• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltimin amacı ne

Yrmeği akşam

Akşam altıya çağırdı yemeğe. Bide çok geçnedi inanınki. Eltimle arama biraz mesafe koydum ondan dolayıda. Brn dört sene sonunda hamile kaldım ve eltim bdn hamile kaldığımdan beri triplerde. Daha yeni hamileliğimi öğrendiğinde kalkıp benin çıcuğum senin çocuğunu döver şimdiden söyleyim diyodu ve her fırsatta bunu dile getiriyodu. Bende evimiz barkımız ayrı çok çok birbirmizi görmeyiz dedim sonra sustu. Bu ve bunun gibi bir çok şey. Ondan dolayı mesafe koymuştum. Mesajına brazda ondan dolayı geç cevap verdim. O benim mesajıma sabah atup akşam cevap vermişliği var ben hiç öyle yapmadım
Keşke detayları baştan yazsaydiniz, şimdi daha anlaşılır oldu, birbirinize biraz zıt gitmissiniz gibi görünüyor buradan. Bosverin ya savaş varsa kim kazanır ki.. keyfinize bakın

Saat 4 e kadar cevap vermezseniz tabi siler. Akşam yemeği saati gelmek üzere nerdeyse ona göre hazırlık yapacaktır o da. Baktı cevap yok saat ilerliyor silmiştir mesajı
3 buçukta mesaj attı uyuyodum zaten dört buçuk hatta daha erkendi cevap vericektim baktım silmiş. Ki kendisi benim mesajlarıma dmrt saatte oldu cevap vermiyodu hiç sorun etmek aklıma gelmdi

Keşke detayları baştan yazsaydiniz, şimdi daha anlaşılır oldu, birbirinize biraz zıt gitmissiniz gibi görünüyor buradan. Bosverin ya savaş varsa kim kazanır ki.. keyfinize bakın
Böyle sürekli herkes onalra nazar drğdiriyo ama kimse bana drğdirmez. Sürekli bi kıyas halinde. Mesafr koydun kafam rahat

Sen eltinin mesajını görüldü yapmamışsın ama görmezden gelmişsin..
O da farketmiş olmalı ki gerçekten görüldü yapma görme diye silmiş . gördümde işe daldım uyumuştum uyanmıştım olaylarına girme yazamadım vs deme yani görmezden geldiğini ayan beyan dile getirmiş olma ayıp olur hiç olmazsa kıvır ne yazdın canım yanlış mi oldu okuyamadım falan filan de .

Kadının mesajına uzun süre cevap vermeyince nasılsa görmedi diye silmiş plan değiştirmiş davetinden vazgeçmiş demekki.
Bu kadar büyütecek ne var?
Siz sorunca da elbette gerçeği söyleyemez, uydurmuş işte birşey.
Asıl sizin amacınız ne?
Bence sıkıntılı olan elti sizsiniz.
Mesafenizi koruyun madem o kadar hoşlanmıyorsunuz.
Dert edilecek şey değil yani bu da. Bu kadar zorlamayın ilişkilerinizi.

Bencede ya bende arayı düzeltin falan demiştim ama salla ya takma bile he de geç , onun çocuğu senin eşine düşkün diye kıskanır senin çocuğu döver valla ne demek, yapıcı olmak varken ne güzel kuzeni olcak diye aşılamak varken demek ki allah nasip ederde çocuğunuz dünyaya gelip büyüdüğünde kavga etseler döv vur diye mi tepki vercek anlamadım
Bu kısmı görmemiştim😮
Onun çocuğu, E Elanur__ un eşine düşkün diye, Elanın çocuğunu mu dövermis kuzeni :KK53: :KK53:
Sabinin tek suçu babasının evladı olmak.

Çok sinsi planlar içinde oldu mu canım çok gereksiz bir soru olmuş çağırmıştır sonra birden aklına bişey gelmiş olabilir cayıp başka bir güne atmıştır. Siz de msjı okumayınca silmiştir. Ama ne bilsin eltisinin böyle düşüneceğini bilse kadın!

