- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.861
- 798
- 35
Cocuk doğurmak bir başarı , doğuramamak da bir başarısızlık değildir. Siz kendiniz kabul edin önce bunu.Eltim her geldiğinde çocuk meselesini muhakkak açıyor bir kere açarsın iki kere açarsın tabi ki çocuk sahibi olmasının benimle bir alakası yok.Ama bu durumu kendisinin artısı benim ise eksiğimmiş gibi kocamın ailesine yansıtmasından dolayı stres oluyorum birşey söyleyemiyorum içime attıkça stres oluyorum durum bundan ibaret aslında
Aslında gerçekten haklısınız benim bu şekilde uzulmemin ve düşünmemin bir sebebi de onlar çocuk konusu açtıkça eşimin de çocuk sahibi olmak için bana baskı yapması kayınvalidemin ise o doğurgan şeklinde alttan alttan laf sokması bende isterim olsun kucağıma alayım ama elimde değil ki ..Cocuk doğurmak bir başarı , doğuramamak da bir başarısızlık değildir. Siz kendiniz kabul edin önce bunu.
Hem daha durun bakalım 1 yıllık evlisiniz, bu acele ne ?
Eltiniz konuşuyor acarsa da “Hayırlısı” deyip geçin. Kendi içinizde bu kadar büyütmeyin.
Niye çocuk sahibi olmak büyük bir artı mi ? Bakin sağlık yönünden herhangi bir sıkıntı da yok . Çocuğu çok olan mi kazanıyor ? Ben tedavi ile hamile kaldım çocuğum belki olmayacaktı eksik bir kadın mı olacaktım . Bu bakış açınızi lütfen düzeltin kendinize zarar verirsiniz . Zaten er ya da geç çocuğunuz olacak ama hayata karşı bu bakış açınız çok kötü ve yanlişEltim her geldiğinde çocuk meselesini muhakkak açıyor bir kere açarsın iki kere açarsın tabi ki çocuk sahibi olmasının benimle bir alakası yok.Ama bu durumu kendisinin artısı benim ise eksiğimmiş gibi kocamın ailesine yansıtmasından dolayı stres oluyorum birşey söyleyemiyorum içime attıkça stres oluyorum durum bundan ibaret aslında
Eşiniz size baskı yaparsa söyleyin tek kişiyle çocuk olmuyor diye . Ayrıca laf sokarsa kayınvalide takmayın terbiyesizAslında gerçekten haklısınız benim bu şekilde uzulmemin ve düşünmemin bir sebebi de onlar çocuk konusu açtıkça eşimin de çocuk sahibi olmak için bana baskı yapması kayınvalidemin ise o doğurgan şeklinde alttan alttan laf sokması bende isterim olsun kucağıma alayım ama elimde değil ki ..
40Eltinin yasi kac ? Belki yaşından dolayı ara vermek istemiyordur.
O zaman gayet normal hemen 2.cocuk düşünmesi.
Elti dış kapının mandalı, eşiniz ne diye baskı yapıyor?Aslında gerçekten haklısınız benim bu şekilde uzulmemin ve düşünmemin bir sebebi de onlar çocuk konusu açtıkça eşimin de çocuk sahibi olmak için bana baskı yapması kayınvalidemin ise o doğurgan şeklinde alttan alttan laf sokması bende isterim olsun kucağıma alayım ama elimde değil ki ..
Aslında gerçekten haklısınız benim bu şekilde uzulmemin ve düşünmemin bir sebebi de onlar çocuk konusu açtıkça eşimin de çocuk sahibi olmak için bana baskı yapması kayınvalidemin ise o doğurgan şeklinde alttan alttan laf sokması bende isterim olsun kucağıma alayım ama elimde değil ki ..
Allah hayırlı vakitte kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Kendini kimseyle kıyaslamayın hedef aldığınız kişi eltiniz mi gerçekten… yapmayın lütfen herkesin zamanı hayatı başkadır ne bu aceleMerhaba arkadaşlar 1 senelik evliyiz ve 1 senedir çocuk sahibi olmak istiyoruz.Eltim evlendiği ilk ay hamile kaldı.Kendisi benden 10 yas büyük.Bir doğurganlık meselesi aldı başını gidiyor evde.Simdi ikinciyi düşündüklerini söylediler.Hava atar gibi.Ben strese giriyorum strese girdikçe motivasyon düşüyor.Hersey allak bullak oluyor doktora gittim eşimde ve bende sıkıntı çıkmadı ama hala bir sonuç yok.Artik o kadar bunaldım ki benim gibi bir durum yaşayan oldu mu nasıl başa çıktınız nasıl bir yol izlemeliyim.Alternatif kür vs ile hamile kalan var mı..
Allahım ne yarışlarMerhaba arkadaşlar 1 senelik evliyiz ve 1 senedir çocuk sahibi olmak istiyoruz.Eltim evlendiği ilk ay hamile kaldı.Kendisi benden 10 yas büyük.Bir doğurganlık meselesi aldı başını gidiyor evde.Simdi ikinciyi düşündüklerini söylediler.Hava atar gibi.Ben strese giriyorum strese girdikçe motivasyon düşüyor.Hersey allak bullak oluyor doktora gittim eşimde ve bende sıkıntı çıkmadı ama hala bir sonuç yok.Artik o kadar bunaldım ki benim gibi bir durum yaşayan oldu mu nasıl başa çıktınız nasıl bir yol izlemeliyim.Alternatif kür vs ile hamile kalan var mı..
Evet kullandım 2 defaEsinizin size baski yapmasi eltinizden daha büyük bir sorun. Kayinvalidenize gerekeni de söylemeniz lazim aslinda.
Ovulasyon testi hic kullandiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?