Eltim ve baş belası çoçukları

Egoist , pislik , baş belası , beleşci , cahil olarak sınıflandırdığın o aile bireylerinin gözünde sizin sınıfınız hangisi acaba ?
Düşük yapmamı bile merdivenleri üçer için indiğim içine bağlayan ve anasına yetiştiren kaynım için fesat gelinim bilmeden konuşmak ne kadar güzel ya hayat

Başka çözümleride var önceki mesajlarda anlattığım gibi mahkeme-polise de başvurmalı.En son çare taşınmak

Tabi kayınvalide kayınpeder, elti ve kayınbiraderi mahkemeye versin, kocası da arkasında durur eminim. Yaşlı başlı insanların binbir emekle yapıp çocuklarının oturması için izin verdikleri evden attırsınlar insanları. Binayı ele geçirip keyif sürsünler ondan sonra.
Hangi ütopik evrende yaşıyorsunuz merak içinde kaldım doğrusu. Neyse bu kez gerçekten kesiyorum cevap vermeyeceğim daha fazla.

Iki erkek cocuk annesi olarak soyleyeyim cocuk durmaz diye bir sey yok, tamamen annelerinin rahatligi ile ilgili.. cocugu olan giris katinda otursun arkadas, bak ben oyle yapiyorum belli bir saate kadar mac yapiyorlar asagidan tik yok bunun yaninda ust kat komsumuzun uyku saatini biliyoruz, o saatten sonra hoplama-ziplama bir tarafa neredeyse sifona bile basmiyoruz..

Konu sahibi cocuklara sektirmeyi birak ve tasin, en rahati o.. apartman yasami insanlar icin uygun bir yasam degil bunu herhalde 100 kere yazmisimdir.. adam yan dairese hapsuruyor, ben cok yasa diyorum o derece bir samiyet var apartman hayatinda.. ama yapilacak bir sey yok, tasin..

burda yorum yazanlara saldırdığınız hırsla şimdi çıkın kapılarına bağırıp çağırın, anlarlar.aile içinde sesini en fazla kocasına çıkarabilen gelip burda tavsiye verene bağrınıyor.

Düşük yapmamı bile merdivenleri üçer için indiğim içine bağlayan ve anasına yetiştiren kaynım için fesat gelinim bilmeden konuşmak ne kadar güzel ya hayat

Birlikte yaşamıyoruz.
Sizin hayatınızı sizin yazdığınız kadar bile biliriz.
Madem bu kadar şikayetcisiniz aile apartmanında yasamamalisiniz..
Size haksızsiniz da demiyorum ama kesinlikle üslubunuz bozuk..

Vay be insanların biraz huzur istemesi "binayı ele geçirmek" olmuş.Hangi Ortaçağ evreninde yaşıyoruz.Bir yeri ele geçirmek kavramı artık yok.Konu sahibi belki sabah işe gideceği için erken yatıyor.Ve annelerinin başıboş bıraktığı çocuklar yüzünden işe uykusuz gidiyor.Ya herkes toplum içinde yaşama kurallarını öğrenmeli demek suç mu ? İnsan başına gelmeden bilemez.Gürültüden duramıyorum diyor kadın ötesi yok artık.Bence de cevap vermeyin anlatamıyoruz size.

Doğru sesimi çıkarmadan kaderime razı olmalıyım işe uykusuz gitmiştim sabahın köründe seslerine uyanmışım kime ne

Doğru sesimi çıkarmadan kaderime razı olmalıyım işe uykusuz gitmiştim sabahın köründe seslerine uyanmışım kime ne
Eltinize daireleri değiştimeyi teklif etseniz siz onun üstüne geçseniz.Kayınvalide ve kayınpeder ile konuşup ?