Mesajı görüldü yapmadım üsttrn gördüm ama crvap vermedim yrni uyanmıştım çünkü
Ona görüldü yapmadınız ama siz gördünüz, vicdanen görüp cevap vermemekten rahatsızlık duymuyorsanız ne diyelim 😑

Eltim ne dese beğenirsiniz. Oğlumun altını değiştirirken fotoğrafımı çekti bende sildim. Amacıne bunun görmesem inanırdım
Size bir adım atmak istedi.Bir zeytin dalı uzattı demek ki kendince.
Sonra vazgeçti hazır mesajı da görmemişken sildi ve siz sorunca yalan söyledi.
Çok mana yüklemeyin bence bu elti işlerine.
Hamilesiniz üzülürsünüz

Yani hiç öyle denir mi ,ayıp ya
Ve daha doğmadı ben hamile bile değilken. Yengenin evini pisleticez oğlum. Bize çok nazar değiyo elanur. Oğlumda hrp nazar var elanur. Çok kasıntı bi insan sürekli eşini öve över ben eşimin bi iyi yanını söyleyim hemen benim eşimde öyle der bahsetöeye başlar. Şimdiye kadar aes çıkarmıodum ama gına geldi artık

Ve daha doğmadı ben hamile bile değilken. Yengenin evini pisleticez oğlum. Bize çok nazar değiyo elanur. Oğlumda hrp nazar var elanur. Çok kasıntı bi insan sürekli eşini öve över ben eşimin bi iyi yanını söyleyim hemen benim eşimde öyle der bahsetöeye başlar. Şimdiye kadar aes çıkarmıodum ama gına geldi artık
Alla alla ee sen benim eltimi anlattın şimdi burda :KK57: ayyyyyynı benimkide hep fedakar der bilmem ne der ama o üniversiteye bir gitmiş bidaha evden çıkış o benim nişanlım herşeyi sırtlamış sorsan herşeyde o onun eşi onun çocukları dır en mükemmel

Bu kısmı görmemiştim😮
Onun çocuğu, E Elanur__ un eşine düşkün diye, Elanın çocuğunu mu dövermis kuzeni :KK53: :KK53:
Sabinin tek suçu babasının evladı olmak.
Daha hamile bile değildim ben yeni evimi ayırdım evin içinde yaşarken sürkeli gelip yangenin oğlunu döüvücez oğlum gibi saçma sapan şeylrr söylerdi. Kaynanamda seni oğlunla evine yollarız dediğinde sürkeli oğlunu bize yollayıp dedesinin evi değil mi derdi. Evimi ayırdım bu sefer yengenin evini pisleticez yengenin çocuğunu dövüzcez. Hamike kaldım okumsuz olumsuz konuşmalar. Kendini hep üstte görmeler. Erkek çocuk vr ilk erkek torun getirdi diye kendini prenses falan sanmalar. Bundan dolayı arama hayli mesafe koydum

Yrmeği akşam

Akşam altıya çağırdı yemeğe. Bide çok geçnedi inanınki. Eltimle arama biraz mesafe koydum ondan dolayıda. Brn dört sene sonunda hamile kaldım ve eltim bdn hamile kaldığımdan beri triplerde. Daha yeni hamileliğimi öğrendiğinde kalkıp benin çıcuğum senin çocuğunu döver şimdiden söyleyim diyodu ve her fırsatta bunu dile getiriyodu. Bende evimiz barkımız ayrı çok çok birbirmizi görmeyiz dedim sonra sustu. Bu ve bunun gibi bir çok şey. Ondan dolayı mesafe koymuştum. Mesajına brazda ondan dolayı geç cevap verdim. O benim mesajıma sabah atup akşam cevap vermişliği var ben hiç öyle yapmadım
E mesafe koymuşsunuz işte, niye dert ediyorsunuz yazdı da sildi diye

Back
X