• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltimin amacı ne

Görüldüyse silemez zaten. Hazır görmeden sileyim demiş demek ki.
Ya bazen silinebiliyor o yüzden dedm , bence farkettiği için kızıp silmiştir tabi bunu eltiye sorp öğrenmesi daha doğru olacak ☺

gidin söyleyın bazen msj göruldu yapmadım desenız bile ustten okuyunca göruldu gidiyo.. gidip söyleyın silmişsin anlamadım dyın durumu açıklayın o da anlar zaten ortadan yanlış anlşlma kalkar

Eltimle karşılıklı binalarda oturuyoruz. Bir saat önce mesaj atmıştı yrmeğe davet etmişti ben yeni uyandığım için cevap vermedim evi falan toplayım drrken de unuttum. Şimdi baktım mesajı silmiş. Amacını anlayamadım. Ne yapmalıyım sizce.
Kahvaltılık bişeyler hazırlayın,balkonda gözüne baka baka yıyın çay keyfi de yaparak:D
E unutan sizsiniz,gidin kapıya dayanın bari,davet hala gecerli mi diye:-)

Eltimle karşılıklı binalarda oturuyoruz. Bir saat önce mesaj atmıştı yrmeğe davet etmişti ben yeni uyandığım için cevap vermedim evi falan toplayım drrken de unuttum. Şimdi baktım mesajı silmiş. Amacını anlayamadım. Ne yapmalıyım sizce. Mesajı üstten bildiirm olarak okudm ama cevap vermedim. Görüldü yapmadım yani. Sonra cevap vericekken aildiğini gördüm
Hiç bir şey yapmamanız en doğrusu olur şu durumda

Burda şuç sizde bir tamam ya da hayır gelemem demek çok mu zor kadın ona göre hazırlık yapacak bende o başlık açmalı eltime mesaj attım yemeğe çağırdım ama cevap vermedi amaçlı ne diye
İyide yeni uaynmıştım normalde mesaja cevap vermemzlik eden biri değilim. Yeni uayndım kahvaltı ettim evi topladım.

Eltimle karşılıklı binalarda oturuyoruz. Bir saat önce mesaj atmıştı yrmeğe davet etmişti ben yeni uyandığım için cevap vermedim evi falan toplayım drrken de unuttum. Şimdi baktım mesajı silmiş. Amacını anlayamadım. Ne yapmalıyım sizce. Mesajı üstten bildiirm olarak okudm ama cevap vermedim. Görüldü yapmadım yani. Sonra cevap vericekken aildiğini gördüm
cok zor olmamalı hıcbısey olmamıs gıbı temızlık falan yaptm yenı fark ettım mesaj atıp sılmıssın dıye sorabılırsınız cevap verınce anlarsınız amacını zaten

Ben mesajı görüldü yapmadım gördüm üstten bildirimi ama yeni uayndığım için kahvaltı ettim evi topladım cevap veremedim
Bir cevap vermek kaç saniyenizi alır ki?
Mesajı üsten okuyup kahvaltı ettim evi toplandim o yüzden cevap veremedim demekte çok iyi niyetli değil kusura bakmayın.
Sizde mesaji bilerek bekletmissiniz işte.
Eltiniz kim bilir ne düşündü de sildi. 🤷

Gitmeyeceğini düşünmüş. Belki yemeği o ara hazırlamıştır yemiştir toplamıştır o zamana kadar da sen unutmuşsun zaten. O yüzden de silmiş.

Back
X