- 9 Mayıs 2018
- 104
- 55
- 18
- 35
- Konu Sahibi cilebulbul24
-
Düşük yapmamı bile merdivenleri üçer için indiğim içine bağlayan ve anasına yetiştiren kaynım için fesat gelinim bilmeden konuşmak ne kadar güzel ya hayatEgoist , pislik , baş belası , beleşci , cahil olarak sınıflandırdığın o aile bireylerinin gözünde sizin sınıfınız hangisi acaba ?
Başka çözümleride var önceki mesajlarda anlattığım gibi mahkeme-polise de başvurmalı.En son çare taşınmak
Düşük yapmamı bile merdivenleri üçer için indiğim içine bağlayan ve anasına yetiştiren kaynım için fesat gelinim bilmeden konuşmak ne kadar güzel ya hayat
Pardon?siz iyi misin kime bağırmışım acababurda yorum yazanlara saldırdığınız hırsla şimdi çıkın kapılarına bağırıp çağırın, anlarlar.aile içinde sesini en fazla kocasına çıkarabilen gelip burda tavsiye verene bağrınıyor.
Tabi kayınvalide kayınpeder, elti ve kayınbiraderi mahkemeye versin, kocası da arkasında durur eminim. Yaşlı başlı insanların binbir emekle yapıp çocuklarının oturması için izin verdikleri evden attırsınlar insanları. Binayı ele geçirip keyif sürsünler ondan sonra.
Hangi ütopik evrende yaşıyorsunuz merak içinde kaldım doğrusu. Neyse bu kez gerçekten kesiyorum cevap vermeyeceğim daha fazla.
Doğru sesimi çıkarmadan kaderime razı olmalıyım işe uykusuz gitmiştim sabahın köründe seslerine uyanmışım kime neVay be insanların biraz huzur istemesi "binayı ele geçirmek" olmuş.Hangi Ortaçağ evreninde yaşıyoruz.Bir yeri ele geçirmek kavramı artık yok.Konu sahibi belki sabah işe gideceği için erken yatıyor.Ve annelerinin başıboş bıraktığı çocuklar yüzünden işe uykusuz gidiyor.Ya herkes toplum içinde yaşama kurallarını öğrenmeli demek suç mu ? İnsan başına gelmeden bilemez.Gürültüden duramıyorum diyor kadın ötesi yok artık.Bence de cevap vermeyin anlatamıyoruz size.
Sizde haklısınız yaşamayan bilemezBirlikte yaşamıyoruz.
Sizin hayatınızı sizin yazdığınız kadar bile biliriz.
Madem bu kadar şikayetcisiniz aile apartmanında yasamamalisiniz..
Size haksızsiniz da demiyorum ama kesinlikle üslubunuz bozuk..
Eltinize daireleri değiştimeyi teklif etseniz siz onun üstüne geçseniz.Kayınvalide ve kayınpeder ile konuşup ?Doğru sesimi çıkarmadan kaderime razı olmalıyım işe uykusuz gitmiştim sabahın köründe seslerine uyanmışım kime ne
Doğru sesimi çıkarmadan kaderime razı olmalıyım işe uykusuz gitmiştim sabahın köründe seslerine uyanmışım kime ne
Sınavımı kazanıp taşınmak en mantıklısı bu tarz insanlarla çok zor gerçekten anlaşmak cocukları olduğu için kendilerini dünyanın sahibi sanıyolarEltinize daireleri değiştimeyi teklif etseniz siz onun üstüne geçseniz.Kayınvalide ve kayınpeder ile konuşup ?
Aynı davranışlarda bulunAynısı işte tek şey bu akbabadan halliceler yemin ederim akrep daha iyidir yolda görürler ne selam ne bişey kapıda karşılaşırlar suratıma kapı kapatırlar
Orada çocuklar kıyamet koparırken ben müzik açacağım dediğim zaman açtırmayacak adam kafasına ne bulursa yerOnu yapıcam da kocam izin vermez ben bu kadar sakin adam görmedim ama benim yeğenim yapsa kıyamet kopar hepsi aynı bu erkekler konuşmuyorum eşimle de şuan
Aynen. Konu sahibi senin üst kattaki çocuklardan daha önemli sorunların var dikkat et....Orada çocuklar kıyamet koparırken ben müzik açacağım dediğim zaman açtırmayacak adam kafasına ne bulursa yer
Gücü bir tek karısına yetiyor bu pasif adamların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?