- 24 Mayıs 2018
- 2.236
- 2.533
- 83
Ya bazen silinebiliyor o yüzden dedm , bence farkettiği için kızıp silmiştir tabi bunu eltiye sorp öğrenmesi daha doğru olacak ☺Görüldüyse silemez zaten. Hazır görmeden sileyim demiş demek ki.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya bazen silinebiliyor o yüzden dedm , bence farkettiği için kızıp silmiştir tabi bunu eltiye sorp öğrenmesi daha doğru olacak ☺Görüldüyse silemez zaten. Hazır görmeden sileyim demiş demek ki.
o zaman ara bişey yazıp silmişsin ben yeni uyandım göremedim yazdığını diye, inşallah bu forumdan değildir de daha kötü olmasınMesajı görüldü yapmdım ama
Mesajı görüldü yapmadım üstten bildirimi gördüm sadece yeni uyandığım içn vrvap verrnrdimelti haklı mesajı görüp cevap vermemek olmamış.kusura bakma uykudan uyandm mesajına cevap vermeyi unuttum falan yaz bari
En doğrusu bu gbio zaman ara bişey yazıp silmişsin ben yeni uyandım göremedim yazdığını diye, inşallah bu forumdan değildir de daha kötü olmasın
Görmedimm görüldü yapmadımGörüp cevap vermedğinizi farkettyse ondan silmiştir , ben olsan bnde aynısı yapardm çnkü![]()
Kahvaltılık bişeyler hazırlayın,balkonda gözüne baka baka yıyın çay keyfi de yaparakEltimle karşılıklı binalarda oturuyoruz. Bir saat önce mesaj atmıştı yrmeğe davet etmişti ben yeni uyandığım için cevap vermedim evi falan toplayım drrken de unuttum. Şimdi baktım mesajı silmiş. Amacını anlayamadım. Ne yapmalıyım sizce.
Hahaha yok sanmamEn doğrusu bu gbi
Arkadaşım sen konuş sıcağı sıcağına eltinle ondan sonra bizi de bilgilendir merak ettim şimdiMesajı görüldü yapmadım üstten bildirimi gördüm sadece yeni uyandığım içn vrvap verrnrdim
anlamiştir belki.ee o zaman bana bir mesaj atıp silmişsin anca fırsat buldum telefona bakmaya bişey mi diyecektin yazınMesajı görüldü yapmadım üstten bildirimi gördüm sadece yeni uyandığım içn vrvap verrnrdim
Hiç bir şey yapmamanız en doğrusu olur şu durumdaEltimle karşılıklı binalarda oturuyoruz. Bir saat önce mesaj atmıştı yrmeğe davet etmişti ben yeni uyandığım için cevap vermedim evi falan toplayım drrken de unuttum. Şimdi baktım mesajı silmiş. Amacını anlayamadım. Ne yapmalıyım sizce. Mesajı üstten bildiirm olarak okudm ama cevap vermedim. Görüldü yapmadım yani. Sonra cevap vericekken aildiğini gördüm
İyide yeni uaynmıştım normalde mesaja cevap vermemzlik eden biri değilim. Yeni uayndım kahvaltı ettim evi topladım.Burda şuç sizde bir tamam ya da hayır gelemem demek çok mu zor kadın ona göre hazırlık yapacak bende o başlık açmalı eltime mesaj attım yemeğe çağırdım ama cevap vermedi amaçlı ne diye
cok zor olmamalı hıcbısey olmamıs gıbı temızlık falan yaptm yenı fark ettım mesaj atıp sılmıssın dıye sorabılırsınız cevap verınce anlarsınız amacını zatenEltimle karşılıklı binalarda oturuyoruz. Bir saat önce mesaj atmıştı yrmeğe davet etmişti ben yeni uyandığım için cevap vermedim evi falan toplayım drrken de unuttum. Şimdi baktım mesajı silmiş. Amacını anlayamadım. Ne yapmalıyım sizce. Mesajı üstten bildiirm olarak okudm ama cevap vermedim. Görüldü yapmadım yani. Sonra cevap vericekken aildiğini gördüm
Hahahaj pekiArkadaşım sen konuş sıcağı sıcağına eltinle ondan sonra bizi de bilgilendir merak ettim şimdi![]()
Bir cevap vermek kaç saniyenizi alır ki?Ben mesajı görüldü yapmadım gördüm üstten bildirimi ama yeni uayndığım için kahvaltı ettim evi topladım cevap veremedim
Eltimle karşılıklı binalarda oturuyoruz. Bir saat önce mesaj atmıştı yrmeğe davet etmişti ben yeni uyandığım için cevap vermedim evi falan toplayım drrken de unuttum. Şimdi baktım mesajı silmiş. Amacını anlayamadım. Ne yapmalıyım sizce. Mesajı üstten bildiirm olarak okudm ama cevap vermedim. Görüldü yapmadım yani. Sonra cevap vericekken aildiğini gördüm
Akşam altıdaydı yemekGitmeyeceğini düşünmüş. Belki yemeği o ara hazırlamıştır yemiştir toplamıştır o zamana kadar da sen unutmuşsun zaten. O yüzden de silmiş.