Eltim tam bir fiyasko 🤦‍♀️

Siz neden yuz goz oldunuz ki bu kadar?
Konuda sadece bebege acidim. Madem evlenecektiniz neden aldirdiniz. Hey Allahim.
Çünkü hep benden yardim istediler her olaylarında. Işleri bitince de vur gitsin tekmeyi. Ah salak kafam

Ne yalan söyleyeyim bende konu sahibinin yerinde olsam elimden geleni yapıp destek olurum ha kıyafet filan alıp kargolamam belki beğenir belki beğenmez ama insan zor durumda gördüğü birine yardım etmeli. Ben insanları genellemeyi sevmem. O kişinin gerçek yüzünü görmüş oldun. Ama o nankör diye sen merhametinden bir şey kaybetme. Sen insanlığını yaptın. Herkes bir değil ki

Bence sen kendine yakışanı yapmışsın demek ki o da kendisine yakışanı yapmayı tercih ediyor bundan sonra ona göre davranırsın en azından

Kız evlenmek istiyordu o zamanlar kaynım istemiyordu . Kızın başka alternatifi yok galiba ilk sevgilisi olduğu için ne zaman dön dese geliyordu hemen

Yani diyorum işte kendi karaktersizligi bence kendinizi o kadar hirpalamayin hem çalışıyomus. Kocası düşünsün o kadarını da. Allah ıslah etsin zevk için bı cana kiyanlarida Allah evlatlarımızdan da uzak tutsun. Amin.

Siz fazla fazla yapmışsınız ama belki kız bu kadar yüzgöz olmak istemedi sizinle. Kendi derdi kendine yetiyordur bence... gitmeyin üstüne boşverin. balık bilmezse halık bilir...

İnsanoğlu süper nankör. Ünide tanıdığım bir kız zor durumdaydı. Evime aldım faturalara destek olması şartıyla. Kira değil bak. O sıralarda ayrıldığım bir sevgilim vardı, bir iki kere geldi bana, saçma bahanelerle neyse. Sen git eski sevgilimi ayart. Yine neyse dedim. Eskisi gibi değiliz ama tabi. Sonra bir gece baktım bembeyaz, ölü gibi beyaz. Zorla konuşturdum, kürtaj olmuş, kan kaybediyormuş. Aldım acile gittim gece yarısı, ben baktım evde. Tekrar barıştı herifle sonra. Ben okuldayken gelip banyo yapıp, çamaşır yıkayıp, yemek yiyip gidiyordu. Fatura ödemek yok. Telefonu falanda açmıyor, mesajlara dönmüyor. En son eşyalarını yarın sabah çöpün yanına koyuyorum deyince geldi aldı ertesi gün, biptir oldu gitti. Bazı insanlar böyle, yılan yapmaz yaptıklarını.

Hamile kaldığında sizden ne yardımı dilendi? Gerçekten siz niye bu kadar olaya dahil oldunuz ki?eşiniz kardeşi de yapmış bu işleri eşiniz bu kadar ilgili olmamış da ta ailesine kadar içli dışlı olmanız garip kargo yeni ulaşmış aramadı da aramadı fiyasko diye konu açıyorsunuz o kadar vicdanlıysanız burada karalamaya gerek duymazdınız hemen fırsat kollar gibi hamileyken ailesinin yanındaymış şimdi tekler ev bile tutamadılar belki iki kıyafete ihtiyacı olanın telinde kontörü nasıl olsun hemen teşekkür etmedi bilmem ne siz burada daha çok elti konusu açarsınız gibi geliyor bana

Çünkü bu insanla biz 3 senedir tanışıyoruz. Üniversitede iken birbirimize gelirdik giderdik eşimle sevgiliyken ailesinin evine giderdik. O da kaynimla gelirdi. Her zaman saf görürdüm onu. Ayrıca kontorleri var daha yeni yüklemiştim şu da var hadi kontörü yok kayınvalidemden arayabilirlerdi? Çünkü şuan aynı evdeler. Hamile kaldığında ben ne yapcam ailem beni öldürür yanına gelcem diye hergun zirliyordu. Yanimda kürtaj olmayı düşünüyordu. O potaya girmedim çünkü böyle bi vebalin altına asla girmem. Benim bu yaptığıma yaptıklarıma biz insanlık diyoruz. Onun yaptığına da sen istemesen de desteklesen de nankörlük diyoruz. Diyorum. Üzerine basabasa . Ha size karşı tarafın hareketi abes gelmez onu bilemem biz böyle görmedik böyle yetişmedik. Burda yaptığını söylüyorsun diyosun bu platform içimizi dökmek için var . Çok gıcık olduysan yaptığımı burda söylememe başka konulara yardırabilirsin

Siz allah rızası için yaptınız karşılığını da allahtan bekleyin bence. Şimdi şuan arayıp işte ablacım şöyle şöyle kötü bir durum vardı dese ondan arayamadim dese ki olabilir sonuçta ne yaşadığını bilmiyoruz teşekkürün bir önemi kalır mı bence kalmaz. Bu nedenle ne siz aptaldınız ne de o kisi hayırsız bırakın balık bilmezse halik bilir

Bilemiyorum yani ama bütün aile sürekli benimle kiyaslanamayacagını dile getiriyor. Belki de bu yüzden nem kaptı diye düşünüyorum
Eltiler arası kıskançlık olur genelde.
Sen düğün dernekle evlendin o kaçarak sorunlu bir şekilde ve ona değer vermeyen biri ile ( Bunu senin şu yazından çıkardım adam sevdiği kadını hamile bırakıp ailesinin yanında bu çocuk benden değil yamamaya çalışıyorsunuz demez)
Eşinin değer vermediğine eş ailesi de değer vermez genelde.
O kızma üzül haline zor bir hayatı olacak.
Sorunlu bir evlilik sorumsuz kendine değer vermeyen eş.
Kaçarak evlenip mutlu olan çok azdır.

Gayet beklentiniz varmış gibi görünüyor. Beklenti derken en azından teşekkür. Ayrıca siz muhattap olmayacaktıniz çok fazla gereksiz sorumluluk almışsınız. Onun ailesi ararsa artık sizle muhattap olmasınlar.

Yaptığıniz iyilikleri niçin burda cümle aleme ilan ediyorsunuz..Yapan belli gören belli..

Kayın validemle birlikte oturuyorlar şuan valla gayette keyfi yerinde görüntülü konuşuyoruz kayinvalidemle tenezzül edip bi selam bile demiyor. Elime megafon alıp haykırsam dahi kesinlikle kendimde hata görmüyorum

Yaptığıniz iyilikleri niçin burda cümle aleme ilan ediyorsunuz..Yapan belli gören belli..
Reklâm etmek değil bu karşımdaki insanin bu tepkisi gercekten beni çıldırtıyor. Daha dune kadar bana agliyordu isini yaptirana kadar mıydı diyorum yani

Kayın validemle birlikte oturuyorlar şuan valla gayette keyfi yerinde görüntülü konuşuyoruz kayinvalidemle tenezzül edip bi selam bile demiyor. Elime megafon alıp haykırsam dahi kesinlikle kendimde hata görmüyorum
Kayinvalidemle birlikte oturuyor cümlesi bence yeterince sıkıntılı üstelik kaçmış arkasında ailesi destek olmayan bir kız

Boşverin nasıl biri olduğunu görmüşsünüz. O değilde bebeğini istemeyen adamla mı evlendi eltiniz. Burdan belli nasıl biri olduğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…