eltime kuma gitsem ancak bu kadar olurdu herhalde

Daha tanışmadan eltin hakkında bu kadar şeyi nasıl öğrendin?

bir de şu an nişanlıyız inşaallah haziranda evleniyoruz.

Daha tanışmadan eltin hakkında bu kadar şeyi nasıl öğrendin?

sanırım konunun başını okudunuz. konuyu taa 2013 yılında açmıştım. o zamankileri kv ve görümcelerden öğrenmiştim. son yazdıklarımı birebir kendim duydum gördüm.

Son okuduklarima inanamadım. Bi insan nasil bu derece hasta düşünür ve bunu gider kiskandigi insana anlatir. Cok garip valla.

hiç sormayın. ben de inanamıyorum.
ama artık iyiye yorabilecek durumu kalmadı.
"ben olsam ben de senin nişanlınla evlenirdim abisi gibi değil" dedikten sonra şok oldum.

sanırım konunun başını okudunuz. konuyu taa 2013 yılında açmıştım. o zamankileri kv ve görümcelerden öğrenmiştim. son yazdıklarımı birebir kendim duydum gördüm.
evet şimdi gördüm son yazdıklarınızı okumadım bir bakayım

Allah'tan ayrı şehirlerde yaşıyoruz. napalım kv ve görümcelerden çekmedim bundan çekeceğim herhalde

kısaca kadın sen x ile değil de y ile mutlu olsaydın yine kabullenemezdi.bu kadar hasetliğinin sonu hayırlı değil ağzını hayra açsın o. sende bunu naklet nişanlına pek bir dengesiz uzak dur de.zaten aynı şehirdeyi geçtim aynı odada hava teneffüs etmeyin mümkün mertebe,nasılsın iyimisin, iyi bitti.hiç birşeyine bulaşmayın konusunu nişanlınla konuşmayın.öyle illa konusu açılmazsa.ona Xin abisi de fazla iyi gelmiş.zaten abisi sahip çıksın ona size bulaşmasın.

Ayyy bu ne biçim bir elti? Bu ne bicim bir insan arkadasim? Uzak dur, telefonlarını acma, arama, gitme gelme ayyyy.
Benim eltime benziyor. Aşırı kiskanc. Eşim bana nisanliyken supriz yapmis telefon almisti. Kaynanamlara gittik eltim de gordu, ooo nerden aldin dedi, x aldi dedim. X mi? O zaman bana da alsin demisti. Ben olmuştum. Yengem dd demisti ki x Bilgecenin nisanlisi senin kocan alsin sana x niue aliyor diye. Ondan sonra hep kaynanamin basinin etini yemis, telefon da telefon diye.
Sonra kaynima aldirtti zorla..
Ben aramiyorum, gidip gelmiyoriz cok şükür başım rahat.
sakin iyi olacagim diye samimi olmaya calisma. Aksine daha da canin sıkılır. ..
boşuna dememisler Kuma kumayi ceker elti eltiyi cekmez diye.

Ben yaşlarıyla doğru orantılı polemikleri normal buldum şahsen.
biraz da erken evlenmenin dezavantajı sanki.
Bana şu anlatılanlar masal misali...

kv ve görümcelerin yanında olan olayı onlar anlatmışlar nişanlıma ben benimle yaşananları anlatmadım ama nişanlıma artık samimi olmanızı asla ve asla kaldıramam. başka herhangi bir kızla samimi olsan bişi demem biliyosun ama onunla en ufak samimiyetinde kavga çıkar dedim. o da yanaşmıyor artık.

hiç sormayın. ben de inanamıyorum.
ama artık iyiye yorabilecek durumu kalmadı.
"ben olsam ben de senin nişanlınla evlenirdim abisi gibi değil" dedikten sonra şok oldum.

Babaanne bu konu özelinde haklıymış, yaptıkları normal insan işi değil.
Nişanlınız doğum günü olayında gereken cevabı verebildiği gibi aramalarına (bu saatten sonra devam etmesinin hiç manası yok) bir şekilde noktayı koyar artık, geriye sorun kalmaz.

Ben yaşlarıyla doğru orantılı polemikleri normal buldum şahsen.
biraz da erken evlenmenin dezavantajı sanki.
Bana şu anlatılanlar masal misali...

yorumunuz için teşekkür ederim

maalesef haklıymış

Başını da okudum,sonunu da okudum,konunu da okdum.Yorumum yine aynı.

Aman uzak durun zaten. Peki evlenince yakin falan gitmeyeceksiniz degil mi?

Aman uzak durun zaten. Peki evlenince yakin falan gitmeyeceksiniz degil mi?
yok gitmeyeceğiz Allah'tan. çok zor olurdu benim için. yılda 2 kere falan görürüz birbirimizi herhalde.

yok gitmeyeceğiz Allah'tan. çok zor olurdu benim için. yılda 2 kere falan görürüz birbirimizi herhalde.

Oh iyi bari. Bence sosyal paylasim siteleriyle de telefonla da muhabbet kurmayin. Kiskanctan degil de haset insandan uzak duracksin. Sizinki resmen haset yani..

Yok artık babaanneniz kaç yaşında kadın bula bula bu nedenimi bulmuş eltiye 5 ayıp babaanne ye 10.

Eltiniz ile aile yıllarca uzak olmuşlar bu elti den dolayı yada aileden dolayı olabilir. Şimdi sizi görünce böyle onlarla samimi kıskanmış. Elti lerin çoğunda olan klasik kıskançlık hikayesinden başka birşey değil

Başını da okudum,sonunu da okudum,konunu da okdum.Yorumum yine aynı.

ben daha tanışmamışsın yazdığınız için sondakileri okumamışsınız sanırım demiştim
yaşımızın çok da küçük olduğunu düşünmüyorum. 24-26 yaşında evleneceğiz. bence normal ama fikrinize elbette saygı duyuyorum ve yorumunuz için teşekkür ediyorum

Oh iyi bari. Bence sosyal paylasim siteleriyle de telefonla da muhabbet kurmayin. Kiskanctan degil de haset insandan uzak duracksin. Sizinki resmen haset yani..

yok zaten telefondan başka iletişim olanağımız yok. ben tüm sosyal hesaplarımı kapatmıştım, zaten kullanırken de görümceler benim fotoğrafımı beğenince onları arayıp beğenmeyin niye beğeniyorsunuz diyordu
aramıyorum da artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…