Eltimin kurnazlığı, ve resmen bizi kullanıyor.

O değil de kaynanası noldu? helallik verdi mi? yoksa hala marmarada yatıyor mu premses helallik vermedi böyle ölemem diye bekliyor mu? Sorular, sorular
Alp Er Tunga oldi mu
İsiz ajun kaldı mu
Ödlek ocün aldı mu
İmdi yurek yirtilur

Ahahah geberdim gulmekten

Gangsta Allah iyiligini versin ya ne guldum gece gece.konu sahibini tanimiyorum okuyorum saf saf.56sarlik gorumceler falan deyince ne oluyoruz dedim

Küçük besleme, uvey baba dizisi gibisin herkes kotu sen magdur... Magdurum magdurum diye dolaniyorsun ortalikta... Esinin ailesinden takmadigin kimse kalmadi ya anlatiklarina gore eltin tutumlu degil gorgusuz ve cimri pinti aslinda pekte bisey siylemek istemiyorum yarin eltimle ilgili cok yanlis dusunmusum cok iyidir hastir temizdir pismanmis diye dolanirsin ya hadi hayirlisi

Yani olabilir insan hayatinda herşey inanırım inanurım daa beynim yandı gitti kül oldu şöyle bi eski konulara baktım da

Ya varya ganganın msjını okuduktan sonra ne oluyor dedim acaba dalgamı geçiyor ciddimi dedim çözemedim
kendimi onun konularını Aratıp tek tek okurken buldum
Yakalanma korkusuyla hızlıca okuyup ardımda iz bırakmadan çıktım

Ne ekşın dolu bir hayat
Gündem yine yoğun sizde
Not:önceki konularını biliyorum

Evet okudum ben de
Yorumlara cevap vermediginizi biliyorum
O yuzden haydi size hayirli sabahlar olsun deyip gidiyorum

Bütün sayfaları okudum kadın bir tane yorum yazmamış konuyu açmış gitmiş komedi

K.v eltin bakiyomus parasini kullanirlar sanane ki?
Sen al bak.

Savah sabah gulme krizine girdim bu ne fantezi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…