa bana veriyor kaldır duye eltinin yengesinin tabağını bile ben kaldırdım kv hemen bana sesleniyor söylüyor misafir gibi davranamıyorum bile ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…