Eltimin amacı ne

Eltimle karşılıklı binalarda oturuyoruz. Bir saat önce mesaj atmıştı yrmeğe davet etmişti ben yeni uyandığım için cevap vermedim evi falan toplayım drrken de unuttum. Şimdi baktım mesajı silmiş. Amacını anlayamadım. Ne yapmalıyım sizce. Mesajı üstten bildiirm olarak okudm ama cevap vermedim. Görüldü yapmadım yani. Sonra cevap vericekken aildiğini gördüm
1 saat önce mesaj atmış yeni uyandınız diye cevap yazmadınız. Sonrada işe güce daldınız. Sonra eltim mesajı sildi ne yapmaya çalışıyor. Kusura bakmayında aradan 3 saat geçmiş neredeyse. Kadın yemeğini yemiştir sizden cevap gelmeyince. Sonrada doğal olarak silmiştir. Bence eltinizin bişey yaptığı yok...

Bu mesaj silme neden çıktıysa😑 Sonuçta silindiğini görüyoruz yersiz bi merak oluyor🙃 Hayır böyle bi özellik çıkardınız karşı tarafa silindi bildirimi gitmese🙄

Eltimle karşılıklı binalarda oturuyoruz. Bir saat önce mesaj atmıştı yrmeğe davet etmişti ben yeni uyandığım için cevap vermedim evi falan toplayım drrken de unuttum. Şimdi baktım mesajı silmiş. Amacını anlayamadım. Ne yapmalıyım sizce. Mesajı üstten bildiirm olarak okudm ama cevap vermedim. Görüldü yapmadım yani. Sonra cevap vericekken aildiğini gördüm
Çağırmaktan vazgeçmiş demek ki.Niye altında amaç arıyorsunuz?Ayrıca neden mesajı görüldü yapmıyorsunuz?Eltinize karşı samimiyetiniz yok belli ki olsaydı mesajı açar cevap verir sonra işinize bakardınız.Yeni uyanınca niye cevap vermiyorsunuz ki sizden komposizyon yazmanızı istememiş.Olur veya olmaz diyecektiniz.Sizin amacınız ne bence onu tartışalım.

Benim fikrime göre nasılsın tarzı sohbet amaçlı ya da geyik mesajları bekletilebilir, sonuçta o an sohbet modunda olmayabilir insan ya da işi olabilir.
Ama biri o gün için bir plan yapmış ve bunun cevabını bekliyorsa bu bekletilemez.
Yeni uyanmış olmanız bunun bahanesi olamaz.
Sonuçta karşı tarafın ona göre hazırlık yapacağının farkındasınızdır.
Sizin yaptığınız hareket aşırı saçma. Hiç iyi niyet göremedim.
Biri bana karikatür atsa canım istemezse bekletirim.
Ama biri dışarı çıkalım mı bugün yazarsa bunu görür görmez cevaplamam gerektiğini bilirim.
Diğer türlüsü bencillik ve düşüncesizlik olur.

1 saat önce mesaj atmış yeni uyandınız diye cevap yazmadınız. Sonrada işe güce daldınız. Sonra eltim mesajı sildi ne yapmaya çalışıyor. Kusura bakmayında aradan 3 saat geçmiş neredeyse. Kadın yemeğini yemiştir sizden cevap gelmeyince. Sonrada doğal olarak silmiştir. Bence eltinizin bişey yaptığı yok...
Aradan bi saat geçti hatta daha az ne kadar şok sviyosunuz insanalrı bilip bilmeden kınamayı

Niye sorulanlara cevap vermiyorsunuz?
Bu kadar sevmediğiniz, mesafe koyduğunuz biri davet mesajını sildiği için oh demeniz gerekmezmiydi? Peşine neden bu kadar düşüp dert ettiniz o zaman?
Ben eltimden nefrrt ediyorum deemdim. Mesafe koydum dedim. Bir saat hatta daha az sürede cevap vermemiş olmam onun fikrini drğiştiriyorsa bişi diyemiyorum. Ben ona her mesaj attığımda çevrimiçi bile olup dört saat sonra cevap vermişliği var. Evet cevap vermemem iyi niyet gibi görünmeyebilir. Ama bir insan çağırmak istiyosa fikrini değiştirmez ve daha yrmeğe iki buçuk saat varken

