Gerçekten benim anlatamadığımı siz çok güzel ifade etmişsiniz durum tamda bu.Ayrica güzel dileğiniz için çok teşekkür ederimKonu sahibi bence kendini tam ifade edememiş .1 yıldır denemesine rağmen hamile kalmadığı için stres yapmaya başlamış üstüne eltisi de gelip gidip bebek lafı edince algida seçicilik olayını yaşayıp kendince alınmış.Maalesef bizim toplumumuzda eltiler arası kıyaslama da yapıldığı için sağdan soldan(kaynana,akraba gibi) birşeyler kulağına gelmiş ve üzülmüş olabilir.
Sevgili konu sahibi bebek sahibi olmak için 1 yıl çokta uzun değil boşuna stres yapıp hamileliğinizi engellemeyin.Sebepsiz kısırlık olayına yol açabilirsiniz.Kafanıza takmadığıniz zaman gebe kalma ihtimaliniz daha yüksektir.Eltinize gelince dış kapının mandalı misali görmezden gelip kendi ailenize, yaşamınıza odaklanın .Onun niyeti de kötü olmayabilir siz bulunduğunuz durum yüzünden alınganlık yapıyor olabilirsiniz.İnsallah hayırlı bir evladınız olur.
Bence normal böyle düşünmeniz. Bizim bir yakınımızında uzun süre bebeği olmadı belki 5 senenin üstünde. O da eltisi kayınvalidesi bişey söylese alınırdı. Duygular çok yoğun olduğu için oluyor heralde. Birçok kişide şahit oldum gerginleşiyor eşler arası kavgalar oluyor. Ben anne olamıyorum diye böyle yapıyorlar alınganlığı oluyor. Biraz uzaklaşsanız. Nefes çalışmaları yoga gibi şeylere kendinizi verseniz tatile çıksanız bebeği düşünerek ilişkiye girmekten vazgecseniz olur bence. Ama benim kendimden ufak bir tecrübe prolaktin hormonum yüksekmiş onun için bir hap kullandım düşünce hamile kaldım. Kan testi yaptırın kadın doğuma gözükün ondan sonra diğer söylediklerim geçerliMerhaba arkadaşlar 1 senelik evliyiz ve 1 senedir çocuk sahibi olmak istiyoruz.Eltim evlendiği ilk ay hamile kaldı.Kendisi benden 10 yas büyük.Bir doğurganlık meselesi aldı başını gidiyor evde.Simdi ikinciyi düşündüklerini söylediler.Hava atar gibi.Ben strese giriyorum strese girdikçe motivasyon düşüyor.Hersey allak bullak oluyor doktora gittim eşimde ve bende sıkıntı çıkmadı ama hala bir sonuç yok.Artik o kadar bunaldım ki benim gibi bir durum yaşayan oldu mu nasıl başa çıktınız nasıl bir yol izlemeliyim.Alternatif kür vs ile hamile kalan var mı..
Evet kullandım 2 defa
Bence normal böyle düşünmeniz. Bizim bir yakınımızında uzun süre bebeği olmadı belki 5 senenin üstünde. O da eltisi kayınvalidesi bişey söylese alınırdı. Duygular çok yoğun olduğu için oluyor heralde. Birçok kişide şahit oldum gerginleşiyor eşler arası kavgalar oluyor. Ben anne olamıyorum diye böyle yapıyorlar alınganlığı oluyor. Biraz uzaklaşsanız. Nefes çalışmaları yoga gibi şeylere kendinizi verseniz tatile çıksanız bebeği düşünerek ilişkiye girmekten vazgecseniz olur bence. Ama benim kendimden ufak bir tecrübe prolaktin hormonum yüksekmiş onun için bir hap kullandım düşünce hamile kaldım. Kan testi yaptırın kadın doğuma gözükün ondan sonra diğer söylediklerim geçerli
Eşinden uzaklaşırsa kimle ilişkiye girecekEsi konu sahibine baski yapiyorsa esindende uzaklasmasi lazim..
Teşekkür ederimBence normal böyle düşünmeniz. Bizim bir yakınımızında uzun süre bebeği olmadı belki 5 senenin üstünde. O da eltisi kayınvalidesi bişey söylese alınırdı. Duygular çok yoğun olduğu için oluyor heralde. Birçok kişide şahit oldum gerginleşiyor eşler arası kavgalar oluyor. Ben anne olamıyorum diye böyle yapıyorlar alınganlığı oluyor. Biraz uzaklaşsanız. Nefes çalışmaları yoga gibi şeylere kendinizi verseniz tatile çıksanız bebeği düşünerek ilişkiye girmekten vazgecseniz olur bence. Ama benim kendimden ufak bir tecrübe prolaktin hormonum yüksekmiş onun için bir hap kullandım düşünce hamile kaldım. Kan testi yaptırın kadın doğuma gözükün ondan sonra diğer söylediklerim geçerli
Evet2 ay komple mi kullandiniz?
Demekki Sizde bir problem yok akisina biraksaniz olmaz mi? Korunmayin :)Merhaba arkadaşlar 1 senelik evliyiz ve 1 senedir çocuk sahibi olmak istiyoruz.Eltim evlendiği ilk ay hamile kaldı.Kendisi benden 10 yas büyük.Bir doğurganlık meselesi aldı başını gidiyor evde.Simdi ikinciyi düşündüklerini söylediler.Hava atar gibi.Ben strese giriyorum strese girdikçe motivasyon düşüyor.Hersey allak bullak oluyor doktora gittim eşimde ve bende sıkıntı çıkmadı ama hala bir sonuç yok.Artik o kadar bunaldım ki benim gibi bir durum yaşayan oldu mu nasıl başa çıktınız nasıl bir yol izlemeliyim.Alternatif kür vs ile hamile kalan var mı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?