Eltimin amacı ne

İyide yeni uaynmıştım normalde mesaja cevap vermemzlik eden biri değilim. Yeni uayndım kahvaltı ettim evi topladım.
5 sanıye olur yada bı bahane bulup hayr yazacak kadar vaktınız elbet olmustur en basıtı afedersınız cok cevap vermek ıstesenız tuvalete gırınce bıle yazardınız hemen sızde cevap vermek ıstememıssınız cokta sorun yapmayın eltınızde durumun farkında demekkı

Eltim hamile kaldığımdan beri triplere girdi. Saçma sapan laf sokma derdinde sürekli oğlum senin çocuğumu dövücek tarzı şeyler söylüyordu. Bunun gibi bi çok şey

Mesajı görüldü yapmdım ama
Mesajı görüldü yapmadıysan ne yazmıştın diye sor madem.
Normal arkadaşının mesajını görmeden silindiğinde ne yazmıştın göremedim diye soruyorsundur.
Yemeğe gel demistim dediğinde de ev işlerine dalmışım göremedim gelemedim falan dersin

Eltim ne dese beğenirsiniz. Oğlumun altını değiştirirken fotoğrafımı çekti bende sildim. Amacıne bunun görmesem inanırdım
eltınız sızın telefona olan bagımlıgıınızı elbet bılır ben yakın cevremın bılırım bı mesaja bazırları gunlerce bakmaz telefona bazıları hemen yazar eltınızde sızın bu durumunuzu bılıyordur normalde hızlı cevap veren bırıysenız bılerek yaptıgıızı anlamıstır

Belki niyetinde uzun sürecek bir yemek vardı size mesaj attığında saat 3 buçuk gibiymiş sonuçta e saat 4 buçuk olmuş dönmemişsiniz. O da bu saatten sonra uğraşmak istemedi belki.. Cevap vermeyince de silmiştir son dakika tamam yazmayın diye. İyi de yapmış. Kendinizi sanırım ağırdan satmak istemişsiniz eltinizde cevabınızı vermiş:)

Yrmeği akşam
Akşam altıya çağırdı yemeğe. Bide çok geçnedi inanınki. Eltimle arama biraz mesafe koydum ondan dolayıda. Brn dört sene sonunda hamile kaldım ve eltim bdn hamile kaldığımdan beri triplerde. Daha yeni hamileliğimi öğrendiğinde kalkıp benin çıcuğum senin çocuğunu döver şimdiden söyleyim diyodu ve her fırsatta bunu dile getiriyodu. Bende evimiz barkımız ayrı çok çok birbirmizi görmeyiz dedim sonra sustu. Bu ve bunun gibi bir çok şey. Ondan dolayı mesafe koymuştum. Mesajına brazda ondan dolayı geç cevap verdim. O benim mesajıma sabah atup akşam cevap vermişliği var ben hiç öyle yapmadım

Eltim hamile kaldığımdan beri triplere girdi. Saçma sapan laf sokma derdinde sürekli oğlum senin çocuğumu dövücek tarzı şeyler söylüyordu. Bunun gibi bi çok şey
Bence siz sıkıntılı bi eltiisnz.. Sizin gbi eltim olsun istemem.. Kadın niye tribe girsin kendi çocuğu vat sonuçta

Böle durumlarda açıkçası ben de tavır alırdim, yanlış anlamazsanız, inceden gönül koymuş size ,bence arayıp duzeltin durumu

İyide yemek
Bence siz sıkıntılı bi eltiisnz.. Sizin gbi eltim olsun istemem.. Kadın niye tribe girsin kendi çocuğu vat sonuçta
Neden yalan atayım böylr bir şey için. Oğlu dşime çok düşkün oğlum çok kısjanır diyo şidmiden

Ay bu da ayrı manyak eltiymiş.
Ne demek benim çocuğum senin çocuğunu döver.
Yamyam mı yetiştiriyor evde?
Kardeş olurlar, destek olurlar, arkadaş olurlar diye düşünmek varken döver diye meydana çıkmak ayrı bir olay sanırım.
Fikrimi değiştirdim.Bence sormayın

Bunda ne varki vazgeçmiş çağırmaktan görmeden silmiş yada başka birine atacaktı yanlışlıkla size gönderdi

Bencede ya bende arayı düzeltin falan demiştim ama salla ya takma bile he de geç , onun çocuğu senin eşine düşkün diye kıskanır senin çocuğu döver valla ne demek, yapıcı olmak varken ne güzel kuzeni olcak diye aşılamak varken demek ki allah nasip ederde çocuğunuz dünyaya gelip büyüdüğünde kavga etseler döv vur diye mi tepki vercek anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…