Yani demştir ki; " Bu.kadar saattir teli hç mi eline almadı.. gördü mesajı görüldü yapmadı demek ki gelmek istemiyor.. Sileyim bari" ayıp etmişsin arkadaşım uyanınca tele bakmayı bilip cevap vermeyi mi bilemedin en fazla 10 saniyeni alacak şey..

Hep böyle oluyor, konu sahibi haksız olduğuna dair tepkiler aldıktan sonda hep başka haklı olduğu konular anlatılıyor. Bu konu tekelinde siz haksızsınız. Yok hamileliğime şöyle dedi, yok evime şöyle dedi muhabbetleri bu konuda sizi haklı yapmıyor. Akşam 6’da yenilecek bir yemeğe saat 4.5-5 olmuş cevap vermemişsiniz, e kadın da mesajı silmiş haklı olarak. Neden sildiğinin bir önemi yok, o onun bileceği iş ama sizin yaptığınız çok ayıp. Yok yeni uyandım, yok iş yaptım, mesaj yazmak 30 sn. Bunların hiçbiri bahane değil.

Ben eltimden nefrrt ediyorum deemdim. Mesafe koydum dedim. Bir saat hatta daha az sürede cevap vermemiş olmam onun fikrini drğiştiriyorsa bişi diyemiyorum. Ben ona her mesaj attığımda çevrimiçi bile olup dört saat sonra cevap vermişliği var. Evet cevap vermemem iyi niyet gibi görünmeyebilir. Ama bir insan çağırmak istiyosa fikrini değiştirmez ve daha yrmeğe iki buçuk saat varken
Sizin koyduğunuz mesafeyi o da koymuş demek ki, çağırmak istememesi çok normal tuhaf bulmadım. Size eltinizden nefret ediyorsunuz demedim ama siz öyle anlamışsınız, demek ki gerçek duygunuz nefret, bu zaten mesajlarınızdan anlaşılıyor.
Mesafe koyduğunuz birinin davet mesajını silmesine memnun olmanız gerekirdi, diğer mesajım da da bunu belirttim ama sizin derdiniz burda eltiyi gömmek gömdürmek.

Hahaha bu yoruma çok güldüm. Emin olun beni gerçekten tanısanız benim fesat biri olöadığıma inanırsınız. Ben eltimin amilelik haberini duyduğumda çok aevindim onu kız kardeşim yerine koydum. O benim hamilelik haberimi duyduğunda ise oğlunun benim daha kucağıma bile almadığım çocuğumu döveceğini söyledi. Benim çocuğum olmazkzen yanımda sürekli ona çocuğundan dolayı sürekli nazar dedğdiğini insanların onu kıskandığını söyledi yüzüne direk. Hamikeyken bi kere ayyhh tansiyonum düştü diyip mutfağa gidip limon yediğinde tansitonun düştü limon yeme dediğimde yüzünü gözünü o yorgun ifadeden değiştirip sinsi bir ifadryle bir şey olmaz dedi. Benim eşimle sorunlarım varken o ballandıra ballandıra eşiyle yaşafığı tatlı güzel anılarından bahsetti. Ben evin içinde yaşarken çok sanslı olduğunu çünkü eşinin onu evini direk ayırdığını benim şansımın ayru ev için çok öok zor olduğunu söyleid. Hep beni kıskandırmaya çalıştı. Ben eltimin samimiyrtini ne zaman sorfuladım biliyomusunuz, benim sorunlarım düzeldikçe o bana karşı cephe aldı. Vurucak başka şeyler aradı. Çocuğunu kendi çocuğum gibi benimsedim. Ama o onlara gittiğim gün çocuğunu başına bir şeyler geldiğinden, çocuğunun iştahsız olduğundan bahsetti. Ben onun niyetini anladıktan sonra ona yavaş yavaş cephe aldım. Mesafe koydum.
Senin yaşadığını senden iyi kimse bilemez aynı şeyleri bende yaşıyorum,mesafe mesafe mesafe en iyisi budur , belki de gitmeyerek o akşamlık onun sana bu yaşattıklarına benzer şeyler yaşatmasından kurtuldun diyelim

