Eltim

senin yerinde olsam bi acil durum çantası hazırlarım, hadi gidiyoruz dedikleri zaman, tamam ayakkabılarımı giyip iniyorum hemen derimsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

haha süper....

en kısa zamanda yapmanız gereken şey...

üstelik hakkını istemek neden gurursuzluk olsun ki...elbette isteyeceksiniz..

Ben bu mesajı veren biriyle birlikte huzursuz bi şekilde hiç bi yere gitmem.Ha eşinizde yanınızda olsa neyse.Eşinizinde sizinle birlikte gelmesi lazım bu durumda.Bi hafta abisi alıyorsa arabayı diğer hafta eşiniz alıp sizi götürebilir pek ala.şakkıdı

elti ilişkisini yönetmek zor birde ortaklık olunca daha da zor hak var gerçekten söz konusu.eşim sessizdir ve asla tenezzül etme ver parasını git otobüsle diye güya kötü olmamak için tuhaf bir ezikligin içine sürükledi beni bende kabullendim..ama bu beni geriyor çünkü yüzüme karşı çok iyi çocuguma aşırı ilgili fakat esrarengiz gidecegini saklama tavrı sinirlendiriyor..hele ramazanda bende annemle iftar açmayı çok istedigimi bildigi halde..

Araba kimin o da mı ortak ? Acaba küçük çocuk var,arabayı falan mı kirletiyor.Buna önem veren çok insan var çünkü.Ya da başı gürültü kaldırmıyordur.Ben mi çekeceğim,kocası götürsün,diyor olabilir.Madem başka bir sorun yok.bilmiyorumkismile

siz eltinizle gitseniz bile eşiniz yanınızda olmadığı için sığıntı gibi olacaksınız bir yazınızda eşinizin gitmek istemediğini çünkü sizin orda kaldığınızı yazmışsınız siz neden kalıyosunuz gidip gelin eşiniz alsın arabayı doldursun benzini eşinizide alın günü birlik gidip gelin ben olsam asla bende gitmek istiyorum demezdim

eltinde olsa iyide anlaşsanız sizi götürmek gibi bir mecburiyet yok bence araba .bir haftasonu sizde diger hafta sonu onlarda kalsın sen eşini kafaya almaya bak herkes istedigi yere gitsin teklif beklemek vesaire vesaire gibi olaylar olmasın.şahsen bende her gittigimde söylemek veya götürmek gibi bir mecburiyetim olmadıgını düşünüyorum helede başında kocan varken bence manasız bir bekleyiş içindesiniz kocanızda nasıl olsa onlar birinde olmassa digerinde götürür diye işin içinden sıyrılıp çıkmış. eşiniz kalmak istemiyorsada kalmayın eşin ve çocugunla yolculugun daha güzel bir mutluluk oldugunu göreceksin belkide eltinde öyle düşünüyordur belki çocuk gürültüsü çekmek istemiyordur

siz söyleyemeyebilirsiniz eşinizde götürmeye yanaşmıyorsa abisine "giderken benim hanımıda alın çocukla yolda perişan oluyor "desin.kardeşine hayır diyecek hali yok ya

a.s

kesinlikle katılıyorum.

kimse sizi yanında götürmek zorunda değil. şahsen ben eşimlee başbaşa gitmeyi isterim. aynı yere gidecekte olsak gerek görmem hoşlanmam.

onlar gerek görmediğine göre teklif etmeniz hiç hoş olmaz. onlarında aklı fikri var isteseler söylerlerdi. böyle birşey söyleyerek kkendinizi küçük düşürmeyin.
eşiniz götürsün. bu konuda çatacağınız tek adres eşiniz. bir hafta abinler gidiyorsa diğer haftada biz gidelim şirket arbasının sefasını onlar sürüyor deyin.

bence kardeşler aralarında sıraya koysunlar.sizin eşiniz niye her zaman şirkette kalıyor.tamam annenize gittiğinizde orda kalıyormuşsunuz olabilir eşiniz sizi bırakıp geri dönebilir,zaten 1 saatlik yolmuş.aaa şimdi yazınca dank etti,bütün bunlar 1saatlik yol içinmi?

