- 26 Kasım 2019
- 575
- 315
- 18
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 saat önce mesaj atmış yeni uyandınız diye cevap yazmadınız. Sonrada işe güce daldınız. Sonra eltim mesajı sildi ne yapmaya çalışıyor. Kusura bakmayında aradan 3 saat geçmiş neredeyse. Kadın yemeğini yemiştir sizden cevap gelmeyince. Sonrada doğal olarak silmiştir. Bence eltinizin bişey yaptığı yok...Eltimle karşılıklı binalarda oturuyoruz. Bir saat önce mesaj atmıştı yrmeğe davet etmişti ben yeni uyandığım için cevap vermedim evi falan toplayım drrken de unuttum. Şimdi baktım mesajı silmiş. Amacını anlayamadım. Ne yapmalıyım sizce. Mesajı üstten bildiirm olarak okudm ama cevap vermedim. Görüldü yapmadım yani. Sonra cevap vericekken aildiğini gördüm
Çağırmaktan vazgeçmiş demek ki.Niye altında amaç arıyorsunuz?Ayrıca neden mesajı görüldü yapmıyorsunuz?Eltinize karşı samimiyetiniz yok belli ki olsaydı mesajı açar cevap verir sonra işinize bakardınız.Yeni uyanınca niye cevap vermiyorsunuz ki sizden komposizyon yazmanızı istememiş.Olur veya olmaz diyecektiniz.Sizin amacınız ne bence onu tartışalım.Eltimle karşılıklı binalarda oturuyoruz. Bir saat önce mesaj atmıştı yrmeğe davet etmişti ben yeni uyandığım için cevap vermedim evi falan toplayım drrken de unuttum. Şimdi baktım mesajı silmiş. Amacını anlayamadım. Ne yapmalıyım sizce. Mesajı üstten bildiirm olarak okudm ama cevap vermedim. Görüldü yapmadım yani. Sonra cevap vericekken aildiğini gördüm
Aradan bi saat geçti hatta daha az ne kadar şok sviyosunuz insanalrı bilip bilmeden kınamayı1 saat önce mesaj atmış yeni uyandınız diye cevap yazmadınız. Sonrada işe güce daldınız. Sonra eltim mesajı sildi ne yapmaya çalışıyor. Kusura bakmayında aradan 3 saat geçmiş neredeyse. Kadın yemeğini yemiştir sizden cevap gelmeyince. Sonrada doğal olarak silmiştir. Bence eltinizin bişey yaptığı yok...
Ben eltimden nefrrt ediyorum deemdim. Mesafe koydum dedim. Bir saat hatta daha az sürede cevap vermemiş olmam onun fikrini drğiştiriyorsa bişi diyemiyorum. Ben ona her mesaj attığımda çevrimiçi bile olup dört saat sonra cevap vermişliği var. Evet cevap vermemem iyi niyet gibi görünmeyebilir. Ama bir insan çağırmak istiyosa fikrini değiştirmez ve daha yrmeğe iki buçuk saat varkenNiye sorulanlara cevap vermiyorsunuz?
Bu kadar sevmediğiniz, mesafe koyduğunuz biri davet mesajını sildiği için oh demeniz gerekmezmiydi? Peşine neden bu kadar düşüp dert ettiniz o zaman?
Sizin koyduğunuz mesafeyi o da koymuş demek ki, çağırmak istememesi çok normal tuhaf bulmadım. Size eltinizden nefret ediyorsunuz demedim ama siz öyle anlamışsınız, demek ki gerçek duygunuz nefret, bu zaten mesajlarınızdan anlaşılıyor.Ben eltimden nefrrt ediyorum deemdim. Mesafe koydum dedim. Bir saat hatta daha az sürede cevap vermemiş olmam onun fikrini drğiştiriyorsa bişi diyemiyorum. Ben ona her mesaj attığımda çevrimiçi bile olup dört saat sonra cevap vermişliği var. Evet cevap vermemem iyi niyet gibi görünmeyebilir. Ama bir insan çağırmak istiyosa fikrini değiştirmez ve daha yrmeğe iki buçuk saat varken
Senin yaşadığını senden iyi kimse bilemez aynı şeyleri bende yaşıyorum,mesafe mesafe mesafe en iyisi budur , belki de gitmeyerek o akşamlık onun sana bu yaşattıklarına benzer şeyler yaşatmasından kurtuldun diyelimHahaha bu yoruma çok güldüm. Emin olun beni gerçekten tanısanız benim fesat biri olöadığıma inanırsınız. Ben eltimin amilelik haberini duyduğumda çok aevindim onu kız kardeşim yerine koydum. O benim hamilelik haberimi duyduğunda ise oğlunun benim daha kucağıma bile almadığım çocuğumu döveceğini söyledi. Benim çocuğum olmazkzen yanımda sürekli ona çocuğundan dolayı sürekli nazar dedğdiğini insanların onu kıskandığını söyledi yüzüne direk. Hamikeyken bi kere ayyhh tansiyonum düştü diyip mutfağa gidip limon yediğinde tansitonun düştü limon yeme dediğimde yüzünü gözünü o yorgun ifadeden değiştirip sinsi bir ifadryle bir şey olmaz dedi. Benim eşimle sorunlarım varken o ballandıra ballandıra eşiyle yaşafığı tatlı güzel anılarından bahsetti. Ben evin içinde yaşarken çok sanslı olduğunu çünkü eşinin onu evini direk ayırdığını benim şansımın ayru ev için çok öok zor olduğunu söyleid. Hep beni kıskandırmaya çalıştı. Ben eltimin samimiyrtini ne zaman sorfuladım biliyomusunuz, benim sorunlarım düzeldikçe o bana karşı cephe aldı. Vurucak başka şeyler aradı. Çocuğunu kendi çocuğum gibi benimsedim. Ama o onlara gittiğim gün çocuğunu başına bir şeyler geldiğinden, çocuğunun iştahsız olduğundan bahsetti. Ben onun niyetini anladıktan sonra ona yavaş yavaş cephe aldım. Mesafe koydum.
Ee o zaman sorun nerede?Yrmeği akşam
Akşam altıya çağırdı yemeğe. Bide çok geçnedi inanınki. Eltimle arama biraz mesafe koydum ondan dolayıda. Brn dört sene sonunda hamile kaldım ve eltim bdn hamile kaldığımdan beri triplerde. Daha yeni hamileliğimi öğrendiğinde kalkıp benin çıcuğum senin çocuğunu döver şimdiden söyleyim diyodu ve her fırsatta bunu dile getiriyodu. Bende evimiz barkımız ayrı çok çok birbirmizi görmeyiz dedim sonra sustu. Bu ve bunun gibi bir çok şey. Ondan dolayı mesafe koymuştum. Mesajına brazda ondan dolayı geç cevap verdim. O benim mesajıma sabah atup akşam cevap vermişliği var ben hiç öyle yapmadım
Öfff öf ne zaman gecirmişlerdir he,şenlik şamataDiğer eltimler davetli aslında. Beni de öyleisne çağırdı ama sonra pişman oldu sanırım. Kendsi canı istemedğinde kapıyı bile bile açmayan insan
onunki yalan değil mazeret, geç kalındığı için iptal edilen bir daveti açıklamak yerine görmediğinizi zannettiği için sizi üzmemek ve gerginlik yaşamamak adına yanlışlık oldu demiş, dürüst olsaydı çok daha kırıcı olurdu diyalog, ama siz görmedim unuttum diyerek apaçık yalan söylemişsiniz bu belli,Kendi kendine davet etti. Ben gitmeye meraklı da değilim zaten. Sorduğumda yalan atması gerekiyor muydu.