Eltimin amacı ne

Kadının ne hatası var? Vakitlice haber vermemişsiniz, o da evet deseniz de hazırlık yapamayacağı bir saat olunca teklifini geri almış.

Tavır aldığını bile sanmıyorum. Ben de akşam yemeğine az kala bir saatte hala cevap gelmese, artık yetiştiremeyeceğim için teklifi çekerim.

Hem cevap vermiyorsunuz, hem art niyet arıyorsunuz. Sizi haksız buldum.
Akşam yemeğine iki buçuk saat vardı. Aslında ona onun gibi davranmak istedim benden fena çıktı hahahah

Eltinizi bu kadar sevmiyorken niye dert ettiniz yemeğe çağırmaktan vazgeçmesini? Ne güzel zorla beraber vakit geçirmekten kurtulmuşsunuz.

Sonuçta mesajda okundu tiki olmasa da görmüşsünüz eltiniz de gördüğünüzü düşünmüş. Yanlış anlaşılan birşey yok. Yaptığınızı anlamış kadın. Söyleyin yanlış anlama unuttum cevap vermeyi diye

Ben anlamadım :D hem gitmek istiyorsun, hem gitmek istemiyorsun gibi. Eltinin amacı belli. Yazmış sana, görmedi galiba neyse diyip sildi. Ama ben senin amacı anlamadım 🙈

Evet ama ben aslında ona onun gibi davrnmak istedim zalım benden fen açıktı sildi
Bizede yalan söylediniz yani eltim öyle yapar bende öyle yaptım demek yerine yeni uyanmıştım yazamadım sonra kahvalti yaptım sonra işe daldım yazmayı unuttum diye yalan söylediniz aslında kotulediginiz eltinizin davranışının aynısını siz sergilediniz kasten yazmayıp bi de onu eleştiriyorsunuz belli ki hiç farkınız yok

Sorumun cevabı bu değil ki.
Şöyle. Normalde kendisi de bana beş saat sonra cevap verne biri. Beni çağırmak istemiş büyük ihtimal sonra pişman olmuş. Beni çağırma mecburiyetinde değil evet ama
Bizede yalan söylediniz yani eltim öyle yapar bende öyle yaptım demek yerine yeni uyanmıştım yazamadım sonra kahvalti yaptım sonra işe daldım yazmayı unuttum diye yalan söylediniz aslında kotulediginiz eltinizin davranışının aynısını siz sergilediniz kasten yazmayıp bi de onu eleştiriyorsunuz belli ki hiç farkınız yok
Burda amacım şakaydı ama yine dr sen bilirisn.

Back
X