- 8 Mart 2016
- 7.911
- 13.034
- 163
- Konu Sahibi FatElephant
-
ben hicbirsey anlamadım yahu. eger olay senin anlattığın gibiyse vallaha bravo. alnından öpücem seni
Öyle yapiyoruz şuan köşe bucak kacmiyoruz tabi de mesafeliyizArkadaslar burda tuhaf bi olay yokki konu ilgimi cekti bakiyim dedimde herkes bi saldiri moduna gecmis gayet elti vs sorunu hepimiz az cok yasiyoruz yani bence cok guvenme az ve oz sohbet et sorun kalmaz ..
Hepsi doğru ama iftiradan konuşmama degil o baska bi hata yaptı ondan konusamadık.. Yani herkes görusmeye devam edince bizimki uzatılmış gibi oldu. Hepten arada kalan biz olduk. Kv yi rakip görüyo kendinede o yuzden dusmandı gerci iki tarafta öyle ona karısamıcam:) aman iyi olsunlar zaten
Sitenin içinde malikanede yasıyoruz dedim nesini anlamadınız?'Aynı evde yaşıyoruz' dendi
Sonra hop malikene oldu
Sonra site dendi
Kocaman bilmem kaç dönümlük sitede daireleriniz ayrıdır umarım
'Aynı evde yaşıyoruz' demek kapımız bacamız aynı demektir.
Ayrı daireleriniz varsa kapayın kapınızı oturun
İlle de bir hanım ağa ya da heyetin emrine uymak zorunda değilsiniz
Karı - koca mutlu olmaya bakın, huzursuz edenle görüşmeyin.
Hiç malikanem olmadıSitenin içinde malikanede yasıyoruz dedim nesini anlamadınız?
3ümüzün arasıda cok iyiydi de işte olan oldu:) bunca yorumdan sonra bende takmam zatenZamanla düzelir çok da mühim değilmiş, siz uzatınca gönül koymuştur.. O sırada da yalnızlıktan kv ile arayı düzeltmiştir
Bir de tavsiyem kim ne derse desin siz kendi aklınızla karar verin evde küçük eltinle, yasakla başlamış dolduruşa gelmişsiniz biraz sanki, siz kötü olmuşsunuz sonra.
Zor işler üç elti bir arada ben düşünemiyorumyine bu kadarcık sorun iyiymiş bile
Site var ve bir tane icinde buyuk bir ev var malikane yani ve orda 3 elti yasiyosunuzndimi anladim.iste benn ve eltiyle sorunlariniz varr budur olayy detayini mersk ettim acikcasi :)))Sitenin içinde malikanede yasıyoruz dedim nesini anlamadınız?
Sitenin içinde malikanede yasıyoruz dedim nesini anlamadınız?
Laf sokmaya mı calısıyosun anlamadım?Heyetten izin mi çıkmadı asıl sorunu yazmana?
Anlatıyosan tam anlat diyorumLaf sokmaya mı calısıyosun anlamadım?
Yok site yönetimi derken şöyle ; arsa kp in.. Kendisine malikaneyi yapmis yan taraflarada hep villa iste :)Kızma ama site içinde malikanenin ne olduğunu vallahi anlamıyoruzVilladır triplekstir, rezidanstır, ne bileyim...
Malikaneler sitesi ben hiç duymadım. O malikaneler genelde açık arazilerde olur, bağımsız bağımsız birbirinden... Bir site yönetimine bağlı malikaneler kafada canlanmıyor işte
3 elti + 1 kayınvalideSite var ve bir tane icinde buyuk bir ev var malikane yani ve orda 3 elti yasiyosunuzndimi anladim.iste benn ve eltiyle sorunlariniz varr budur olayy detayini mersk ettim acikcasi :)))
Evet demekki acıklayıcıymısımSite var ve bir tane icinde buyuk bir ev var malikane yani ve orda 3 elti yasiyosunuzndimi anladim.iste benn ve eltiyle sorunlariniz varr budur olayy detayini mersk ettim acikcasi :)))
Hmmm. Böyle biraz kafada canlandıYok site yönetimi derken şöyle ; arsa kp in.. Kendisine malikaneyi yapmis yan taraflarada hep villa iste :)
Ama sen de kopuk kopuk anlatıyosun kabul et, bilmece çözer gibi ipuçlarını birleştirip anladım ben hikayeni dört defa okuyarakEvet demekki acıklayıcıymısım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?