Ah canım benim..
Bence iş eşinde bitiyor. Konunun başlığı eltim değil eşim falan olsaydı hatta.. Kaynınız sık sık gidiyor, eşiniz gitmiyorsa sorun kaynınızda değil, eltinizde değil, eşinizdedir bence. Eltinizin yaptığını doğru bulmuyorum tabiki ama sizi eşiniz götürmüyormuş bi kere bunu eltiden beklemek ne kadar doğru olur ki...

acıkcası böle durumlar benimde basıma geldi,eltim annesinde kocası almıyo bizi arıyo bizide alın nası olsa aynı binadayız birlikte dönelim diye,ama buna kimse mecbur değlki,ne o beni anneme tasımya mecbu nede ben onu eve tasımak zorunda öle dğilmi....
belki annesine gidecek yada ordan baska birşey yapacaklar ailecek olamazmı...
bence sen eşinle konuş canım,yada ısrarcı ol neden araba varken sen otobüste sürünesin ki....
eşine taviz verme ,o senin annene gelmek zorunda değil ama sen götürmek zorunda

tum yorumlari okudum..arkadaslar haklilar,asil suclu esin.bir hafta sonu onlar gidiyorlarsa, digerinde de siz gidebilirsiniz. ama eltinde haksiz..ya alti ustu bir saatlik yolmus, ne varki senide goturseler..o da cok vicdansiz bence..sirtindami tasiyo.hem arabada ortakmis..ben senin yerinde olsam , en kisa zamanda araba kullanmayi ogrenir ve ehliyet alirdim..boylelikle kimseye yalvarmak zorunda kalmazsin.canin istedikce atlar arabana gidersin canim..

işin tuhaf tarafı biz giderken mutlaka beklerler ve mutlaka bize takılırlar.açıkcası yaşını başını almış bir kişi olmasa yeni evli falan olsa tamam anlarımda çocuk delisi eltimde kaynımda çocuktan yana da sorun yok eşimde magazayı bekleyerek fedakarlık yapıyor beni de sene de ne biliyim belki 2 kez götürmeleri için bu yazılarım.birde bu tarz konular nasıl konuşulur ben faki ama gururlu tavırlarım yüzünden hiç konuşamıoyorum bu tarz haksızlıklara çok ugruyorum

canım ehliyetin yok mu?

madem araba ortak.. bu haftada ben gideceiğim de..

görüyorsun işte eşin bile seni düşünmüyor. yok ben sıkılıyorum, yok bin otobüse git gibi bahanelerle oyalıyor işi.. bu dünyada kendi kendine yetebilcekken neden başkalarından medet umarak yaşayasın?

eğer ehliyetin yoksa, ehliyet almaya da bir manin yoksa en kısa zamanda şu hallet. bebeğe de bir oto koltuğu.. oh misss.....

1 saatlik yol olayı kafama takıldı

1 saat için amma mesaj yazılmış ben istanbulda oturuorm karşıya geçmek için 1 saat harcıyorum..

otobüsle 1 saat yolculuk yapsanız ölmezsiniz ki
bide bayramdan bayrama gidiyomuşsunuz ben olsam istediğim zaman çeker giderim akşam dönerim
hadi diyelim illa arabayla gidilcek
ne olur eşinin 1 saatte hemen bırakıp dönse

valla kendine dert arıyorsun arkadaşım ben biraz daha atılgan ve pratik olmanızı tavsiye ederim

sen bu sorunu eşinle konuştunmu hiç...bence eşine söyle canım seni götürmesi gereken yanında olması gerekn eşin ...olmadı eşin gelmiyo zorlada götüremezsin adamı ozzaman yırt biraz söyle çekinecek n varki...bende gelecm banda haber edin yada duygusal takıl özledim annemleri gittniz neden haber vermediniz bende gelirdim de bişyler işte

biz istanbulda oturanlar için öyle.bende fındıkzadeye kardeşime giderken3vesaitle gidiyorum.minibüs,vapur,tramvay birbuçuk saati geçiyor,sabah gidip akşamüstü dönüyorum.bu konuda sanırsam konu sahibini asıl sinirlendiği şey,arabayı her hafta sonu eltisinin alması ama bunada ancak eşi çare bulabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…