Eltimin kurnazlığı, ve resmen bizi kullanıyor.

"benim evime geldi migece bile kalkar mantilari borekleriçocuklarına yedirir bana bile sormaz. Kiikendisi asla onume koymaz benim. "

Diyosun da o ev düne kadar kayınvalidenindi hani beraber kalıyordunuz

Bence eltine iç guveysi gidin kayinvalideni de al ,kambersiz düğün olmaz malum ..

Hem her şeylerinden şikayet ediyosun hem de kene gibi habire diplerindesin. .

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki... Çok benzer şeyler yaşamışız.. Şu an 42 yaşındayım, 22 yaşında evlenmiştim ve o zamanlar 56şar yaşında ikiz görümcem (Allah rahmet eylesin, helallik isteyişlerini hala unutamam) ve bir de 38 yaşında eltim vardı. Eltim hala var, şu an 58 yaşında ve sürekli bize gelirler. Biz ne zaman onlara gitsek, önümüze hep bayat havyar ve lahmacun koyardı. O kadar sinirlendirdim ki belli de etmezdim, ayıp olmasın diye yerdim. Yanında da tarihi geçmiş ayran olurdu.

Bize gelip gelip sürekli dolabımdan profitorellerimi aşırıp çocuklarına yediriyor. Gece kalkıp, buzlukta misafirlerim için beklettiğim sigara böreklerini de çocuklarına yediriyor. Eşim de artık bana hak veriyor. Lütfen ümidinizi kaybetmeyin, önünde sonunda düzelecek. İletişimi kesin ama kuaförüne götürsün. Bizimki de ağdacısından beri gelmezdi. Yazık günah. Görüşmedik, bize geldiğinde de görüşmedik, bizde kaldığında da görüşmedik hiç kendisiyle.

Sonuçta bir imyeh değil yani

Her şeyi kabul ederim de bayat havyar ne demek??!! Bence çok büyük terbiyesizlik canım Allah korusun çocukların zehirlenebilirdi de. Bayat havyar zehirlenmesini Allah düşmanımın başına vermesin çok zor. İkiz görümcelerin bulaşık makinesinin düğmesine basmana izin vermiyorlardı nöbetleşe makinenin başında bekliyorlardı diye hatırlıyorum şimdi durum nasıl canım? İnşallah bulaşık makineni istediğin gibi çalıştırabiliyorsundur şu an.

Ölmemişmiydi onlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…