en ıyısı bı devrıde evın tek oglu olan bırını bulup evlenmekkaydirigubbakcemile2
ahh KK ah..
daha neler duycam ahh..ya ıkı eltı olsak ılerde ozaman katlıammı cıkacak yaa mafoldumben
artık hayatta evlenmem benmafoldumben
ay allah rızası için biri bu çikolata konusunu bi özet geçsin beedelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
sabah beridir çikolata da çikolata, nolmuş çikolataya eltisimi çalmışdelikafadulden
soz den sonra gıderken getırdıklerı cıkolatan ıstemıs meshur eltıkaydirigubbakcemile3
ozaman ne oluyo kı :uhm:evın tek oglunu alda gör gununukaydirigubbakcemile3
ozaman ne oluyo kı :uhm:
ozaman ne oluyo kı :uhm:
oguları bırden kıymetlı oluyo
senı rakıbı gıbı görmeye baslayıp saldırıya gecılıyo toplucakaydirigubbakcemile3
bak bıgun görumcemı ıs yerınden aldık eşim elımı tuttu yuruyoruz görumcede gıttı obur elını tuttu eşimin :roflol:
ay cok komık bı goruntuydu ya :roflol:
klasık kıskanclıklar yahu
sen takma kafana boyle seylerı
allah ıyılerı ıle karsılatırsınkaydirigubbakcemile5
konu geyiğe doğru yol alıyorkaydirigubbakcemile3
bir derdim var bölümünün popüler üyesi olursun, o olur, korkma başka bişey olmazkaydirigubbakcemile3
konu geyiğe doğru yol alıyorkaydirigubbakcemile3
ozaman ılk konum kaynanam olur ıkıncı gorumce ucuncu neden ailenın tek oglunu aldım derdım olurdukaydirigubbakcemile3bir derdim var bölümünün popüler üyesi olursun, o olur, korkma başka bişey olmazkaydirigubbakcemile3
ya bende kızları olmazmıyım kı:uhm:oguları bırden kıymetlı oluyo
senı rakıbı gıbı görmeye baslayıp saldırıya gecılıyo toplucakaydirigubbakcemile3
bak bıgun görumcemı ıs yerınden aldık eşim elımı tuttu yuruyoruz görumcede gıttı obur elını tuttu eşimin :roflol:
ay cok komık bı goruntuydu ya :roflol:
klasık kıskanclıklar yahu
sen takma kafana boyle seylerı
allah ıyılerı ıle karsılatırsınkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?