Eltim sürekli hamile misin diyor. Çıldıriiciiiim.

Eltin de strese girmiş demek ki olabilir ya böyle konular insanı çok gerebiliyor. Tabi ki sizi sık boğaz etmesini gerektirmiyor. Bir daha sorarsa " Olursa ilk sana söylerim" de

allah ikinizinde gönlüne göre, ama dogru zamanda versın inşallah.
paranoya yapmıs olmadıgı için. tabii ki yaptıgı dogru degıl. sen uyar onu. gercı suan düşünüyormussunuz çocuk, çok kıskanacak ve gözü kalacak. bol bol nazar duası okumanı tavsıye ederım.

Başarabilirsem bir süre söylememeyi bile düşünüyorum ama eşim bu konuya sıcak bakmaz. Böyle bi haberi ailelerimizden mi saklayacağız der. Evet bol bol dua şart. Teşekkür ederim.

Başarabilirsem bir süre söylememeyi bile düşünüyorum ama eşim bu konuya sıcak bakmaz. Böyle bi haberi ailelerimizden mi saklayacağız der. Evet bol bol dua şart. Teşekkür ederim.
valla içinde tutabılene helal olsun derım :=) insan herkesle paylaşmak istiyor. hamile oldugun an belkı eltin üzülecek bile. ama allah dilediğine verir
dilediğinden alır. inşallah üçüz nasip etsın allah ona :D

Ben okurken bile rahatsız oldum .

Olur olmadık hamile misin diye sürekli sorması , kafayı sıyırmış bir ruh hali.

Ha kafayı sıyırmış iyi bir kadıncağız ise ; çok kırmadan uyarırım .

Kafayı sıyırmış cins bir kadınsa ; kırarak uyarırım .

Eltin hangisi seç , git konuş:)

Kızlar merhaba,

Şimdi şöyle açıklayayım ben evliliğimin 4. ayındayım eltim 2 yıllık evli. 2 yıldır çocuk istiyor henüz nasip olmadı. Evlendiğim haftadan beri strese girdi ben önce hamile kalırsam diye. Sanırım 2. haftaydı aradı beni hamile misin diye laf arasında sordu hayır dedim.

1-1,5 ay sonra kadın kadına kalabalık bir grup oturuyorduk bu birden laf açtı "rüyamda gördüm biri hamile ama kim" dedi. Birkaç kişiyi aramış rüyadan sonra "sen mi hamilesin " diye hepsi "hayır" demiş. "Onlar değilse bu hamile kim kesin aramızda bir casus var" dedi üstüme bile alınmadım 1 aylık evliyim ve henüz düşünmüyoruz diye. Neyse bu olayın akşamı türk kahvesi içelim denildi fincan sayısı yetersizdi o yüzden ben içmeyeceğimi söyledim. Sağolsun eltim bunu ikimiz içebiliriz dedi bende "yok, sağol canım" dedim. cümle tam olarak bu. Bir anda döndü "neee hamile misin" dedi. Ben ve ortamdaki herkes şok oldu. "Ne alaka hayır değilim. Sen duymak istediğini duyuyorsun." deyip güldüm.

Bu haftasonu aradı beni "nasılsın" dedi "iyiyim" dedim direkt "hamilesin di mi" dedi. "hayır" dedim. "o zaman bu ay kalacaksın rüyamda gördüm" diyor.

Kızlar nasıl davranmalıyım. Kalbini kırmak istemiyorum. Üzülüyorum da. Benim yüzümden strese giriyor. Ama o böyle yaptıkça bende stres oluyorum. Biz bu aydan itibaren çocuk istiyoruz e olursa nasıl söyleyeceğim bunu bile düşünür oldum. Hatta karar verme aşamalarımızda acaba önce onların olsa sonramı biz düşünsek dedik. Gerçekten üzülüyorum Ki o böyle yaptıkça "ya benimde 2 yıl olmazsa" diye düşünüyorum.

