Eltimin artan davran

kaydirigubbakcemile2 ayyy dizimde bitti ben şimdi sıkılırım du ben konu acayım eltim neden yeşil corap giyiyor yoksamkine bana nispet mi yapar? -tatlicadiarzu-

sen bence eltini sevmediğin için yaptığı her şey batıyor bence hiç takmaya değmez aslında bunlar olağan durumlar zamanla her şey yerine oturacak onun için çok fazla kafana takma sen kötü olursun

iyi hoş ta bu bileziği ona tak diye enişanlın mı demiş annesi mi demiş kim demiş..durduk yere

dememiştir herhalde ben takayım diye...bak şimdi ben de sinir oldum...sen peşini bırakma bunun...ne

saçmalık yaaa:bbo:

ay allah rızası için biri bu çikolata konusunu bi özet geçsin beedelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
sabah beridir çikolata da çikolata, nolmuş çikolataya eltisimi çalmışdelikafadulden

evın tek oglunu alda gör gununukaydirigubbakcemile3

ay allah rızası için biri bu çikolata konusunu bi özet geçsin beedelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
sabah beridir çikolata da çikolata, nolmuş çikolataya eltisimi çalmışdelikafadulden

soz den sonra gıderken getırdıklerı cıkolatan ıstemıs meshur eltıkaydirigubbakcemile3

gene sevdem, gene eltisi :bbo:
sevdem yakinda eltin kadar ta$ du$er basina demedi deme:bbo:
kadincagiz ne kadar sansizmis senin gibi bir eltisi oldugu icin:bbo:

ana bu arkadaş çikolata davası olanmı.........:1shok:
allah elti sevgisi versin sevdeye.......:asigim:
bide hayırlısıyla şu dügünüde yapsaydık........
yeni bir vukuat olmadan.....yerimseniben

ozaman ne oluyo kı :uhm:

oguları bırden kıymetlı oluyo
senı rakıbı gıbı görmeye baslayıp saldırıya gecılıyo toplucakaydirigubbakcemile3

bak bıgun görumcemı ıs yerınden aldık eşim elımı tuttu yuruyoruz görumcede gıttı obur elını tuttu eşimin :roflol:
ay cok komık bı goruntuydu ya :roflol:
klasık kıskanclıklar yahu
sen takma kafana boyle seylerı
allah ıyılerı ıle karsılatırsınkaydirigubbakcemile5

yok kıı bunlar çok oğlu olanlarda da oluyokaydirigubbakcemile3

bir derdim var bölümünün popüler üyesi olursun, o olur, korkma başka bişey olmazkaydirigubbakcemile3
ozaman ılk konum kaynanam olur ıkıncı gorumce ucuncu neden ailenın tek oglunu aldım derdım olurdukaydirigubbakcemile3
ya bende kızları olmazmıyım kı:uhm:
sızınkılerde alemmmıs yaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
abımı dusundumde bı anda amma gulerdım..
ya abımın sevgılısı oyuncu bı kız ama ınankı hayatta kıskanmak aklımdan gecmez cunku onun kıskanclıgından sıra gelmıyo kı bana kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bıgun deneme yapıcam vallahı merak ettım bundan sonra bende kotu gorumce olcemmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…