Eltim

baharimmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2009
78
0
86
Diğer
kızlar bana akıl verin eger haksızsam da belirtin.eşimle abisi ortak eltimle benimde annelerimiz aynı yerde yaşıyorlar şehirdışında ve arabanın benzinleri şirketten benim küçük çocugum oldugu için otobüsle gidemiyorum eşimde çok gitmek istemez ve onlar çok sık giderler ve gideceklerini benden sır gibi saklar bende çok çekingenim bende geleyim demem zaten teklif edilmeden ama annemi çok özlüyorum ve annemde pek gelemez yanıma çok sinirleniyorum tamamen şirketin parasıyla böyle gizlemeler çocuksu tavırlar çok itici geliyor.yeni evli çift olsa anlayacagım ama ama yeni evli de degiller bomboş araba ama eltim asla teklif etmez kaynım eşime son anda söyler tam yola çıkacakları anda..bende sürüne sürüne otobüsle giderim sizce nasıl tavır sergilemeliyim..

Arayın söyleyin araba boşsa bende gelmeyi düşünyorum bir dahaki gitmenize haber verin banada diyin.
Siz söyledikleri halde arayıp söylemiyorlarsa sorun vardır ama siz isteğinizi belirtmeden niye çağırsınlarki.

çekinmeyle olmaz canım alacaksın sende gezeceksin yada işini göreceksin diyelim daha doğru.eğer kullanma hakkınız varsa sizinde arabayı.eğer onların kullanma hakkı yoksa açıkcada eşin kaynına söylicek.burda gevşejk davranan bence eşin.eşin rahatsız olmuyorsa sen neden rahatsız oluyorsun? bence durumu ona söyle.sizde işinizi kullanabiliyorsanz arabayla yapın tabi.

Eltinize değil de eşinize kızmalısınız.Eltinizin eşi nasıl götürüyorsa ailesinin yanına onu,sizin de eşiniz bunu yapmalı.buyrunnnnnnnnn

İyi güzel de arkadaşım..
Sizin yanınızda olması ,size yardımcı olması gereken kişi eşiniz..
Eşinizin kardeşi ve kardeşinin eşi sizi ailenize getirip götürmek zorunda değil ki..
Bunu teklif etmeniz bile hoş olmaz onlar isteselerdi zaten sizle bu konuyu konuşurlardı di mi?

eşimle sadece bayramda gideriz onun haricinde ben gdince orada genelde kalmayı tercih ettigim için eşim napacam gelipte sen nasıl olsa dönmeyeceksin benle diye pek gelmez.ayrıca benim gitmek istedigimi bilir eltim çünkü onların gideceginden haberim olmadan birkaç gün önce veya benim gidecegimi bildigi halde söylemez ben otobüsle giderim ki çok zor otobüste çocukla yolculuk.onlar arabayla kaynım sorun etmiyor ama eltim tuhaf bir şekilde biz ailecek gidecegiz mesajı veriyor.(ailecekte sadece eşi ve kendisi çocukları evli)şimdi ramazan annem öyle bizi bekliyor iftara fakat onlar dün gittiler yine bizde gitmeyi planlıyorduk eltimle b,rgün öncesi görüştüm oysa ki sır gibi sakladı..öyle sırnaşık devamlı onlara yapışan biride degilim..

Eltim başlığı yanlış olmuş..
Eşim olmalı başlık..
Kimse kimseyi götürmek zorunda değil ama ben olsam bende geleyim bu hafta 1 gün önceden haber verin derdim.
Baktım götürmüyor daha da ses etmezdim..!
Kocama sorarım niye beni götürmüyorsun diye şirket benzini hesabı sizi ilgilendirmez bence..