Hani sizin deyiminizle beleşe, insanların hibe ettiği evde yaşıyorsunuz ya. Taşının kutulun. Böylece fesat kayından, iğrenç dedikoducu eltiden, arkanızdan konuşan kayınvalideden ve gürültücü çocuklardan uzaklaşmış olursunuz. Bence mantıklı bir seçenek.

Aynısı işte tek şey bu akbabadan halliceler yemin ederim akrep daha iyidir yolda görürler ne selam ne bişey kapıda karşılaşırlar suratıma kapı kapatırlar
Aynı davranışlarda bulun
Gece ikide kalk müzik aç çocuklar uyuyamasın sabahın sekizinde kalk süpürge yap
Hiç dikkat etme ne yaptığına
Ben kısasa kısascıyım laftan anlamayana

Son düzenleme:
Ben de rahatsız ederdim ve müzik dinlemeye temizlik yapmaya hakkım yok mu derdim. Sanırım anladığım kadarıyla apartman da yaşamayı bilmeyen ya da sınava çalışmanı istemeyen birileri. İnşaallah sınavı kazanır gidersin oralardan

Vileda ucuyla vurun tavana gurultü oldugu zaman.Açin camlari verin çoskuyu bagira bagira şarki söyleyin mutlaka rahatsiz olurlar gelirlerse aynisini ben cekiyorum çalisamiyorum dersiniz.Ben cocuk onlar ses yapar idare edin diyemecegim.Annesi babasi ögretiversin bi zahmet kimseyi rahatsiz etmeye haklari yok.Bu siz degil kiraci da olabilirdi.Siz ailedensiziz diye rahat davraniyorlardir.Hiç olmadi tasinin.

ben olsam laftan anlamayana aynı muameleyle cevap veririm açarım müziği bangır bangır titretirim o binayı sıkıyosa gelsinler kapıya, yapamam derseniz bacım kulaklıga hafif bi müziik tak oyle çalış

benim 3 cocugum var esim gorevi nedeniyle geceleri calisiyor bir suru insanla ugrasiyor catismaya giriyor. bizimkiler. gurultu yapmaz demiyorum ama genede cocuk yapiyorlar oyun oynarken birden yuksek sesle yasasin diyorlar oyunlar oynuyorlar. ben bu halimle 3 cocugun gurultusune engel oluyorsam herkes olabilir alt komsum var oglan in gece aglamalari kapilari tekmeleri bile bizim cocuklari bile uyandiriyor ki bu aile. dede dayi babaanne amca ve anne babadan olusuyor bnlar bir cocugu susturamiyor ben genede sesimi. cikartmiyorm yani suc cocklarin degil onlara bas belasi demeyin annelerini alin karsisina konusun benim annemin. eltileri bise olunca tartisiip iki gun sonra konusirlardi aile arasinda kuskunluk olmaz. sizede tavsiyem kutuphaneye gidin biz ogrenciyken evde calisamazdik kutuphaneye giderdik

Onu yapıcam da kocam izin vermez ben bu kadar sakin adam görmedim ama benim yeğenim yapsa kıyamet kopar hepsi aynı bu erkekler konuşmuyorum eşimle de şuan
Orada çocuklar kıyamet koparırken ben müzik açacağım dediğim zaman açtırmayacak adam kafasına ne bulursa yer
Gücü bir tek karısına yetiyor bu pasif adamların

Son düzenleme:
Belli ki kaynının ve eltinin sizin evde gözü var
bir ara böyle bir komşumuz oldu aynı sizinki gibi alt katta elti üst katta kaynana oturuyor
bize bile gürültüsü geliyordu kaç defa uyarıldılar
apartman toplantılarında şikayet edildiler kadın hiç tınlamadı bile küçük elti evden ayrıldı yerine kiracı aldılar
Hemen daha kaynana almadan kayın kirayı topluyordu ondan sonra evlerinden çıt çıkmadı
Bu bile olabilir zaten daha siz evlenir evlenmez daha önce oturmadığı aile apartmanına taşınması bunu gösteriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…