Allah belanı vermsin pis boğaz:roflol::roflol::mymeka:
Ne ayip sey dimi?
Birde deminden kuzu kafayi kiniyordu...:umursamaz:
OImadi burbuk can olmadilmaz:
gidiyorum çikolata almaya..
hamile kadın var demediniz bahsettiniz herşeyden..mafoldumben
ben şimdiden yapayım görgüsüzlüğümü..
nişan pastasından iki dilim rezerve ettim..:lepi:
ben aldırdım olm...
geberezektim...
şiştim resmen...
ama elmalı muhabbetini kesin...hi,iiiççç yapamam...hazırını da sevmem...
ya da zeynoya yalvarmam lazım yapsın getirsin bana...
püffffffff...
hayır canım aynen bana söyledi kayınvalidem falan yoktu yanımızda yani ben görmedim ne var sende görme gibisine getirdi bu bana alınıyor ve onun karışmaya hakkı yok ister görürüm ister görmem bana kalmış. O görmedi diye bende onun gibi davranmak zorunda değilim.[/QUOTE)
Haklısın valla
O yokmuş gibi davran sende
Ona neki senin altınından
Çikolatandan.ıkide bir laf sokuyor falan..
Kesin kıskanıyor Eltin seni..
Nişanlına söyle oda mesafe koysun arasına
Resmi olursunuz..Hem..
Densiz:bbo:
Empati yapınca bu kadar çıktı valla-tatlicadiarzu-
sizin bir yazınızı okudum biraz önce..
istediklerimi aldırıcam çatır çatır diyordunuz..
aldıramadınız da ondan mı bu asabiyet?
Yaparım yavrumkaydirigubbakcemile
hayır canım aynen bana söyledi kayınvalidem falan yoktu yanımızda yani ben görmedim ne var sende görme gibisine getirdi bu bana alınıyor ve onun karışmaya hakkı yok ister görürüm ister görmem bana kalmış. O görmedi diye bende onun gibi davranmak zorunda değilim.[/QUOTE)
Haklısın valla
Çikolatandan.İkide bir laf sokuyor falan..
Resmi olursunuz..Hem..
Empati yapınca bu kadar çıktı valla-tatlicadiarzu-Evet canım kıskanıyor zaten farkındayım onun kendisine bazı şeyler yapılmadı sanırım banada hasetlik yapıyor böyle ama izin vermiycem ve zaten mesafelim bende onunla
arkadaşlar bakın bu verdiğim iki örnektede eltimin fesatlığı kabak gibi ortada bunu anlamak için müneccim olmaya gerek yok kendinize yapıldıgını bir düşünün ayrıca Alışverişe onu ben çağırmadım kendi gelmek istedi bende hiç bi kötü niyet düşünmediğimden kabul ettim. Ama istediğim yerden bakarım onu yanıma karışsın diye getirmedim ben benden bir tavsiye eğer alışveriş yapıcaksanız kimseyi götürmeyin sinir bozuyorlar daha beter.
Yaparım yavrumkaydirigubbakcemile
Haklısın valla
Çikolatandan.İkide bir laf sokuyor falan..
Resmi olursunuz..Hem..
Empati yapınca bu kadar çıktı valla-tatlicadiarzu-Evet canım kıskanıyor zaten farkındayım onun kendisine bazı şeyler yapılmadı sanırım banada hasetlik yapıyor böyle ama izin vermiycem ve zaten mesafelim bende onunla
eferim zeyno...rahatlattın arkadaşı....
Arkadaşlar genelde eltiler arasında böyle sorunlar oldugunu çevremde hep duyardım ve duyuyorumda demekki diyorum insanlar boşuna dert yanmıyormuş hakikaten
Arkadaşlar genelde eltiler arasında böyle sorunlar oldugunu çevremde hep duyardım ve duyuyorumda demekki diyorum insanlar boşuna dert yanmıyormuş hakikaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?