- 28 Şubat 2018
- 227
- 358
- 103
- 32
- Konu Sahibi Pmukprensess
-
Her bölümde kızlardan biri ölüm tehlikesi geçiren Kırgın Çiçekler de bile böyle entrika görmedim. Vay arkadaş ekşınlarla gel. Ben de işte havaifişek sesine silah mı patladı falan diye pencereye koşuyorum en fazla. Hayatımdaki aksiyon bu kadar.
O degil de camasirlari makineye attip dugmeye kendin bastin mi
O degil de camasirlari makineye attip dugmeye kendin bastin mi
Tıkla üyenin üstüne profile gir ordan üyenin açtığı tüm konuları arattır diye bir şey var oraya tıklaEski konulara nasıl bakılır çok merak ettim
nedne öyle dediniz ay merak ettim?Bizimle kafa mı buluyosun?
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki... Çok benzer şeyler yaşamışız.. Şu an 42 yaşındayım, 22 yaşında evlenmiştim ve o zamanlar 56şar yaşında ikiz görümcem (Allah rahmet eylesin, helallik isteyişlerini hala unutamam) ve bir de 38 yaşında eltim vardı. Eltim hala var, şu an 58 yaşında ve sürekli bize gelirler. Biz ne zaman onlara gitsek, önümüze hep bayat havyar ve lahmacun koyardı. O kadar sinirlendirdim ki belli de etmezdim, ayıp olmasın diye yerdim. Yanında da tarihi geçmiş ayran olurdu.
Bize gelip gelip sürekli dolabımdan profitorellerimi aşırıp çocuklarına yediriyor. Gece kalkıp, buzlukta misafirlerim için beklettiğim sigara böreklerini de çocuklarına yediriyor. Eşim de artık bana hak veriyor. Lütfen ümidinizi kaybetmeyin, önünde sonunda düzelecek. İletişimi kesin ama kuaförüne götürsün. Bizimki de ağdacısından beri gelmezdi. Yazık günah. Görüşmedik, bize geldiğinde de görüşmedik, bizde kaldığında da görüşmedik hiç kendisiyle.
Sonuçta bir imyeh değil yaniSizi o kadar iyi anlıyorum ki... Çok benzer şeyler yaşamışız.. Şu an 42 yaşındayım, 22 yaşında evlenmiştim ve o zamanlar 56şar yaşında ikiz görümcem (Allah rahmet eylesin, helallik isteyişlerini hala unutamam) ve bir de 38 yaşında eltim vardı. Eltim hala var, şu an 58 yaşında ve sürekli bize gelirler. Biz ne zaman onlara gitsek, önümüze hep bayat havyar ve lahmacun koyardı. O kadar sinirlendirdim ki belli de etmezdim, ayıp olmasın diye yerdim. Yanında da tarihi geçmiş ayran olurdu.
Bize gelip gelip sürekli dolabımdan profitorellerimi aşırıp çocuklarına yediriyor. Gece kalkıp, buzlukta misafirlerim için beklettiğim sigara böreklerini de çocuklarına yediriyor. Eşim de artık bana hak veriyor. Lütfen ümidinizi kaybetmeyin, önünde sonunda düzelecek. İletişimi kesin ama kuaförüne götürsün. Bizimki de ağdacısından beri gelmezdi. Yazık günah. Görüşmedik, bize geldiğinde de görüşmedik, bizde kaldığında da görüşmedik hiç kendisiyle.
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki... Çok benzer şeyler yaşamışız.. Şu an 42 yaşındayım, 22 yaşında evlenmiştim ve o zamanlar 56şar yaşında ikiz görümcem (Allah rahmet eylesin, helallik isteyişlerini hala unutamam) ve bir de 38 yaşında eltim vardı. Eltim hala var, şu an 58 yaşında ve sürekli bize gelirler. Biz ne zaman onlara gitsek, önümüze hep bayat havyar ve lahmacun koyardı. O kadar sinirlendirdim ki belli de etmezdim, ayıp olmasın diye yerdim. Yanında da tarihi geçmiş ayran olurdu.
imyehin ne olduğunu anlayana kadar 800 sayfa okuduydum , biri hayrına açıkladı da cahil dimağım zenginleştiOff bunu unutmustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?