Eltim

tabiki asıl sorun yolculuk degil açıkgözlük yapıp haksızlık yapıp karşı tarafı aptal yerine koymak.birde sanırım işi ortak olmayan kişiler pek anlayamaz bu konuyu.her ilişkide oldugu gibi tek taraf verici oldugu zaman veici olan yıpranıyor.küçük bebeginiz var araba lazım olabilir (hastalık vs) tavrını hiç görmedik veya gençsiniz dolaşmak istersiniz biz sürüne sürüne.onlar arabayla açıkcası adaletli degil hemde çok bencilce.yoksa dedigim gibi ben 1 saatlik yolu çokda sorun etmem ama şu da var dünya otobüs parası ödüyorum hem emzirmesi en büyük sorun otobüste birde otobüs köy otobüsü gibi bayan bazen hiç olmuyor.bazılarına basit gelebilir ama benim için önemli dedigim gibi içe kapanıgım birde eşim boşver tenezzül etme tavırları onlarında çook işine geliyor.

Bu konu bu kadar önemli sizin için ,eşiniz de size destek olmuyor,o zaman millete boyun eğmeyin.Ehliyetiniz yoksa gidin ehliyet alın,sonra da atın çocuğunuzu arabaya paşalar gibi gidin.Bunu yapabilirsiniz sanırım.Yakınmakla olmaz,harekete geçin. sengözlerimebaksanab

Yaa altı üstü 1 saatlik yol.... Eşin seni neden götürmüyor??? Sen kalıyorsun o yanlız dönmek zorunda kalıyor diye mi??? Ee kama sende o zaman, 1 saalik yol için yatılı misafirlik bence gereksiz....
Eşn seni götürmezken eltinin kaynının götürmesini beklemen, götürmüyorlar diye de gönül koyman mantıksız bence...
Ayrıca da son anda söylüyorlar diyorsun.. Ne bekliyordun ki 1 saatlik yola gitmek için 1 hafta önceden zin alıp biz haftaya x yere gidicez sen de gelmek istiyorsan hazırlan demelerini mi???
1 saatik yola ben hergün işe gidip geliyorum....
Eltin de muhtemelen hadi annemlere gidelim diyordur, kaynında tamam hadi gidelim diyordur kalkıp gidiyorlardır.... Son anda haber vermeleri çok normal....1 saatlik yola gitmek için 2 gün hazırlık yaplmayacağına göre son anda karar verip haber vermeleri bana garip gelmedi doğrusu...
Sen eşine kızamayıp eltine sarmışsın ama hedef yanlış canım....
Seni annene götürmesi gereken kişi eşin... Eşin sana bu inceliği yapmıyorsa, başkasından hiiiç bekleme....

İnsanın doğasında vardır bencillik, bunun için kimseyi kınayamayız....
Arabayı alıp biyerlere gidiyorlar eşiniz de hiçbiey demeyip arkalarından bakıyorsa, gene sorun eltinzde değil eşinizde....
Madem araba ve masrafları ortak... Bir haftasonu siz, bir haftasonu onlar kullanacak.. Bu şekilde anlaşacaksınız... Sonra herkes kendine ait haftasonunda annesine mi gidiyor nereye gidiyorsa gidecek, kimse kimseye de bizle gel hadi seni de götürelim demek zorunda kalmayacak.....

Siz ısrarla eltinizi suçlamak istiyorsunuz ama sorun eltinizde değil, hakkını aramayan eşinizde....

eşinin çözmesi lazım. herkes kendini düşünüyor. seni ve bebeğini eşin düşünmezse kimse düşünmez. yollarda perişan olan sensin, bunu eşinle çözmen gerekir diye düşünüyorum.

Arkadaşım yanlış anlamışsınız..
Size hiç kimse haksızsınız demiyor..
Siz yanlış kişiye kızıyorsunuz onu anlatmaya çalışıyoruz,gerçi anlatamadık galiba ya neyse..
Eşiniz diyoruz eşiniz bu işe el atmalı..
Sizi annenize götürmekle mükellef olan o,ayrıca annenize gitmek istememesi de çok ayıp,illa ki yatılı kalmak zorunda değilsiniz,annenizi babanızı sevmiyor bile olabilir ama sırf sizin hatrınıza bazı konulara katlanmak zorunda..

Sizde böyle yapın kaydirigubbakcemile2

Neden gidip hakkınızı aramak yerine buraya gelip yazıyorsunuz.
Birincisi sizi götürmek zorunda değiller, ailecek gitmek istiyorlardır bunun için onları suçlayamayız.
İkincisi diğer yorum yapan arkadaşların dediği gibi eşinde suç, onlar istedikleri gibi gezebiliyorsa siz de alın arada arabayı nereye gitmek istiyorsanız gidin.
Üçünçüsü eğer eşin kalmak istemediği için götürmek istemiyorsa kalmayın, akşam geri dönün ya da birlikte gidin sizi bıraksın o tek başına dönsün, sonra da almaya gelsin.
Sen çekinirsen hiçbir şey elde edemezsin, ne istediğini eşine söyle.
Araba varken otobüsle gitmeyi ben de istemezdim, emrivaki yapın naz yapın ne yaparsanız yapın eşiniz götürsün sizi.
Ayrıca siz de giderken söylemeyin onlara.

Bu laleye bayılıyorum...
İstemiyor demekki sizinle gitmeyi belki bir hareketinizİ beğenmiyor.
Eşimin akrabalarıyla gıdecegım yere gıtmeyı bende ıstemezdım.
imkanınız varsa gıdın yoksa oturun evınızde bence.

Teşekkürler arkadaşım..yerimseniben
Ama öyle değil mi?
İlla ki bir hareketini beğenmemezliğinden değil..
Elti eşiyle başbaşa olmak isteyebilir,yolda eşle sohbet etmek çok keyiflidir arkadaş da arabada olunca elti istediği gibi rahat edemeyebilir..:sm_confused:
Tamam çağırması güzel de,ben olsam çağrılmadığım yeri kafama takmam..
Herkes herkesi sevmek zorunda değil ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…