Görüp cevap vermedğinizi farkettyse ondan silmiştir , ben olsan bnde aynısı yapardm çnküEltimle karşılıklı binalarda oturuyoruz. Bir saat önce mesaj atmıştı yrmeğe davet etmişti ben yeni uyandığım için cevap vermedim evi falan toplayım drrken de unuttum. Şimdi baktım mesajı silmiş. Amacını anlayamadım. Ne yapmalıyım sizce.
Bence olay tazeyken arayın ,durumu anlatın yanlış anlaşılma olursa böyle uzar giderEltimle karşılıklı binalarda oturuyoruz. Bir saat önce mesaj atmıştı yrmeğe davet etmişti ben yeni uyandığım için cevap vermedim evi falan toplayım drrken de unuttum. Şimdi baktım mesajı silmiş. Amacını anlayamadım. Ne yapmalıyım sizce.
Mesajı görüldü yapmdım amaYemeğe davet etmişti sonra evin işine daldım unuttum, gördüm ama cevap vermedim, helal olsun eltiye,,
Mesajı görüldü yapmadım üsttrn gördüm ama crvap vermedim yrni uyanmıştım çünküVazgecmedin inşallah yaz
Görüldüyse silemez zaten. Hazır görmeden sileyim demiş demek ki.Görüp cevap vermedğinizi farkettyse ondan silmiştir , ben olsan bnde aynısı yapardm çnkü
DoğruGörüldüyse silemez zaten. Hazır görmeden sileyim demiş demek ki.
Ben mesajı görüldü yapmadım gördüm üstten bildirimi ama yeni uayndığım için kahvaltı ettim evi topladım cevap veremedimYaa ne amaci olabilir kadinin. Cevap vermeyip ayip etmissiniz. Evi toplayip geleyim ya da gelemeyecegim demek zor değil ki. Gordugunuz halde yazmadiginizi gorunce bozulmustur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?