dedigim gibi kaynım haber verir sorun etmez son dakika bile olsa üzüldügüm nokta eltimle normalde iyi anlaşırız fakat bu konu beni geriyor demekki diyorum benim düşündügüm gibi degil çünkü 1 saatlik yol yani insan nefret ettigine bile tahammül eder.bende soramıyorum neden giderken teklif etmiyorsun diye eltimde çok iyi biliyor kaynımın teklifiyleyola düşmeyecegimi yani yolunu bulmuşlar son dakika hadi gidelim diyip bizim gidememeizi saglayıp hemde biz teklif ettik siz gelmediniz tercih sizindi tavrı sergiliyorlar..konuşmak istiyorum fakat çok gururluyum gururuma yediremiyorum konuşmayı..[/QUOT
Yersiz bir gurur haklı iken haksız duruma düşüyorsanız,son dakika haber vermeyin bende geleceğim gelemiyorum diye sitem edin ince ince,arkadan konuşup dertlenmek yerine yüzüne söyleyinsengözlerimebaksanab
senin yerinde olsam bi acil durum çantası hazırlarım, hadi gidiyoruz dedikleri zaman, tamam ayakkabılarımı giyip iniyorum hemen derimsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
eşimle sadece bayramda gideriz onun haricinde ben gdince orada genelde kalmayı tercih ettigim için eşim napacam gelipte sen nasıl olsa dönmeyeceksin benle diye pek gelmez.ayrıca benim gitmek istedigimi bilir eltim çünkü onların gideceginden haberim olmadan birkaç gün önce veya benim gidecegimi bildigi halde söylemez ben otobüsle giderim ki çok zor otobüste çocukla yolculuk.onlar arabayla kaynım sorun etmiyor ama eltim tuhaf bir şekilde biz ailecek gidecegiz mesajı veriyor.(ailecekte sadece eşi ve kendisi çocukları evli)şimdi ramazan annem öyle bizi bekliyor iftara fakat onlar dün gittiler yine bizde gitmeyi planlıyorduk eltimle b,rgün öncesi görüştüm oysa ki sır gibi sakladı..öyle sırnaşık devamlı onlara yapışan biride degilim..
senin yerinde olsam bi acil durum çantası hazırlarım, hadi gidiyoruz dedikleri zaman, tamam ayakkabılarımı giyip iniyorum hemen derimsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
İyi güzel de arkadaşım..
Sizin yanınızda olması ,size yardımcı olması gereken kişi eşiniz..
Eşinizin kardeşi ve kardeşinin eşi sizi ailenize getirip götürmek zorunda değil ki..
Bunu teklif etmeniz bile hoş olmaz onlar isteselerdi zaten sizle bu konuyu konuşurlardı di mi?
1 saatlik yol olayı kafama takıldı
1 saat için amma mesaj yazılmış ben istanbulda oturuorm karşıya geçmek için 1 saat harcıyorum..
otobüsle 1 saat yolculuk yapsanız ölmezsiniz ki
bide bayramdan bayrama gidiyomuşsunuz ben olsam istediğim zaman çeker giderim akşam dönerim
hadi diyelim illa arabayla gidilcek
ne olur eşinin 1 saatte hemen bırakıp dönse
valla kendine dert arıyorsun arkadaşım ben biraz daha atılgan ve pratik olmanızı tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?