Adam çocuğum kız olduğundan elin itinin yanında bırakmam diyomuş :)) hey allahım kendi ne şerefli bir insanEltiniz evlense de çocuk onda kalabiliyor diye biliyorum ben, ki bir sürü de örneği var.
Köyde ancak tarla işlerine gidiyorlarmış şehirde kimseleri yokcok uzucu , eltınız calısmayı vs dusunurmu acaba o konuda yardımcı olsanız ?
bu arada sızın kaynananız ne tepkı verıyor bu olaylara
Amin sağolunYazık ya ne insanlar var şu hayatta allah yardımcısı olsun eltinizin.
Bunu bir söyleyeyim sağolunsürekli kaşınıyor ise
apseli dişi de olabilir onu kontrol ettirsin
hiçbirşey olmaz
ama silah ile falan geldiğinde askere haber versinler (köyde yaşıyor dediniz diye asker dedim) not: polis il de geç geliyor evet ama jandarma jet hızıyla geliyor korkmasınlar gelmezler falan diye
Hiç sormayın ya o kadar aptal ki mal mal konuşup iyice insanı çileden çıkarıyorHah sanki o çocuğu alsa bakmaya pek meraklı. 5 senede 50 tl vermekle baba mı olmuş şimdi? Getirir geri annesine bırakır emin olun. Bu kadar süre istemeyen bu saatten sonra isteyecek değil ya?
Hem ne alaka, neyin kıskançlığı bu? O yaparken iyi de kadın namusuyla evlenince mi kötü?
Adam çocuğum kız olduğundan elin itinin yanında bırakmam diyomuş :)) hey allahım kendi ne şerefli bir insan
Gayrimeşru yaşamadığı sürece resmi nikahlı evlenirse baba velayeti alamaz.merhaba kızlar ilk konumdan hatırlayanlar olabilir
Birlik yaşayan eltimin eşi ayrı ev açacağını evliliğini düzelteceğini söyleyip bizden para alıp, başka bir kadınla kaçıp gitmişti.. Boşanmışlar ve eltim annesinde kalıyordu
Bu olayın baya iç yüzünü öğrendim. Dün eltime (annesinin evine)gittik, duyduklarıma inanamadım neler neler yaşamış meğerse ve benden gözüyaşlı annesi birsey rica etti benden söz aldı
onu öğrenmek adına bu konuyu açtım içinizde hukukla alakası olanlar cevaplarsa çok seviniriz
Olay kısaca şöyle; görücü usulü evlenmişler kaynanamın ısrarlarıyla olmuş, eltimin kocası daha iki aylık evliyken bu kadınla tanışmış ve 4 yıl evli olduğunu bile bile ilişkiye devam etmiş o kadın
Bu arada eltimden de çocuk yapmış (sorumsuz)
Eltim çocuğu birkaç aylıkken fark etmiş durumu ama sesini çıkarmamış tabi evden uzaklaşmaya başlayan kaynımın halini hepimiz farkedince kaynım bunun suçunu birlik olmalarına bağlamıştı bizden para alıp birden toz olmuştu sonra öğrendik ki bir kadına ev açmış ve boşanma davası açmış ve nihayet çocuğu 5 yaşındayken boşanma gerçekleşmiş
Üstünde hiçbir mal olmadığından ve belli bir işde çalışmadığından ne tazminat ne nafaka vermemiş eltime
(Tabi eltimin avukatı yok bilememişler köyde yaşıyan masum bir aile, birde kaynım silah alıp evlerini basıyormuş boşancan yoksa ya sizi öldürürüm yada sana iftira atarım diye.. Başlarına musallat olunca birşey yapamamış bosanmış)
Şimdi soru şu; mahkeme çocuğun velayetini eltime vermiş babası aylardır kendine tanınan görüşme zarfında bile çocuğunu almaya gitmemiş, her nedense baba olduğunu hatırlamış çocuğun yanına gidip 50 tl para vermişbununla babalık yapmış gibi heryerde bundan bahsediyormuş
Çocuğu kaynanam alıp küçük oğluna vermiş babasına götürüp sevdirsin diye buda alıp babasına götürmüş hemde o diğer kadının nikahsız yaşadığı eve
Kızı bir görseniz ip gibi sapsarı, psikolojisini hiç demiyorum bilekız bide sürekli kaşınıyor psikolojik demiş doktoru
Şimdi adam diyomuşki eltim için evlenirse çocuğumu alırım diyomuş
Mahkeme eltimin evlenmesi durumunda kızının velayetini alabilir mi?
(eltim evliliktende soğumuş istemiyorda annesi ailesi çok üzülüyorlar onun derdini bir ömür çekecekmi kızım diyolar biz yaşlıyız bugün varız yarın yokuz bu kız köyde napcak birbaşına diyolar ki durumu görseniz haklılar)
Bende sizi etiketleyecektim ki gelmişsiniz :) yardımseverliğinize bayıldımSırf anne evlendi denilerek çocuğun velayeti alınamaz...Aklım sıra korkutacak, hiç korkmasın bir şey olmaz, fakat gerçekten ileride evlenmek isterse ,bir kız annesi olarak 1 değil 1000 kere düşünmeli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?