tabiki asıl sorun yolculuk degil açıkgözlük yapıp haksızlık yapıp karşı tarafı aptal yerine koymak.birde sanırım işi ortak olmayan kişiler pek anlayamaz bu konuyu.her ilişkide oldugu gibi tek taraf verici oldugu zaman veici olan yıpranıyor.küçük bebeginiz var araba lazım olabilir (hastalık vs) tavrını hiç görmedik veya gençsiniz dolaşmak istersiniz biz sürüne sürüne.onlar arabayla açıkcası adaletli degil hemde çok bencilce.yoksa dedigim gibi ben 1 saatlik yolu çokda sorun etmem ama şu da var dünya otobüs parası ödüyorum hem emzirmesi en büyük sorun otobüste birde otobüs köy otobüsü gibi bayan bazen hiç olmuyor.bazılarına basit gelebilir ama benim için önemli dedigim gibi içe kapanıgım birde eşim boşver tenezzül etme tavırları onlarında çook işine geliyor.
tabiki asıl sorun yolculuk degil açıkgözlük yapıp haksızlık yapıp karşı tarafı aptal yerine koymak.birde sanırım işi ortak olmayan kişiler pek anlayamaz bu konuyu.her ilişkide oldugu gibi tek taraf verici oldugu zaman veici olan yıpranıyor.küçük bebeginiz var araba lazım olabilir (hastalık vs) tavrını hiç görmedik veya gençsiniz dolaşmak istersiniz biz sürüne sürüne.onlar arabayla açıkcası adaletli degil hemde çok bencilce.yoksa dedigim gibi ben 1 saatlik yolu çokda sorun etmem ama şu da var dünya otobüs parası ödüyorum hem emzirmesi en büyük sorun otobüste birde otobüs köy otobüsü gibi bayan bazen hiç olmuyor.bazılarına basit gelebilir ama benim için önemli dedigim gibi içe kapanıgım birde eşim boşver tenezzül etme tavırları onlarında çook işine geliyor.
eşinin çözmesi lazım. herkes kendini düşünüyor. seni ve bebeğini eşin düşünmezse kimse düşünmez. yollarda perişan olan sensin, bunu eşinle çözmen gerekir diye düşünüyorum.
işin tuhaf tarafı biz giderken mutlaka beklerler ve mutlaka bize takılırlar.açıkcası yaşını başını almış bir kişi olmasa yeni evli falan olsa tamam anlarımda çocuk delisi eltimde kaynımda çocuktan yana da sorun yok eşimde magazayı bekleyerek fedakarlık yapıyor beni de sene de ne biliyim belki 2 kez götürmeleri için bu yazılarım.birde bu tarz konular nasıl konuşulur ben faki ama gururlu tavırlarım yüzünden hiç konuşamıoyorum bu tarz haksızlıklara çok ugruyorum
İyi güzel de arkadaşım..
Sizin yanınızda olması ,size yardımcı olması gereken kişi eşiniz..
Eşinizin kardeşi ve kardeşinin eşi sizi ailenize getirip götürmek zorunda değil ki..
Bunu teklif etmeniz bile hoş olmaz onlar isteselerdi zaten sizle bu konuyu konuşurlardı di mi?
Bu laleye bayılıyorum...
İstemiyor demekki sizinle gitmeyi belki bir hareketinizİ beğenmiyor.
Eşimin akrabalarıyla gıdecegım yere gıtmeyı bende ıstemezdım.
imkanınız varsa gıdın yoksa oturun evınızde bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?