Yrmeği akşam

Akşam altıya çağırdı yemeğe. Bide çok geçnedi inanınki. Eltimle arama biraz mesafe koydum ondan dolayıda. Brn dört sene sonunda hamile kaldım ve eltim bdn hamile kaldığımdan beri triplerde. Daha yeni hamileliğimi öğrendiğinde kalkıp benin çıcuğum senin çocuğunu döver şimdiden söyleyim diyodu ve her fırsatta bunu dile getiriyodu. Bende evimiz barkımız ayrı çok çok birbirmizi görmeyiz dedim sonra sustu. Bu ve bunun gibi bir çok şey. Ondan dolayı mesafe koymuştum. Mesajına brazda ondan dolayı geç cevap verdim. O benim mesajıma sabah atup akşam cevap vermişliği var ben hiç öyle yapmadım
Ee o zaman sorun nerede?
Mesafe koydunuz,elti de algıladı daveti geri çekti:))
Akşama ne pişireceğim,iyisi mi bu akşam eltide yiyeyim,mesafeyi sonra koyayım derdi mi:D
Açlıkla toklugun arası yarım yufka,kırın iki yumurta yeter amaaaan:D

Eltiniz sizi yemeğe çağırmış, siz gördüğünüz halde cevap vermek istememişsiniz, zaten mesafe de koymak istiyormuşsunuz, eltiniz de bi sebepten artık davetini geri çekmiş ve size de bi yalan uydurmuş yemeğe çağırmıştım ama vazgeçtim dememiş. Siz zaten gördüğünüz halde görmedim diyerek ilk yalanı söylemişsiniz, ikinciyi de elti söylemiş. Yalan konusunda eşit hatalısınız. Ki eltinin yalanı sizinkine kıyasla daha masum bence. Hem eltiyi sevmeyip hem yemeğe gitmek istemiyorsunuz hem de ama sizi yine de çağırsın siz reddeden olmak istiyorsunuz sanırım. Reddedemeyince bu konu bi sorun olmuş. Yoksa zaten sevmiyorsunuz ve oh gitmekten kurtuldum demeniz gerekirdi altında sebep arayacağınıza.

Diğer eltimler davetli aslında. Beni de öyleisne çağırdı ama sonra pişman oldu sanırım. Kendsi canı istemedğinde kapıyı bile bile açmayan insan
Öfff öf ne zaman gecirmişlerdir he,şenlik şamata:D
Hepsi vardı bir siz yoktunuz çok acı:)
Cool olayım derken elinizde patlamış,bir. dahakine erken davranın bari:-)

Kendi kendine davet etti. Ben gitmeye meraklı da değilim zaten. Sorduğumda yalan atması gerekiyor muydu.
onunki yalan değil mazeret, geç kalındığı için iptal edilen bir daveti açıklamak yerine görmediğinizi zannettiği için sizi üzmemek ve gerginlik yaşamamak adına yanlışlık oldu demiş, dürüst olsaydı çok daha kırıcı olurdu diyalog, ama siz görmedim unuttum diyerek apaçık yalan söylemişsiniz bu belli,

Akşamki davete saat dörde kadar cevap vermezseniz siler tabi ne bekliyosunuz? Görmemiş gibi yapın bi de kadının evine gitmeyin bu saatten sonra haber verip de.

Back
X