Sizce kalbini kırmadan nasıl halledebilirim bu sorunu, bu sorudan rahatsız olduğumu bilsin istiyorum. Biliyorum dert değil ama fikirlerinizi rica ediyorum.
Eltin cok sacmalamis.
Ciddi bunalimda.
Muhtemelen sen ondan once hamile kalirsan buyuk bunalim yasar.
Uyaran yok mu bu kadini hic.
Ne yapiyorsa kendine yapiyor farkinda deil.
Evlatlar Allahin birer emaneti.
Boyle cirkin davranislar hasetlikler kin ve nefret bir anne adayina yakismiyor.
Tedavi olsa iyi olur.
Gidisati kotu zira.

takıntı yapmis zor bi durum 4 yıllık evliyim insan cok merak ediyor ama sormamak elinde keske sormasa
herkesin kısmeti farklı
benim eltim benden sonra evlendi masallah oglu 2 yasinda cok da severim
sen onu kırma oyle once o olsun diye dua da etme herkesin ayrı imtihanı var ins ona da sana da bana da nasip olur ve tum isteyenlere amin :)

O uzuntuden cok ego savasi veya ben ondan onceyim bende yok aman ond olmasin gbi bsey olms.
Bebek isteyp olmuyosa takintili biriyse pskoljisi bozulmus olabilir bazi insanlar aslnda masum fesatlklar besleyebilir.
Mesela bi tanidigimin aynen olmustu boyle okadar uzulmski bana solemsti dha sonra oda kaldi. Aslnda o bende yok diye uzuluyodu ama farknda olmadan karsi tarafi yipratp fazla fazla anlayis beklyodu onlarin mutluluguni hakli olarak yasamasi onun uzuntusu oluyodu.
Fakat eltiniz fazla fesatliga kaymis. Sahsen ben 2yil bekledim. Eger bir eltm olsydi eminmki onun benden once olucakmi diye dusunurdm sorrdm bu sekilde deil tabiki..
Sorma sebebimde insnlar artik benden daha cok bi beklentide olucagi icin..

Yani dedgin gbi uzun zaman olmayadabilir bebegin bilemeyiz ilk denemedede klabilirsn. Istersen konus belki uzuntusudur onun cunku cok zor bir surec cevrenden herkesin sanki hemen oluyomus senin olmuyomus gbi geliyor insana.
Yani ben bu yorumu eltinin uzuntusunu dusunerek yapiyorm ama onda asiri bir art niyet varsa tabikki bi sure sonra sende takma sonucta iyilik dusunen iyilik gorur.
Umarm sende bu bebis yolunda cok beklemez hayrli saglikli bebegin olur :-)

Kızlar merhaba,

Şimdi şöyle açıklayayım ben evliliğimin 4. ayındayım eltim 2 yıllık evli. 2 yıldır çocuk istiyor henüz nasip olmadı. Evlendiğim haftadan beri strese girdi ben önce hamile kalırsam diye. Sanırım 2. haftaydı aradı beni hamile misin diye laf arasında sordu hayır dedim.

1-1,5 ay sonra kadın kadına kalabalık bir grup oturuyorduk bu birden laf açtı "rüyamda gördüm biri hamile ama kim" dedi. Birkaç kişiyi aramış rüyadan sonra "sen mi hamilesin " diye hepsi "hayır" demiş. "Onlar değilse bu hamile kim kesin aramızda bir casus var" dedi üstüme bile alınmadım 1 aylık evliyim ve henüz düşünmüyoruz diye. Neyse bu olayın akşamı türk kahvesi içelim denildi fincan sayısı yetersizdi o yüzden ben içmeyeceğimi söyledim. Sağolsun eltim bunu ikimiz içebiliriz dedi bende "yok, sağol canım" dedim. cümle tam olarak bu. Bir anda döndü "neee hamile misin" dedi. Ben ve ortamdaki herkes şok oldu. "Ne alaka hayır değilim. Sen duymak istediğini duyuyorsun." deyip güldüm.

Bu haftasonu aradı beni "nasılsın" dedi "iyiyim" dedim direkt "hamilesin di mi" dedi. "hayır" dedim. "o zaman bu ay kalacaksın rüyamda gördüm" diyor.

