Buluttan nem kapıyorsunuz bence.Simdi ikinciyi düşündüklerini söylediler.Hava atar gibi.
Eltinizin cocugu olmasaydi, siz cocuk yapmaz miydiniz ya da ikinciyi dusunmez miydiniz? Kadinin sucu ne ben anlamadim.
Ben de bunu anlamıyorumMerhaba arkadaşlar 1 senelik evliyiz ve 1 senedir çocuk sahibi olmak istiyoruz.Eltim evlendiği ilk ay hamile kaldı.Kendisi benden 10 yas büyük.Bir doğurganlık meselesi aldı başını gidiyor evde.Simdi ikinciyi düşündüklerini söylediler.Hava atar gibi.Ben strese giriyorum strese girdikçe motivasyon düşüyor.Hersey allak bullak oluyor doktora gittim eşimde ve bende sıkıntı çıkmadı ama hala bir sonuç yok.Artik o kadar bunaldım ki benim gibi bir durum yaşayan oldu mu nasıl başa çıktınız nasıl bir yol izlemeliyim.Alternatif kür vs ile hamile kalan var mı..
Eltim her geldiğinde çocuk meselesini muhakkak açıyor bir kere açarsın iki kere açarsın tabi ki çocuk sahibi olmasının benimle bir alakası yok.Ama bu durumu kendisinin artısı benim ise eksiğimmiş gibi kocamın ailesine yansıtmasından dolayı stres oluyorum birşey söyleyemiyorum içime attıkça stres oluyorum durum bundan ibaret aslındaEn kısa sürede kucağınıza alırsınız inşallah.
Duyanda 10 yıldır uğraşıyorsunuz olmuyor zannedecek durun daha 1 yıllık evliymişsiniz.
Elti ne alaka ?
Eltiyi de kıskanmayı bırakın bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?