eltim

vfatos

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2013
704
265
123
merhaba,
biraz uzun olacak şimdiden okuyup yardımcı olacaklardan allah razı olsun.
2 senelik evliyim 1 yaşında bir oğlum var. Eşimle evlenirken herşey borçtu herşeyi düğünden gelen para ile ödedik ve ikimiz yaptık.
şimdi kaynım evlendi ekim ayında. kayınpederim 4 aydır kanser hastasıydı kaybettik o hastanedeyken kayınpederimin arzusu üzerine bu duğün oldu görmek istedi. eltim kayınvalidemin akrabası oluyor. kayınvalidem kaynımın parasını kayınpederimin hastalanmadan önceki yapmış olduğu sorumsuzluklardan dolayı kullanıyordu. yanı kayınpederim eviyle pek ilgilenmezdi kaynımın biriktirmeye calıştığı parayıda kaynanam evine harcıyordu. yapacak olduğu bileziklerin parasını kardeşinden borç aldı düğünden gelen para ile ödedi. eltimle nisanlılıkları sürece hiçbir samimiyetimiz muhabbetimiz olmadı. ta ki evlenene kadar. eltim bana hiç birşeyimi yapmadılar herşey içimde kaldı vs vs diye bana dert yakındı.
asıl meseleye gelince;biz oğlum yeni doğduğu zaman 6. ayından sonra 3 4 ay kayınvalidemde kaldık işe başlayacaktım arabamız yoktu hava soğuktu cocuğu getir götür yapmadık soğukta hasta olmasın diye. bu süreçte o evin marketini vs yaptık orda yasıyoruz diye. kaynanam eltimin annesine demişki bizim için bizde kaldılar burda yediler içtiler borclarını ödediler. evlenecek olan oğlu içinde o da eve baktı demiş. bunu bana söyleyende eltim, annesi bana diyecekmiş güya kaynanan senin için böyle böyle diyor diye. bende dedimki öyle birşey dediyse yazıklar olsun çunkü oyle birsey yok yapılanı inkar ediyor vs dedim.
eltim ben senin gibi olmam böyle sık gidip gelmem kaynanama vs vs diyor bana.ama kaynanamın dibinden ayrılmıyor suan. sizce eltimde bi sinsilik mi var uzakmı durmalıyım bilemedim
kayınvalidem böyle demiş olabilir mi bunu kayınvalideme söylemeli miyim

Eltin hem lafci hem sinsi hemde oyunbaz. Belki demedi dedi,dedi. Sen fazla muhatap olma. Laflarını umursama ama onun yanında sakin bir şekilde aşk olsun anne sen millete böyle demişsin hic mi birşey yapmıyorum kirildim diye söyle ama çok sakin ve şakacı tavırla. Eğer kaynanan söylemişse ağzının payını alır,eltinde zaten mors olur.

küçük kaynım var bekar ona dedim bunu oda bana dediki yenge saçmalama annem böyle birşey demez asla o hep size dua ediyor allah razı olsun onlardan diyor. eltim için onların sülalesi böyle hiç sevmiyorum onunda notunu verdim zaten dedi.

Ikili oynuyor olabilir eltiniz.

Bana bunları anlatma hersey geride kaldı de çizgini çiz.

Küçük elti fitneci mi ne ? kv nin
gözüne girip sizi şutlayacak. en iyi gelin ünvanını kazanmaya çalışıyor.
sen ağzına laf verme.Kayınvaliden de dahil kimsenin lafını etme .ona malzeme çıkmasın.

Kaynananızın, eltinizin annesine böyle bir şey dediğini asla düşünmüyorum. Bence hiç güvenme, böyle insanlar çok tehlikeli. Fikrini bile belirtme. Ağzından laf almaya çalışır gördüm kendisini.

Kaynananızın, eltinizin annesine böyle bir şey dediğini asla düşünmüyorum. Bence hiç güvenme, böyle insanlar çok tehlikeli. Fikrini bile belirtme. Ağzından laf almaya çalışır gördüm kendisini.
belkide söylemiş olabilir şundan ötürü. kaynımın parasını eve harcıyordu ya düğün zamanı para birikmedi mahcup olmamak adına demiş olabilir

Kayınvalideniz Bana da öyle bir şey dememiş hissi verdi bence birbirine düşürüp iyi gelin olarak öne çıkmaya çalışıyor dikkatli olun politik davranıp ağzına laf vermeyin

Sana laf getiren senden de laf götürür unutma. İyi niyetli biri olsa zaten senin üzüleceğini bilip bu lafı söylemezdi. Bence aranızı bozmaya çalışıyor. Fazla muhatap olma.

belkide söylemiş olabilir şundan ötürü. kaynımın parasını eve harcıyordu ya düğün zamanı para birikmedi mahcup olmamak adına demiş olabilir

Bence de demiştir

Ah bu oğlum hep parasını eve verdi

Hatta abisine bile baktı vs diye

Esasen kendince oğlunu övmüştür o

Boşverin

Eltiye laf vermeyin Kv ye söylemeyin

Burada hep yazarım Kv den kırık çatal almamak lazım diye zira tüm evi o almış gibi anlatır

Bir süre onun evinde kalınca siz zengin olmamışsınızdır ama şimdi Kv ile ben otursam onunla kalıp ev araba sahibi olduğunuzu anlatır bana

Boş verin mesafe candır

ELtiniz belki iyi niyetli diyeceğim de buradan pek öyle gözükmüyor. Yani bizde eltimle herseyi paylaşırız olaylsrdan haberimiz olur ama ne bileyim ben eş ailesine mesafeliyim. Siz tedbirli olun bence

bence sizin o evde yatıp kalkmanız eltinizi rahatsız etmiş. sinsilik var gibi. aklınca şöyle düşünmüşler ana kız. siz borçlarınızı ödemek için beş kuruş harcamadan düğün arefesinde kaynananda kaldınız. kaynında eve baktı kaynananla kaynının paraları hep sizin yemenize içmenize gitti.

Back
X