- 31 Mart 2012
- 10.869
- 7.482
- 448
Keşke detayları baştan yazsaydiniz, şimdi daha anlaşılır oldu, birbirinize biraz zıt gitmissiniz gibi görünüyor buradan. Bosverin ya savaş varsa kim kazanır ki.. keyfinize bakınYrmeği akşam
Akşam altıya çağırdı yemeğe. Bide çok geçnedi inanınki. Eltimle arama biraz mesafe koydum ondan dolayıda. Brn dört sene sonunda hamile kaldım ve eltim bdn hamile kaldığımdan beri triplerde. Daha yeni hamileliğimi öğrendiğinde kalkıp benin çıcuğum senin çocuğunu döver şimdiden söyleyim diyodu ve her fırsatta bunu dile getiriyodu. Bende evimiz barkımız ayrı çok çok birbirmizi görmeyiz dedim sonra sustu. Bu ve bunun gibi bir çok şey. Ondan dolayı mesafe koymuştum. Mesajına brazda ondan dolayı geç cevap verdim. O benim mesajıma sabah atup akşam cevap vermişliği var ben hiç öyle yapmadım
3 buçukta mesaj attı uyuyodum zaten dört buçuk hatta daha erkendi cevap vericektim baktım silmiş. Ki kendisi benim mesajlarıma dmrt saatte oldu cevap vermiyodu hiç sorun etmek aklıma gelmdiSaat 4 e kadar cevap vermezseniz tabi siler. Akşam yemeği saati gelmek üzere nerdeyse ona göre hazırlık yapacaktır o da. Baktı cevap yok saat ilerliyor silmiştir mesajı
Böyle sürekli herkes onalra nazar drğdiriyo ama kimse bana drğdirmez. Sürekli bi kıyas halinde. Mesafr koydun kafam rahatKeşke detayları baştan yazsaydiniz, şimdi daha anlaşılır oldu, birbirinize biraz zıt gitmissiniz gibi görünüyor buradan. Bosverin ya savaş varsa kim kazanır ki.. keyfinize bakın
Bu kısmı görmemiştimBencede ya bende arayı düzeltin falan demiştim ama salla ya takma bile he de geç , onun çocuğu senin eşine düşkün diye kıskanır senin çocuğu döver valla ne demek, yapıcı olmak varken ne güzel kuzeni olcak diye aşılamak varken demek ki allah nasip ederde çocuğunuz dünyaya gelip büyüdüğünde kavga etseler döv vur diye mi tepki vercek anlamadım
Cevap vermek 30 saniyenizi alirdiBen mesajı görüldü yapmadım gördüm üstten bildirimi ama yeni uayndığım için kahvaltı ettim evi topladım cevap veremedim
Ona görüldü yapmadınız ama siz gördünüz, vicdanen görüp cevap vermemekten rahatsızlık duymuyorsanız ne diyelimMesajı görüldü yapmadım üsttrn gördüm ama crvap vermedim yrni uyanmıştım çünkü
Size bir adım atmak istedi.Bir zeytin dalı uzattı demek ki kendince.Eltim ne dese beğenirsiniz. Oğlumun altını değiştirirken fotoğrafımı çekti bende sildim. Amacıne bunun görmesem inanırdım
Ve daha doğmadı ben hamile bile değilken. Yengenin evini pisleticez oğlum. Bize çok nazar değiyo elanur. Oğlumda hrp nazar var elanur. Çok kasıntı bi insan sürekli eşini öve över ben eşimin bi iyi yanını söyleyim hemen benim eşimde öyle der bahsetöeye başlar. Şimdiye kadar aes çıkarmıodum ama gına geldi artıkYani hiç öyle denir mi ,ayıp ya
Sizin bahanenize yakışır bir cevap olmuş, beğendim :)Eltim ne dese beğenirsiniz. Oğlumun altını değiştirirken fotoğrafımı çekti bende sildim. Amacıne bunun görmesem inanırdım
Alla alla ee sen benim eltimi anlattın şimdi burdaVe daha doğmadı ben hamile bile değilken. Yengenin evini pisleticez oğlum. Bize çok nazar değiyo elanur. Oğlumda hrp nazar var elanur. Çok kasıntı bi insan sürekli eşini öve över ben eşimin bi iyi yanını söyleyim hemen benim eşimde öyle der bahsetöeye başlar. Şimdiye kadar aes çıkarmıodum ama gına geldi artık
Daha hamile bile değildim ben yeni evimi ayırdım evin içinde yaşarken sürkeli gelip yangenin oğlunu döüvücez oğlum gibi saçma sapan şeylrr söylerdi. Kaynanamda seni oğlunla evine yollarız dediğinde sürkeli oğlunu bize yollayıp dedesinin evi değil mi derdi. Evimi ayırdım bu sefer yengenin evini pisleticez yengenin çocuğunu dövüzcez. Hamike kaldım okumsuz olumsuz konuşmalar. Kendini hep üstte görmeler. Erkek çocuk vr ilk erkek torun getirdi diye kendini prenses falan sanmalar. Bundan dolayı arama hayli mesafe koydum
E mesafe koymuşsunuz işte, niye dert ediyorsunuz yazdı da sildi diyeYrmeği akşam
Akşam altıya çağırdı yemeğe. Bide çok geçnedi inanınki. Eltimle arama biraz mesafe koydum ondan dolayıda. Brn dört sene sonunda hamile kaldım ve eltim bdn hamile kaldığımdan beri triplerde. Daha yeni hamileliğimi öğrendiğinde kalkıp benin çıcuğum senin çocuğunu döver şimdiden söyleyim diyodu ve her fırsatta bunu dile getiriyodu. Bende evimiz barkımız ayrı çok çok birbirmizi görmeyiz dedim sonra sustu. Bu ve bunun gibi bir çok şey. Ondan dolayı mesafe koymuştum. Mesajına brazda ondan dolayı geç cevap verdim. O benim mesajıma sabah atup akşam cevap vermişliği var ben hiç öyle yapmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?