la takılmış işte kadın kendi koluna takmadı ya,sana takmış işte önemli olan bu değilmi...
yok değilmiş herhalde...sen illa bi sorun çıkaracaksın...
Çikolata krizini atlatmadan bilezik krizi çıktı.
Valla bu kız yakında eltiyi döver.
Sevdem de pireyi deve yapma olayı mı var?
Çikolata durumlarından haberim yok..
Hımmm ..
Bu durumda eltinin her hareketi batar zor durum..
Takma kafaya tokadan başka Sevdem..
Sormayın yaaa bende zavallı eltisinin takipçisiyim. yakında sevdeciler ve elticiler olarak iki grup olursa şaşmam. sevdeciler çikolata isteyen ve bizelik takan elticilere karşı :)))))))))))))))Sorma deniz'im, sözde kadın çikolata istedi diye kıyametler koparmıştı. Şimdi de bilezik meselesi çıktı.Sevdem'in takipçisiyiz topluca.
valla canim sen fena takmissin eltine..
maalesef ki durum böyle...
kadin naber dese batiyor gözüne...
gercekten yipratirsin kendinide evliliginide bu sekilde..
o an icin kaynanan demistir belki..sonucta oda oglunun esi yani..
yok yok olmucak bu böyle valla,sen iyisimi git bi güzel icinden gecenleri söyle yüzünede en azindan yaklasmaz sana,seninde niye cikolata istedi,niye bilezigi o takti dertlerin biter laelaelaelaelae
aynı kişimi bununla o :1shok:
Evet canım aynı kişi, yakında "eltim yanımda hapşurdu, eliyle ağzını kapatmadı. Bu ne düşüncesizliktir, tüm mikroplarını bana yoladı, beni hasta etmek istiyor" diye konu açarsa sakın şaşırmayın.
♥gözyaşı♥;8573767 .!.:Sormayın yaaa bende zavallı eltisinin takipçisiyim. yakında sevdeciler ve elticiler olarak iki grup olursa şaşmam. sevdeciler çikolata isteyen ve bizelik takan elticilere karşı :)))))))))))))))
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Arkadaşlar geçenlerde nişanım vardı özetle olay şu erkek arkadaşım bana 3 bilezik aldı kendi imkanlarıyla sonra bu bileziklerin birini annesi birini babası diğerinide anneannesi taksın istedi bende tamam dedim birşey demedim. Çünkü anneannesi dul ve durumu yok o yüzden o taksın istedi. Sonra takı faslına gelince birini annesi birini anneannesi takti sonuncuyuda kim taktı dersiniz eltim takmaz mı ben tabi deli oldum ne alaka yani sanki kendisi almış gibi millete göstermelik yaptı bana hiçbirşey almadı halbuki ben ondan birşey beklemiyorum ama o bileziği takmak ona düşmezdi ondan önce takacak başka insanlar vardı kimse takmasa nişanlım takardı onu bana o kadar sinir oldumki anlatamam terbiyesizliğin bu kadarı o an tabi bişey diyemedim ne diyebilirsinki milletin yanında şok oldum ama şuan hala çok sinirleniyorum aklıma geldikçe ne yapmalıyım sizce arkadaşlar eltimin benim bu duruma kızdıgımı bi şekilde öğrenmesini istiyorum sizce ne yapmalıyım benim bu duruma kızdıgımı bilmeli???
Sorma deniz'im, sözde kadın çikolata istedi diye kıyametler koparmıştı. Şimdi de bilezik meselesi çıktı.Sevdem'in takipçisiyiz topluca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?