Kızlar nasıl davranmalıyım. Kalbini kırmak istemiyorum. Üzülüyorum da. Benim yüzümden strese giriyor. Ama o böyle yaptıkça bende stres oluyorum. Biz bu aydan itibaren çocuk istiyoruz e olursa nasıl söyleyeceğim bunu bile düşünür oldum. Hatta karar verme aşamalarımızda acaba önce onların olsa sonramı biz düşünsek dedik. Gerçekten üzülüyorum Ki o böyle yaptıkça "ya benimde 2 yıl olmazsa" diye düşünüyorum.

Sizce kalbini kırmadan nasıl halledebilirim bu sorunu, bu sorudan rahatsız olduğumu bilsin istiyorum. Biliyorum dert değil ama fikirlerinizi rica ediyorum.
Aaaa elyine üzüldüm pskolojisi bozulmuş yazık allah onada nasip etsin.

Kızlar merhaba,

eltine cok uzuldum. bence kotu niyetli degil sadece senin once hamile kalmandan korkuyor.
sen ne dersen de o kirilacak durumu cok kotu cunku. bi aciklama yapmana gerek yok bence olursa soylersin ama lutfen soylememzlik gizleme gibi bisi yapma o zaman daha cok uzersin.

Dayatılana tepkisiz kalma red etme tepki gösterme özgüven gerektirir
Eltinize dayatılan neyse yanını size yapıyor olabilir
Onu bu konuda rahatlatan olursanız iyi bir iş yapmış olursunuz

Çocuğu olmuyo da ondan sen hamile kalırsan kendini yetersiz hissedicek desem, e 2 sene önce evlenmiş daha geç falan değil hatta erken bence. Onun tek derdi senin çocuğun olursa sana ve evladına ekstra ilgi gösterilir diye. Fazlaca fesat buldum ben kendisini, insanların içinde yalandan ve yüksek sesle ''neeğğ hamile misiiiğn' demesi de hiç hoş değil. Bi daha öyle sorarsa evet de ve olucakları izle. Sonradan şaka falan dersin :KK53:

Ben öyle olsun inanın istemezdim dışarı çıkıp gezeceğim sinemaya alışverişe gideceğim sırdaşım olacak biri isterdim ama olmadı insanlar çok fesat.Evlendiğim gece kayınpederimin evine gittik aile apartmanı eltimde o apartmanda oturuyor bütün bina eve geldi beni görmek için 1 saat anca durdum o hep hastaydı hamileymiş düğünümde en arkada sinsi bakışlarla hep izlemiş beni videoda gördüm.Bebeğine ilk bayramdı hamileydi heveslendim hediye aldım .Bebeği öldü 6 aylıkken önceden kıyafet almak uğursuzluktur dedi bana .EN son bi davette yanımda o an kimse yoktu geldi eee çocuk düşünmüyo musunuz dedi bilmem dedim daha erken falan e tabi borcunuz var dedi (kredi borcumuz var )yapamazsınız .Bende annem var dedim dünden razı bakmak için dedim .Ama eşim istiyor her an olabilir dedim bir ay sonra hamile old duyduk.İnşallah bu fesatlığıyla bebeğin başına birşey gelmez çünkü bariz nispet yapıyor bana .Ayy içimi döktüm sana birazcık
Hepimizin başında var bölesi sinir olmamak elde değil mecbur katlanıyoruz eşlerimiz için

Kızlar merhaba,

Canin benim sen kimse icin hamile kalma hayallerini erteleme bende 4 yillik evliyim ve cok uzuluyorum eltinizin yasadigi psikiloji gercekten cok zor basiniza gelse sizde aynisibi hissederdiniz . cunku bende kimsenin hamile kalmasini kaldiramiyordum kimse bana hamileyim haberi vermuyordu uzulurum diye ama bir yerden illaki duyuyordum ve surekli agliyordum ben milletin hamile oldugunu duya duya aglaya aglaya olgublastim suan hic uzulmuyorum kimin olursa olsun diyorum umrumdada degil gercekten eltinizinde bu duruma alismasi lazim hamile kalinca gozunr bata bata hamileyim demeyin baskalarindan duysun daha iyi olur hayirlisiyla hemen kalirsiniz insallah ikinizde

