- 13 Mart 2021
- 20
- -17
- 16
- Konu Sahibi gayeee5252525
-
Cumleyi okurken, bunun birilerinin hayali olmasi canımı o kadar yaktı ki... ne olacak kaynananın gözünde one geçince? Zaten sizi yarışta hissettiren bir kv, sen yokken seni, o yokken onu çekiştirir. Rabbim boyle gelin verecekse erkek evlat vermesin bana.Hayattaki tek amacı evin gelini olup, eltiyle rekabete girmek. Çıldırmamak elde değil
Anaaaa bende elti olsa o lafı yedirirdim eltiye laf sokma hayat gayem olurdu adhjk benim yerime bir dahakine lafları sok hele açık giyiniyorsa kesin laf sok afhjkk
Ya ben senin esprisine gulunmeyen oglunu cok seviyorum ona kıyamambana da böyle akılsız gelinler gelir inşallah
kv evinde temizlik yapma yarışında olsunlar:))
Hani ya ailesi benden daha çok severse o kızı sevgilim benden uzaklaşır mı ? Ya da kız benimkinden daha güzel deyip uzaklaşır mı ?
Tedavi olmanız şart!!Merhaba . Sevgilimi eltimden çok kıskanıyorum . Henüz tanışmadılar yüz yüze gelmediler . Fakat kız aileyle tanışmaya gidecekmiş ister istemez kızınnn resimlerini dahi görsün istemiyorum . Hani ard niyetle bakar demiyorum ama baksın incelesin görsün dahi istemiyorum . Biliyorum çok yanlış düşünüyorum ama engel olamıyorum bu düşünceme . Hani ya ailesi benden daha çok severse o kızı sevgilim benden uzaklaşır mı ? Ya da kız benimkinden daha güzel deyip uzaklaşır mı ? Bu düşüncelerimden nasıl kurtulabilirim?
Koca her türlü bulunur mühim olan eltiKocası bile yok, eltisi var jzjsjdjxjcjxjcjxnc.
Tedavi olun ki kimsenin başını yakmayın.Merhaba . Sevgilimi eltimden çok kıskanıyorum . Henüz tanışmadılar yüz yüze gelmediler . Fakat kız aileyle tanışmaya gidecekmiş ister istemez kızınnn resimlerini dahi görsün istemiyorum . Hani ard niyetle bakar demiyorum ama baksın incelesin görsün dahi istemiyorum . Biliyorum çok yanlış düşünüyorum ama engel olamıyorum bu düşünceme . Hani ya ailesi benden daha çok severse o kızı sevgilim benden uzaklaşır mı ? Ya da kız benimkinden daha güzel deyip uzaklaşır mı ? Bu düşüncelerimden nasıl kurtulabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?