Aradan bi saat geçti hatta daha az ne kadar şok sviyosunuz insanalrı bilip bilmeden kınamayı
Siz buraya yazarak eltinizin niyetini bilmeden kınamış olmadınız mı?Aradan bi saat geçti hatta daha az ne kadar şok sviyosunuz insanalrı bilip bilmeden kınamayı
HahahahahpekiÖfff öf ne zaman gecirmişlerdir he,şenlik şamata
Hepsi vardı bir siz yoktunuz çok acı:)
Cool olayım derken elinizde patlamış,bir. dahakine erken davranın bari
Hiç akşam çaya geldi çağırmadığım halde hahajajaNeye bağlandı. Sonuç nedir merak ettim?
Hiç akşam çaya geldi çağırmadığım halde hahajaja
Eltinde gram akl varsa ne olaymHiç akşam çaya geldi çağırmadığım halde hahajaja
Hahahah aptal dedim diyr linçledilerEltinde gram akl varsa ne olaym
Çok samimiydik önceden bana laf sokmaya başladığından beri gardımı aldıme arayıp canım mesaj attıgında mesguldum cevap veremedım sonra mesaj sılınmıs kusura bakma dönemedım demek bu kadar mı zor
sızı bırı davet etmıs sızde cevap bıle verme tenezzulunde bulunmamıssınız oda hıc cagırmamıs gıbı yapma hakkını kullanmak ıstemıs olabılır evet sılmesı cok sacma ama oncesınde aranızda gergınlıkler var mıydı ılıskınız samımıyetınız ne durumda bılemıyoruz tabı
Bilmem oda öyle yapıyodu. Ama ben silmiyodum.Sizin amaciniz ne gördüğünüz davete cevap yazmayarak
eltim diye demiyorum çok haklıdır kendisi.Ilk defa haklı.bir.elti gördüm elti haklı
Aradan üç saat geçmedi. 1 saat hatta daha az geçti. Çağırmak zorunda değil çağırıp pişman olmayıversin1 saat önce mesaj atmış yeni uyandınız diye cevap yazmadınız. Sonrada işe güce daldınız. Sonra eltim mesajı sildi ne yapmaya çalışıyor. Kusura bakmayında aradan 3 saat geçmiş neredeyse. Kadın yemeğini yemiştir sizden cevap gelmeyince. Sonrada doğal olarak silmiştir. Bence eltinizin bişey yaptığı yok...
Ben fesat oldum hıı pekiii.. Benim melek eltim çok iyidr hep beni düşünür. Beni çok sevverBütün yorumlarını okudum
İlk başta uyuyodum yeni uyandimlar..
Saat 4 e doğru yemek daveti yapan insana kaçta cvp vermeyi dusunuyordun.
Bilerek cvp vermemissin
Akşam 4 e kadar yatınca kafan bulanmış galiba
Art niyetli ve kotusun
Bide kadın için burda bizim soylenmemizi sana destek cikmamizi bekliyorsun.
En nefret ettiğim şey ..bilerek görüldü yapmadan okuyup geç.sonra kadını suçla.
Kadın diğer eltini çağırırken yanında senide
Cagiriyorsa senin gibi fesat değil iyi niyetinden
Ayrımcılık olmasın diye seslenmiş ama sen haketmemissin oda silmiş.
Bide aptal demişsin kadına..
4 e kadar yatıp hazır yemeğe gidecekmissin ..
Bari susta otur yemeğini yeseydin
Üşendim hazırlmaya zalım elti niyr vazgeçtiSabah ki coolluktan eser yok şimdi.Ama sen de haklısın yemek saati geldi çattı "şimdi gurur yapacak zaman değil " diyip davetin peşine dusmelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?