Eltimi sevgilimden kıskanıyorum

En iyi cevap
Hayattaki tek amacı evin gelini olup, eltiyle rekabete girmek. Çıldırmamak elde değil
Cumleyi okurken, bunun birilerinin hayali olmasi canımı o kadar yaktı ki... ne olacak kaynananın gözünde one geçince? Zaten sizi yarışta hissettiren bir kv, sen yokken seni, o yokken onu çekiştirir. Rabbim boyle gelin verecekse erkek evlat vermesin bana.
Nasil bir ruh sagligidir bu anlamadim. Kesinlikle saglikli bir dusunce degil. Ben sevgilisine uzuldum.
Sevgiliside aynı kafadır yoksa kim bu düşüncelere sahip biriyle sevgili olur. Bizde bu yaşlarda flört ettik lakin bu kafalara çok şükür erişmedik

Sevgili ve elti kelimesi nasıl yan yana olur abartmayın şimdiden diyecektim ki bahsettiği kadın da nişanlı bile değilmiş daha. Canım siz üvey elti bile değilsiniz hatta sözde elti bile değilsiniz. Düşünceniz de çok çirkin.. kız sizden daha güzel diye tabii ki ayrılmaz ama bu düşüncelerinizi bilse ayrılır. keşke söyleseniz de adam nasıl bir düşünce yapısında biriyle birlikte olduğunu ve fragmanı görse. Ama.soylemez kendinizi saklarsınız tabii

Valla burada belli konuları gördükçe rol yapma ihtimaline bile inanıyorum :KK14:
Yapıyor bence. Hiç gidip kardeşinin sevgilisi gelecekmiş kıskanıyorum senden, ya benden daha iyi bulursan, ya incelersen onu vs denir mi? Resmen karşıdakine hakaret, şeref yoksunu demek gibi bir şey bu. Göze alacağını hiç sanmıyorum.

Yapıyor bence. Hiç gidip kardeşinin sevgilisi gelecekmiş kıskanıyorum senden, ya benden daha iyi bulursan, ya incelersen onu vs denir mi? Resmen karşıdakine hakaret, şeref yoksunu demek gibi bir şey bu. Göze alacağını hiç sanmıyorum.
Verilmiş sadakası varsa çocuğun inşallah bu düşüncelerini bir şekilde öğrenir ve topuklar

Konuyu anlamak için bir çok defa okudum , Allah akıl fikir versin. Gelecek gözümü korkutmuyor değil sizin gibi gençleri gördükçe . Hiç mi yüreğine dokunan bir öğretmenin olmadı ? Hiç mi okuma hevesin , dünyayı gezip görme , farklı farklı yemekler yeme vs gibi bir hevesin olmadı ?
Elti aşağı elti yukarı 😡 bu mu hayatının amacı? Çok sapıkça bulduğum bir şarkı vardı , henüz 3 yaşlarında bir kardeşim var seni ondan bile kıskanıyorum du herhalde şarkı , hah işte o durum sizinki de .
Allah oğullarımın karşısına aklı başında, ayağı yere basan güçlü kadınlar çıkarsın .

Bir de "yaşamayanlar ne kadar kolay yorum yapıyor" demişsiniz. Okuyan da zanneder ki sevgilinizin ailesine uzaylı gelecek. Yaşadık yahu, burda hemen hepimizin eltisi var çok absürt ilginç ender yaşanan bir olay değil "elti sahibi olmak". Benim de eşimin ailesi eltilerimi öve öve bitiremez, bir koyunu tek başına keser 5 dk içinde derisini şöyle yüzer etini böyle doğrar şöyle hamarat böyle becerikli diye anlatmakla bitiremezler ne yapayım çatlayayım mı orta yerimden bir vejetaryen olarak =)))))

Bir de "yaşamayanlar ne kadar kolay yorum yapıyor" demişsiniz. Okuyan da zanneder ki sevgilinizin ailesine uzaylı gelecek. Yaşadık yahu, burda hemen hepimizin eltisi var çok absürt ilginç ender yaşanan bir olay değil "elti sahibi olmak". Benim de eşimin ailesi eltilerimi öve öve bitiremez, bir koyunu tek başına keser 5 dk içinde derisini şöyle yüzer etini böyle doğrar şöyle hamarat böyle becerikli diye anlatmakla bitiremezler ne yapayım çatlayayım mı orta yerimden bir vejetaryen olarak =)))))
Kocası bile yok, eltisi var jzjsjdjxjcjxjcjxnc.

Kocası bile yok, eltisi var jzjsjdjxjcjxjcjxnc.
Hakkatten ya koca sahibi olmadan elti ve kayınvalide sahibi olmak ne güzel =)))) Lütfen eltiniz kadar konuşunuz kaç tane var mesela hı? Benim tam 4 tane =))) Hepsi de birbirinden hamarat ben aralarında eğreti

Back
X