Eltimin kurnazlığı, ve resmen bizi kullanıyor.

Ahhh ahh. Ne diyim ki sana hiç bilmiyorum pambık piremses. Kaynanan hakaret etti, sizinle yaşamaya mecburdum, çocuğuna beddua etti, eşin bilmem ne yaptı, sana her türlü hakareti o da etti, görümcenin sünneti noldu sahi ??? Şimdi de eltin. Acaba hayal dünyanda mı yaşıyorsun bunları.

eltine dikkat et ondan da dayak yiyebilirsin

Yorumlara koptum
Bu pamigin konularina sirf yorumlari okumak icin bakiyorum
Agziniza saglik kizlar nesem yerine geldi

Artik kimse bu üyeyi ve dertlerini sallamiyor. Haksiz da degiller yani. Kendini ezdirmeyi seven bir üye. Soyledigimiz onerilere de kulak tıkıyor zaten, salt sorun.

ooo film varmış burda vallahi kızlar gelenin -gidenin seceresini tutuyorsunuz ya bayılıyorum buna :) ben kaçırmışım bu prensesin hikayesini biri kısaca özetlermi :)

Al sana imyeh imyeh

bu istanbulda yaşayanlar pinti ve görgüsüz ve paralarıda genelde yok aç çoğunluğu

Ah bu Eltiler sanki dünya onların etrafında dönüyor sanmıyorlarmı sinir oluyorumm

ayyy bende nereden hatırlıyorum dedim eski konulara bakınca dank etti ,

kocanda senden yanamı , şaşırtıcı

Abisi için arada kalmaya gerek yok.
Eltiniz iddia ettiğiniz gibi biri ise sanırım ''Rabbimin ikram ettikçe çoğaldığını bereketlendiRDİğini bilmeyenlerden''.
Böyle bir eltim olursa ne mi yaparım Selamün Aleyküm gördüğüm zaman.
Onun dışında bir paylaşımım olmaz.
MESAFE iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…