Eltimin amacı ne

Elanur__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
697
235
103
Eltimle karşılıklı binalarda oturuyoruz. Bir saat önce mesaj atmıştı yrmeğe davet etmişti ben yeni uyandığım için cevap vermedim evi falan toplayım drrken de unuttum. Şimdi baktım mesajı silmiş. Amacını anlayamadım. Ne yapmalıyım sizce. Mesajı üstten bildiirm olarak okudm ama cevap vermedim. Görüldü yapmadım yani. Sonra cevap vericekken aildiğini gördüm

Son düzenleme:
Görüp cevap vermedğinizi farkettyse ondan silmiştir , ben olsan bnde aynısı yapardm çnkü

Bence olay tazeyken arayın ,durumu anlatın yanlış anlaşılma olursa böyle uzar gider

En sinir olduğum şey, mesajımı okuyup cevap vermeyen insanlar. Yeni uyandım, dur bir ayılayım döncem sana gibi bişeyde diyebilirdiniz. Yada atla deve değil olur yada olmaz yazsaydınız. Ben eltiniz adına soruyorum amacınız ne:) oda ona göre hazırlık yapıcak veya baska plan yapıcak valla okuyupta cvp vermeyen insana illet oluyorum. Hiiç kusura bakma:)

Yaa ne amaci olabilir kadinin. Cevap vermeyip ayip etmissiniz. Evi toplayip geleyim ya da gelemeyecegim demek zor değil ki. Gordugunuz halde yazmadiginizi gorunce bozulmustur.
Ben mesajı görüldü yapmadım gördüm üstten bildirimi ama yeni uayndığım için kahvaltı ettim evi topladım cevap veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…