- 13 Mart 2021
- 20
- -17
- 16
- Konu Sahibi gayeee5252525
-
Cumleyi okurken, bunun birilerinin hayali olmasi canımı o kadar yaktı ki... ne olacak kaynananın gözünde one geçince? Zaten sizi yarışta hissettiren bir kv, sen yokken seni, o yokken onu çekiştirir. Rabbim boyle gelin verecekse erkek evlat vermesin bana.Hayattaki tek amacı evin gelini olup, eltiyle rekabete girmek. Çıldırmamak elde değil
Eltim olmayacak Allahtan yoksa ne yapardımPeki ya eltin böyle olursa? O zaman ne yapacaksın?
Eltim olmayacak Allahtan yoksa ne yapardımhele güzel elbiseler birde mini giydiğimde göze falan gelirdik Allah korusun
Anaaaa bende elti olsa o lafı yedirirdim eltiye laf sokma hayat gayem olurdu adhjk benim yerime bir dahakine lafları sok hele açık giyiniyorsa kesin laf sok afhjkkBenim eltim benden aşiriii derecede buyukAgiz tadiyla hiç çekişemedik ya.
Gerci en son kendisini gordugumde yilanlik yapip laf sokmuştu ben de kendisini masum sanirdim.
Koronadan dolayi bakalim bidaha ne zaman gorecegim, intikam almam lazim.
Aynen müge anlı gibi anlaşılan çok izliyorsunEltim diyor inanamiyorum. Omuzlarini tutup sarsmak istiyorum kızım kendine gel diye. Bir okul okusa, sinava girse ders çalışsa bunlari düşünecek vakti olmaz. Ama yok eltiyle kısır yemek daha kolayina geliyor. Müge Anlı diliyle konustum.
Siz elti falan değilsiniz.Merhaba . Sevgilimi eltimden çok kıskanıyorum . Henüz tanışmadılar yüz yüze gelmediler . Fakat kız aileyle tanışmaya gidecekmiş ister istemez kızınnn resimlerini dahi görsün istemiyorum . Hani ard niyetle bakar demiyorum ama baksın incelesin görsün dahi istemiyorum . Biliyorum çok yanlış düşünüyorum ama engel olamıyorum bu düşünceme . Hani ya ailesi benden daha çok severse o kızı sevgilim benden uzaklaşır mı ? Ya da kız benimkinden daha güzel deyip uzaklaşır mı ? Bu düşüncelerimden nasıl kurtulabilirim?
Eltisi sevgilisinin ailesinde kaldığında temizlik yapacakmış. Bunu bile kıskanıyor kdjdjdjsj ayy sinirlerim bozulduDüşünsene ikisi de milletin tuvaletini yıkamak için can atıyor. Şaka gibi. Al birini vur ötekine
Tatlım birincisi sevgilinse o kadın senin eltin olmuyor hani sen şuan o evin gelini değilsin ya o yüzden dış kapının dış mandalısın o aile için.Merhaba . Sevgilimi eltimden çok kıskanıyorum . Henüz tanışmadılar yüz yüze gelmediler . Fakat kız aileyle tanışmaya gidecekmiş ister istemez kızınnn resimlerini dahi görsün istemiyorum . Hani ard niyetle bakar demiyorum ama baksın incelesin görsün dahi istemiyorum . Biliyorum çok yanlış düşünüyorum ama engel olamıyorum bu düşünceme . Hani ya ailesi benden daha çok severse o kızı sevgilim benden uzaklaşır mı ? Ya da kız benimkinden daha güzel deyip uzaklaşır mı ? Bu düşüncelerimden nasıl kurtulabilirim?
Arada bir verirsin gazı rekabet uğruna yapmadıkları iş kalmazbana da böyle akılsız gelinler gelir inşallah
kv evinde temizlik yapma yarışında olsunlar:))
bana da böyle akılsız gelinler gelir inşallah
kv evinde temizlik yapma yarışında olsunlar:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?