eltime kuma gitsem ancak bu kadar olurdu herhalde

yorumunuz için teşekkür ederim. ben de babaanneme çok kızmıştım aklımı karıştırıyor diye ama son yazdıklarımı okursanız haksız olmadığını siz de göreceksiniz maalesef

Bence eltilerle gorumcelerden daha iyi anlaşılır seni fazla önyargılı gördüm ben cnm yasamadan bilemezsin eltinin neden böyle davrandığını

Bence sizi gaza getiriyorlar.

Iyi yapiyorsunuz. Ama unutmayin hep sorun yasayacaksiniz. Bunun icin esinizin size destek olmasi cok onemli. Benim eltim hep bir dedikodu halindedir Allahtan eşim bana destek oluyor da susturuyor herkesi.
Ve sakin eltinizin agzina laf vermeyin sakin. Aile sirrinizi asla kimseye anlatmayin. Esinle tartistiginda o seninle esin arasinda kalsin. Evinizin içinde kalsin. Asla anlatmayin..
Insallah hep mutlu olursunuz ;-)

Asil tehlikeli olan sana bu laflari yetistiren kisi ..

Daha kadinla tanismadan boyle bir baslik atman cok Cirkin , beliki gecerli sebebleri varmis kadinin .
Yuz yuze bile gelmemissiniz ayiptir ya..

Bence eltilerle gorumcelerden daha iyi anlaşılır seni fazla önyargılı gördüm ben cnm yasamadan bilemezsin eltinin neden böyle davrandığını

emin misiniz? Kuma kumayi ceker elti eltiyi cekmez lafini hic duymadiniz mi? Vallahi eltilerle asla anlasilmaz. Benim basimda da var da Bi tane cok fena

çoook teşekkür ederim inşaallah hepimiz çok mutlu oluruz canım

Daha kadinla tanismadan boyle bir baslik atman cok Cirkin , beliki gecerli sebebleri varmis kadinin .

merhaba, son yazdıklarımı okursanız sevinirim. konuyu 2013 yılında açmıştım ve maalesef tanıştıktan sonra durumun daha da ciddi olduğunu gördüm hepsini yazdım.

Canım bence ilk mesajını editle yoksa ara sayfaları okumayan herkese tek tek anlatacaksın.

Ben yaşlarıyla doğru orantılı polemikleri normal buldum şahsen.
biraz da erken evlenmenin dezavantajı sanki.
Bana şu anlatılanlar masal misali...

Bence sizi gaza getiriyorlar.

bu mesajın en üstünde son yaşananlar var okuyup öyle yorumlarsanız sevinirim

annesi de ara açmaya çalışıo gibi teşekkür etmedi mi dedi yani.ne garip.

Allah aşkına şu sevgililerinizi, nisanlilarinizi ne sanıyorsunuz nasıl görüyorsunuz. Kim ne yapsın milletin sümüklü nişanlısini

Okudum son yazdiklarini , simdi durum degisti bak .

Kadin cok terbiyesizmis , aslinda coktan tersten bir tokati hak etmis ..

Bence arana mesafe koy , ve kesinlikle gorusme.
En iyisi bu olucak gibi ..

Allah aşkına şu sevgililerinizi, nisanlilarinizi ne sanıyorsunuz nasıl görüyorsunuz. Kim ne yapsın milletin sümüklü nişanlısini

bir şey görmüyorum ben nişanlımı kimseyi de bir şey görüyor zannetmedim.
söyledikleri şeyler doğru şeyler değil sonuçta.

böyle okudum resmen. Ama ben hala genel kıskançlık olduğunu düşünüyorum. Kendisi eşi ile çok iyi bir ilişki kuramadıysa bak bunlar kardeş benimki ile kaynımın tavrı arasındaki farka bak diye düşünmüş olabilir. Eltiniz normal değil birkere bu kesin ve net. Ama o diğer olasılığı unutun. Belliki aranız bozulsun diye çabalıyor. Senin aklına kurt düşürmeye çabalıyor. Babaanne den de Özür dilerim. Ama siz yinede benim dediğim gibi düşünün. Sizi sinir etmeye kafanızı karıştırmaya çalışıyor

Mesela o odada size söylediklerini nişanına falan söyleyen aaa iftira atıyor diyip başka bir hikaye anlatacaktı belki sizi ailenin gözünden düşürmek için bir plan olabilir. Yada bayramda nişanlınız la 10 dk konuşmuş doğumgününde ettiği laflar sizin bu yüzden nişanlınıza saracağınızı sorun çıkacağını düşünmüş. Hani size sormuş ya sen kıskanmazmısın diye. Sizde sadece nişanlımı kıskanırım demişsiniz oda bu lafın üstüne oynuyor. Allah yardımcınız olsun ama ses çıkarma zamanınız gelmiş. Evlenene kadar bu kadını dizginlediniz dizginlediniz yoksa evlendikten sonra ciddi sorun yaratacak bence

Okudum son yazdiklarini , simdi durum degisti bak .

Kadin cok terbiyesizmis , aslinda coktan tersten bir tokati hak etmis ..

Bence arana mesafe koy , ve kesinlikle gorusme.
En iyisi bu olucak gibi ..

aramıyorum o da aramıyor. ama nişanlımın abisi işiyle ilgili bir konuda benden yardım almak istedi. ona bile takmış.
ha bu beni çok bağlamaz sorsun ya da sormasın o da kendi aile ilişkileri. bizden uzak olsun yeterli.

ben eltimle yaşadığım sorunları nişanlıma aksettirip çocukluk yapmak istemedim açıkçası. nişanlıma arana mesafe koy dedim koydu sağolsun. daha aramıyor sormuyor.
geçen hafta da "biz düğüne gelicez ya düğün gecesi nerde kalıcaz sizde kalsak olur mu" demiş eltim arayıp nişanlıma. güldük geçtik. artık takmıyoruz. otel tutarız size dedik.
gel de aramızda yat diyesim geldi

Peki esi bu durumun farkinda degilmi? Kadin gizli kapakli yapmiyorki ulu orta yerde soyluyor icindekilerini artik ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…