Yazık yaa üzüldüm okadar çok takıyor ki demek ki kendini tutamayıp zırt pırt söylüyor ama sizin için çok rahatsız edici bir durum hele herkesin içinde olması,
Kırmak istememeni anlıyorum sonuçta yüzyüze bakıcaksınız,
Kibarca kalırsam ilk sana söylicem canım tekrar tekrar sormana gerek yok diyiver şakayla karışık:KK49:

ben nişanlıyken kuzeni evlenmiş ve ilk aydan hamile kalmıştı.
Telefonda bana anlatırken biz ne kadar uğraşıyoruz olmuyor bunlar kesin önceden çalışmış demişti.
Kızmıştım günah neden böyle bir ithamda bulunuyorsun diye ay şaka canım demişti.
Sırf bu yüzden ilk aydan o kadar korktum ki vallahi psikolojimi bozuyor :KK51:
Canım açıklama yapmak zorunda değilsin yalnız kimseye çocuk düşündüğünü söyleme hamile olursan da aaa rizki bu zamanmis oldu dersin....

Çocuğu olmuyo da ondan sen hamile kalırsan kendini yetersiz hissedicek desem, e 2 sene önce evlenmiş daha geç falan değil hatta erken bence. Onun tek derdi senin çocuğun olursa sana ve evladına ekstra ilgi gösterilir diye. Fazlaca fesat buldum ben kendisini, insanların içinde yalandan ve yüksek sesle ''neeğğ hamile misiiiğn' demesi de hiç hoş değil. Bi daha öyle sorarsa evet de ve olucakları izle. Sonradan şaka falan dersin :KK53:
Neden empati yapmak anlamak kadınlara yapılan dayatmayi görmüyoruz da karsimizdakini itham edip yargılıyoruz
Kadın daha iki yıllık evli kendisinden önce doğurabilecek eltiyi kabullenemiyor kendisini eksik yarim hissedebiliyor
Erkek dogurmayan kadın
Hiç doguramayan kadin
Erken doguramayan kadın
Kocası başka kadınlara giden kadın Kendini eksik hissedebiliyor hissediyor haliyle kompleks gelişiyor kompleksi olan kadinda mi suç sadece

Neden empati yapmak anlamak kadınlara yapılan dayatmayi görmüyoruz da karsimizdakini itham edip yargılıyoruz
Kadın daha iki yıllık evli kendisinden önce doğurabilecek eltiyi kabullenemiyor kendisini eksik yarim hissedebiliyor
Erkek dogurmayan kadın
Hiç doguramayan kadin
Erken doguramayan kadın
Kocası başka kadınlara giden kadın Kendini eksik hissedebiliyor hissediyor haliyle kompleks gelişiyor kompleksi olan kadinda mi suç sadece
Yazdığımdan bunu mu anladınız gerçekten? Ben orda biri kendinden önce hamile kalırsa ''Ay ben hamile kalamıyorum, o benden önce doğum yapıcak. Beni yetersiz görürler şimdi of'' diye kafasında kurduğunu anlatmaya çalıştım. -Benim fikrim değil bu çoğu kişi böyle durumlarda ne yazıkki kendini yetersiz hissediyor- Yaptığı hareketlere de bakılırsa öyle bi insan profili var eltisinde. Zira sıkıştırmasının başka bi mantıklı açıklamasını bulamadım.

Kızlar merhaba,

eltin çok tatlı maşallah inşallah senden önce hamile kalır ikinizde rahat edersiniz:))

Fesatlıgından değil sadece başkaları gibi normal kafasına takmayan biri olarak görünmeye çalışıyor bunu yaparken biraz abartıyor o ayrı psikolojik olarak çok yıprandıgı belli
Benimde 2.5 yıldır olmuyor 3 aydır da eltim var hiç sormadım senede gecse sormam
Çünkü ben yaşadım biliyorum en alakasız insanın bile direkt hamile misin var mı birsey sorusuna zilyon kez maruz kalırız
O da bunu normallestirmiş oyle gozukmeye çalısıyor.
Allah kimsenin kucagını boş bırakmasın
Bir kadın için olabilecek en zor imtihan
Köstek olmayın destek olun eltinize
Bir gun hamile oldugunda direkt soylemeyi tercih et

Back
X