Çünkü hep benden yardim istediler her olaylarında. Işleri bitince de vur gitsin tekmeyi. Ah salak kafamSiz neden yuz goz oldunuz ki bu kadar?
Konuda sadece bebege acidim. Madem evlenecektiniz neden aldirdiniz. Hey Allahim.
Kız evlenmek istiyordu o zamanlar kaynım istemiyordu . Kızın başka alternatifi yok galiba ilk sevgilisi olduğu için ne zaman dön dese geliyordu hemen
Yapmadığım şeyi burda reklam edecek kadar düşük değilim çok şükür. Maddi durumum yerinde onlar şuan sıfırdan başlıyor diye yardim etmek istediğim için yaptım. Ama böyle bi durumda icap eden bi teşekkür vardır bilmem kime hak verirsiniz. Hamile kaldığında gece gündüz demeden benden yardim dilenen kız o zaman aramayı biliyorsa şimdi hayli hayli araması gerekir
Çünkü bu insanla biz 3 senedir tanışıyoruz. Üniversitede iken birbirimize gelirdik giderdik eşimle sevgiliyken ailesinin evine giderdik. O da kaynimla gelirdi. Her zaman saf görürdüm onu. Ayrıca kontorleri var daha yeni yüklemiştim şu da var hadi kontörü yok kayınvalidemden arayabilirlerdi? Çünkü şuan aynı evdeler. Hamile kaldığında ben ne yapcam ailem beni öldürür yanına gelcem diye hergun zirliyordu. Yanimda kürtaj olmayı düşünüyordu. O potaya girmedim çünkü böyle bi vebalin altına asla girmem. Benim bu yaptığıma yaptıklarıma biz insanlık diyoruz. Onun yaptığına da sen istemesen de desteklesen de nankörlük diyoruz. Diyorum. Üzerine basabasa . Ha size karşı tarafın hareketi abes gelmez onu bilemem biz böyle görmedik böyle yetişmedik. Burda yaptığını söylüyorsun diyosun bu platform içimizi dökmek için var . Çok gıcık olduysan yaptığımı burda söylememe başka konulara yardırabilirsinHamile kaldığında sizden ne yardımı dilendi? Gerçekten siz niye bu kadar olaya dahil oldunuz ki?eşiniz kardeşi de yapmış bu işleri eşiniz bu kadar ilgili olmamış da ta ailesine kadar içli dışlı olmanız garip kargo yeni ulaşmış aramadı da aramadı fiyasko diye konu açıyorsunuz o kadar vicdanlıysanız burada karalamaya gerek duymazdınız hemen fırsat kollar gibi hamileyken ailesinin yanındaymış şimdi tekler ev bile tutamadılar belki iki kıyafete ihtiyacı olanın telinde kontörü nasıl olsun hemen teşekkür etmedi bilmem ne siz burada daha çok elti konusu açarsınız gibi geliyor bana
Bazi insanlara iyilik yaramiyor.
Bilemiyorum yani ama bütün aile sürekli benimle kiyaslanamayacagını dile getiriyor. Belki de bu yüzden nem kaptı diye düşünüyorumBir sıkıntı yaşıyor olabilir mi?
Eltiler arası kıskançlık olur genelde.Bilemiyorum yani ama bütün aile sürekli benimle kiyaslanamayacagını dile getiriyor. Belki de bu yüzden nem kaptı diye düşünüyorum
Gayet beklentiniz varmış gibi görünüyor. Beklenti derken en azından teşekkür. Ayrıca siz muhattap olmayacaktıniz çok fazla gereksiz sorumluluk almışsınız. Onun ailesi ararsa artık sizle muhattap olmasınlar.Kaynımın bi sevgilisi vardı. Çok maceralar yasadilar. ayrıldılar , ayrıldıktan 1 hafta sonra kız hamile olduğunu öğrendi. Kaynım çocuğu istemedi kızın ailesi öğrendi. Kürtaj oldu çok ağır şeyler yaşadı. Hep yanında oldum destek oldum . Onunla beraber ağladım. Neyse bu kız kaynimla tekrar barıştı. Beraber kaçtılar ve nikah kiydilar 1 hafta once. Kızın ailesiyle hep ben muhatap oldum kıza hep destek oldum. Ailesi hergun beni arıyor kızımız sana emanet diye. Kaynım daha yeni işe girdi. Kızda iş buldu şimdi çalışıyorlar 3 gündür . Bende kıza kıyafet falan aldım gönderdim. Her eksiğini tamamlamaya çalışıyorum. Ama kız çok nankör çıktı! Kargo gitmis eline ulasmis ama ne ariyor ne soruyor ne teşekkür ediyor. Ben aramasam zaten hiç aramıyor. 2 gündür aramıyorum arayacakmi bakalım diyorum asla aramıyor. Hiç bi beklentim yok ama insan bi teşekkür eder !
Yaptığıniz iyilikleri niçin burda cümle aleme ilan ediyorsunuz..Yapan belli gören belli..Kaynımın bi sevgilisi vardı. Çok maceralar yasadilar. ayrıldılar , ayrıldıktan 1 hafta sonra kız hamile olduğunu öğrendi. Kaynım çocuğu istemedi kızın ailesi öğrendi. Kürtaj oldu çok ağır şeyler yaşadı. Hep yanında oldum destek oldum . Onunla beraber ağladım. Neyse bu kız kaynimla tekrar barıştı. Beraber kaçtılar ve nikah kiydilar 1 hafta once. Kızın ailesiyle hep ben muhatap oldum kıza hep destek oldum. Ailesi hergun beni arıyor kızımız sana emanet diye. Kaynım daha yeni işe girdi. Kızda iş buldu şimdi çalışıyorlar 3 gündür . Bende kıza kıyafet falan aldım gönderdim. Her eksiğini tamamlamaya çalışıyorum. Ama kız çok nankör çıktı! Kargo gitmis eline ulasmis ama ne ariyor ne soruyor ne teşekkür ediyor. Ben aramasam zaten hiç aramıyor. 2 gündür aramıyorum arayacakmi bakalım diyorum asla aramıyor. Hiç bi beklentim yok ama insan bi teşekkür eder !
Kayın validemle birlikte oturuyorlar şuan valla gayette keyfi yerinde görüntülü konuşuyoruz kayinvalidemle tenezzül edip bi selam bile demiyor. Elime megafon alıp haykırsam dahi kesinlikle kendimde hata görmüyorumSiz allah rızası için yaptınız karşılığını da allahtan bekleyin bence. Şimdi şuan arayıp işte ablacım şöyle şöyle kötü bir durum vardı dese ondan arayamadim dese ki olabilir sonuçta ne yaşadığını bilmiyoruz teşekkürün bir önemi kalır mı bence kalmaz. Bu nedenle ne siz aptaldınız ne de o kisi hayırsız bırakın balık bilmezse halik bilir
Reklâm etmek değil bu karşımdaki insanin bu tepkisi gercekten beni çıldırtıyor. Daha dune kadar bana agliyordu isini yaptirana kadar mıydı diyorum yaniYaptığıniz iyilikleri niçin burda cümle aleme ilan ediyorsunuz..Yapan belli gören belli..
Kayinvalidemle birlikte oturuyor cümlesi bence yeterince sıkıntılı üstelik kaçmış arkasında ailesi destek olmayan bir kızKayın validemle birlikte oturuyorlar şuan valla gayette keyfi yerinde görüntülü konuşuyoruz kayinvalidemle tenezzül edip bi selam bile demiyor. Elime megafon alıp haykırsam dahi kesinlikle kendimde hata görmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?