- 14 Ocak 2012
- 11.857
- 73.544
- 798
- Konu Sahibi Pmukprensess
-
Alp Er Tunga oldi muO değil de kaynanası noldu? helallik verdi mi? yoksa hala marmarada yatıyor mu premses helallik vermedi böyle ölemem diye bekliyor mu? Sorular, sorular
Ahahah geberdim gulmektenImyeh aciklamasidir:
"
Kocamın ilk kız arkadaşıydım görücü usulü evlendik evde sürekli pantolonlarımı kesiyor kalça kısımlarını delik deşik yapıyor affedersiniz beyaz tişörtlerimin üstüne fak me yazıp olur karıcım diyor saldırıyor bana evde üstsüz ve koşarak gezmemi istiyor çünkü sallanıyormuş sürekli kumandayı yere atıp ay karıcım alıver diyo heahahhmen dayıyo estagfurullah sürekli ımyeh ımyeh diye inle diyo. Yemek falan yaparken napmam gerek?"
Konu silinmis
Gangsta Allah iyiligini versin ya ne guldum gece gece.konu sahibini tanimiyorum okuyorum saf saf.56sarlik gorumceler falan deyince ne oluyoruz dedimTabi ki zehirlenebilirdi... O kadar gücüme gitti ki Astoria... Onlar zehirlenmesin diye hepsini ben yedim. İnanır mısın, ayıp olmasın diye, çocuklarım için yedim. Bayat lahmacunları yedirdim sadece çocuklara. Zehirlenmedik... Eltimin huyunu bildiğimden arabamızda serum var, yanımızda kusturma şurupları taşıyoruz.
Hakkın rahmetine kavuştular görümcelerim... Aynı anda mide krizi geçirip helallik isteyip gittiler... Makinenin başı boş kaldı diyordum ama eltimle görüşmediğim için mutfağıma giremiyorum. Bizde kalıyor
O utanmiyorsa cekinmiyorsa sizde utanmayin cekinmeyin.sizde yuzune soyleyinElti tutumlu değil cimri, görgüsüz ve saygısız biri. Sizde malınızı kullandırmayın kendinizide tabii.. kendi arabanızla gelin benzin bitiyor araba eskiyor diyin.
Savah sabah gulme krizine girdim bu ne fantezi yaImyeh aciklamasidir:
"
Kocamın ilk kız arkadaşıydım görücü usulü evlendik evde sürekli pantolonlarımı kesiyor kalça kısımlarını delik deşik yapıyor affedersiniz beyaz tişörtlerimin üstüne fak me yazıp olur karıcım diyor saldırıyor bana evde üstsüz ve koşarak gezmemi istiyor çünkü sallanıyormuş sürekli kumandayı yere atıp ay karıcım alıver diyo hemen dayıyo estagfurullah sürekli ımyeh ımyeh diye inle diyo. Yemek falan yaparken napmam gerek?"
Konu silinmis
Neymis allah aşkına ben gormedimde bilmiyorumda merak ettimimyehin ne olduğunu anlayana kadar 800 sayfa okuduydum , biri hayrına açıkladı da cahil dimağım zenginleşti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?