Eltin seni sevmiyorsa tabiki seni almazlar sevmiyorsa bırak ne hali varsa görsün sonuçta çocuklar büyüyecek sende bugünlerini unutma

götürse eline yapışmaz ama götürmek zorunda da değil.
o da şöyle düşünüyordur bir kere götürsek her dafasına talep edecek..?
Olabilir yani çocuklaır büyükse küçük çocuk sevmiyordur.
birilerine bağlı olmayı sevmiyordur vs vs..
bu kadar dert ettiyseniz "abla ne zaman gidiyorsunuz annemi çok özledim beni de götürün "de
söylemeniz rağmen götürmezse o zaman cidd bir sorun var demektir bence..
şimdi tek taraflı dinliyoruz ona sorsak vardır bi sesbi eminim.

iş ortak oldugu için kaynım gidince eşim kalmak zorunda.şöyle düşünüyorum ortak olan bir araç ve benzin varken ben otobüsle giderken onlar arabayla insan komşusana bile teklif eder aynı yöne sen neden boşunsa otobüsle gidecen diye

Bir dakika masraf ortak mı..?
O araçın masrafına siz de mi ödüyorsunuz bir şekilde..?
O zaman başka o zaman "bu hafta siz gitmeyin biz gidelim ailemin yanına çünkü beni götürmüyorsunuz derdim. bir daha götürmek zorunda kalırdı.bazen çirkinleşmek işe yarar..!

ona eşi izin vermez kızar sanırım erkekler birbirini tutar yine yalnız kalan kadınlardır

valla burda elti değilde kardeşlerin anlaşması lazım, bi hafta siz gidin bi hafta biz diye
belki kadın arabada başkasını istemiyordur olabilir
ama madem herşey ortak, o zaman sıraya koyun

ona eşi izin vermez kızar sanırım erkekler birbirini tutar yine yalnız kalan kadınlardır

doğru ..Hem kızarlar hem çözüm üretmezler.Belli elti kocasına laf geçirebiliyor geçiremeyne çocukla hiçbir yere gidemiyor.O zaman kocasıyla çözecke sorununu..

dedigim gibi kaynım haber verir sorun etmez son dakika bile olsa üzüldügüm nokta eltimle normalde iyi anlaşırız fakat bu konu beni geriyor demekki diyorum benim düşündügüm gibi degil çünkü 1 saatlik yol yani insan nefret ettigine bile tahammül eder.bende soramıyorum neden giderken teklif etmiyorsun diye eltimde çok iyi biliyor kaynımın teklifiyleyola düşmeyecegimi yani yolunu bulmuşlar son dakika hadi gidelim diyip bizim gidememeizi saglayıp hemde biz teklif ettik siz gelmediniz tercih sizindi tavrı sergiliyorlar..konuşmak istiyorum fakat çok gururluyum gururuma yediremiyorum konuşmayı..

Bence haklısınız eltinizi eşi annesine götürüyor diye,sizin eşiniz de işin başında bekliyorsa ve masraf ortak sizi de götürmemliler,siz de arayın gelmek istediğinizi belirtin buna rağmen sizi götürmezlerse, eşiniz kardeşi ile konuşsun tavrını ortaya koysun, sositososito

senin yerinde olsam bi acil durum çantası hazırlarım, hadi gidiyoruz dedikleri zaman, tamam ayakkabılarımı giyip iniyorum hemen derimsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

bir kere söylemelisin...siz bişey söylemeden kendi kendinize yorumlar yaparsanız olmaz...
insanlar karşılarındakine durup dururken bişey vermezler pek, öyle düşünceli dürüst insan pek kalmadı dünyada....
siz birşey söylemediğiniz için alışkanlık olmuş rutin olmuş öyle gidiyor...
şimdi bişey yapmayıp sonra burda şikayet etmek size bişey kazandırmaz ki...biz size "haklısınız" desek sizden başka kim bilecek bizbize konuşur dururuz ve belki de siz daha çok hırslanır öfkelenirsiniz....

lütfen önce yapmanız gerekeni yapın unutmayın hak verilmez alınır...kimse kimseye durup dururken "al bak bu da senin hakkın" demez...ki sizin istediğiniz kötü karşılanacak bişey değil...o insanlar sizden gizli işler çevirdiklerine göre bunun farkındalar ve ben de gitmek istiyorum dediğinizde kimse bişey söyleyemez....hakkınızı SİZ alın ama bunu yapın ki kimseye öfke duymayın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…