Akşam yemeğine iki buçuk saat vardı. Aslında ona onun gibi davranmak istedim benden fena çıktı hahahahKadının ne hatası var? Vakitlice haber vermemişsiniz, o da evet deseniz de hazırlık yapamayacağı bir saat olunca teklifini geri almış.
Tavır aldığını bile sanmıyorum. Ben de akşam yemeğine az kala bir saatte hala cevap gelmese, artık yetiştiremeyeceğim için teklifi çekerim.
Hem cevap vermiyorsunuz, hem art niyet arıyorsunuz. Sizi haksız buldum.
Boşuna linçlemşz affetHahahah aptal dedim diyr linçlediler
Hahajaja ben az ddğilim aslınd ama eltim benddn daha fena çıktı. dün olayın siniriyle baya üzülmüşüm bugün gül gül öldüm bahçeye diktilerBoşuna linçlemşz affet
Akşam onu çağırmadığum haldr çaya geldi. Bugünde benim için yakın...Eltinizi bu kadar sevmiyorken niye dert ettiniz yemeğe çağırmaktan vazgeçmesini? Ne güzel zorla beraber vakit geçirmekten kurtulmuşsunuz.
Evet ama ben aslında ona onun gibi davrnmak istedim zalım benden fen açıktı sildiSiz buraya yazarak eltinizin niyetini bilmeden kınamış olmadınız mı?
Sorumun cevabı bu değil ki.Akşam onu çağırmadığum haldr çaya geldi. Bugünde benim için yakın...
Ben sadece bu konu için yorum yaptım belki sizin de cevap vermek istemesenizde öncesi vardıreltim diye demiyorum çok haklıdır kendisi.
Çok şanslısınız eltiniz hiç yalan söyleyemiyor. Tehlike yokEltimin dediği şey oğlum fotoğrafımı çekmişti onun altını değiştirirken sildim dedi aptal herhalde
Elti hiç sevmem. Hayata bakış tarzimİyi yapmis silerek, yerinde olsam bir daha yemege cagırmam sızı.
Bu arada elti hıc sevmem ama, eltin haklı.
Burda biz tava oluyoruz sanırımKonuyu okuyunca aklıma gelen:
Tencere, tencereye 'senin dibin benden kara' demiş tavanın da gülmekten dibi delinmiş.
En sevmediklerim de bırıncı sıra...Elti hiç sevmem. Hayata bakış tarzim
Benimkiyle daha muhabbetim yok bakalım gorucez ama dediğiniz gibi sonuçta elti.En sevmediklerim de bırıncı sıra...
Benimkide artik yok ama fobim devam ediyor, elti daima 1.sırada benım ıcınBenimkiyle daha muhabbetim yok bakalım gorucez ama dediğiniz gibi sonuçta elti.
Bizede yalan söylediniz yani eltim öyle yapar bende öyle yaptım demek yerine yeni uyanmıştım yazamadım sonra kahvalti yaptım sonra işe daldım yazmayı unuttum diye yalan söylediniz aslında kotulediginiz eltinizin davranışının aynısını siz sergilediniz kasten yazmayıp bi de onu eleştiriyorsunuz belli ki hiç farkınız yokEvet ama ben aslında ona onun gibi davrnmak istedim zalım benden fen açıktı sildi
Şöyle. Normalde kendisi de bana beş saat sonra cevap verne biri. Beni çağırmak istemiş büyük ihtimal sonra pişman olmuş. Beni çağırma mecburiyetinde değil evet amaSorumun cevabı bu değil ki.
Burda amacım şakaydı ama yine dr sen bilirisn.Bizede yalan söylediniz yani eltim öyle yapar bende öyle yaptım demek yerine yeni uyanmıştım yazamadım sonra kahvalti yaptım sonra işe daldım yazmayı unuttum diye yalan söylediniz aslında kotulediginiz eltinizin davranışının aynısını siz sergilediniz kasten yazmayıp bi de onu eleştiriyorsunuz belli ki hiç farkınız yok
HahhahaÇok şanslısınız eltiniz hiç yalan söyleyemiyor. Tehlike yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?