Eltimin kurnazlığı, ve resmen bizi kullanıyor.

Pamık seni birine benzetiyorum ama dur cıkarıcam az düşüneyim

Tabi ki zehirlenebilirdi... O kadar gücüme gitti ki Astoria... Onlar zehirlenmesin diye hepsini ben yedim. İnanır mısın, ayıp olmasın diye, çocuklarım için yedim. Bayat lahmacunları yedirdim sadece çocuklara. Zehirlenmedik... Eltimin huyunu bildiğimden arabamızda serum var, yanımızda kusturma şurupları taşıyoruz.
Hakkın rahmetine kavuştular görümcelerim... Aynı anda mide krizi geçirip helallik isteyip gittiler... Makinenin başı boş kaldı diyordum ama eltimle görüşmediğim için mutfağıma giremiyorum. Bizde kalıyor

Sizi çok ve fevkaledenin fevkinde anlıyorum. Bulaşık ve çamaşır makinemin önünde barikatlar olurdu, buzdolabı ve derin dondurucumun önündeki pusulardan hiç bahsetmeyeceğim. Ne paçangalarım, tiramisularım, muffinlerim heder oldu eltim ve çocukları yüzünden. Ah ah yazsam sabahlara kadar bitmez.

Ne diyo bu diyorum yaaaaa 5 kere okudum Allah iyiliğini versin

Gece gece manyaklar beynimi yaktınız
Bu kadar tesadüf olamaz diye diye okudum

Imyeh aciklamasidir:
"
Kocamın ilk kız arkadaşıydım görücü usulü evlendik evde sürekli pantolonlarımı kesiyor kalça kısımlarını delik deşik yapıyor affedersiniz beyaz tişörtlerimin üstüne fak me yazıp olur karıcım diyor saldırıyor bana evde üstsüz ve koşarak gezmemi istiyor çünkü sallanıyormuş sürekli kumandayı yere atıp ay karıcım alıver diyo hemen dayıyo estagfurullah sürekli ımyeh ımyeh diye inle diyo. Yemek falan yaparken napmam gerek?"

Konu silinmis

Çatladım

Allah yardımcınız olsun kızlar, bu eltiler görümcelerin tırnağı uzamasın, Rabbim tepelerinden baksın. Bu kadar canilik olmaz!

O değil de kaynanası noldu? helallik verdi mi? yoksa hala marmarada yatıyor mu premses helallik vermedi böyle ölemem diye bekliyor mu? Sorular, sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…