Eltimin patavatsızlığı

Allah belanı vermsin pis boğaz:roflol::roflol::mymeka:

Nan demin sen istemedin mi çikolataları, biz isteyince mi kötü olduk Allahın guzusu Şeniz

Ne ayip sey dimi?

Birde deminden kuzu kafayi kiniyordu...:umursamaz:

OImadi burbuk can olmadilmaz:

Çok pisim bugün ben. Anlayış gösterin 3 haftalık izinden sonra bugün işe başladım bunalımdayım.

gidiyorum çikolata almaya..
hamile kadın var demediniz bahsettiniz herşeyden..mafoldumben

ben şimdiden yapayım görgüsüzlüğümü..
nişan pastasından iki dilim rezerve ettim..:lepi:

Canımsın yaaaa, cidden bizde görgüsüz davrandık seni düşünmedik, hep kuzu yüzünden oldu bunlar. Bu arada pastanın bir dilimi bana değilmi? delikafadulden

sizin bir yazınızı okudum biraz önce..
istediklerimi aldırıcam çatır çatır diyordunuz..
aldıramadınız da ondan mı bu asabiyet?

ben aldırdım olm...
geberezektim...
şiştim resmen...
ama elmalı muhabbetini kesin...hi,iiiççç yapamam...hazırını da sevmem...
ya da zeynoya yalvarmam lazım yapsın getirsin bana...
püffffffff...

Yaparım yavrumkaydirigubbakcemile

sizin bir yazınızı okudum biraz önce..
istediklerimi aldırıcam çatır çatır diyordunuz..
aldıramadınız da ondan mı bu asabiyet?

evet tabiki istediklerimi aldım ama sonuçta başınızda böyle saçma sapan konuşan insanlar olunca alışverişte keyifsiz oluyor.

oy oyyyy...ne diyim..
maşallah size..
valla yaprak dökümündeki cevriye hanım gibi gördüm sizi.inanın aklıma geldi..

hiç alakası yok..benim alışverişe görümcem geldi..ve hala söylerim allah razı olsun..bana çok yardımcı oldu..senin sinirinin bozulmasının nedeni karsındaki kişiyi elti gözüyle(ön yargıyla) görmenden kaynaklanıyor

Arkadaşlar genelde eltiler arasında böyle sorunlar oldugunu çevremde hep duyardım ve duyuyorumda demekki diyorum insanlar boşuna dert yanmıyormuş hakikaten

kıskanmıyordur bence ya hevesleniyordur sana kendisine aynı şeyler yapılmamışsa belki içi de burkulmuştur olabilir insani hisler sonuçta bunlar

bence böyle düşmanlık besleme önyargılı davranma belki ileride çok iyi anlaşacaksınız o zaman mahcup olursun bunları düşündüğünü hatırlayınca

pisman olmanin nedeni eltinin bende gormedim,burasi pahali vs demesi..
o boyle dedigi icin sende rahat davranamadin..
istediklerini catir catir aldiramadin belkide ondandir sinirin...

Aman canım yaaa
tmm ben olsam siteyemezdim belki
ama çok da büyütülcek bişey değil
hatta benden isteseler seve seve veririm
hadi ama cnmmm takma kafana bu kadar :teselli:

Arkadaşlar genelde eltiler arasında böyle sorunlar oldugunu çevremde hep duyardım ve duyuyorumda demekki diyorum insanlar boşuna dert yanmıyormuş hakikaten

evet düğüm çözüldü..sen etrafından böyle duydugun için ön yargılsın..

Elti değil yılanmış canım o da.
Yaptığı insanlığa sığmayacak şeyler.
Cık cık cıklmaz:

O sizin için ne düşünüyordur acaba,çok merak ettim.

Neden illa bir sorun olduğuna kendinizi inandırıyorsunuz anlamış değilim,hiç büyütülecek şeyler değil bunlar !

Hem ayrıca diyelim ki kıskanıyor ki bence sizin hüsnü kuruntunuz,iyi birşeydir kıskanılmak,özenilmeyi her insan sevmez mi,niye bunu bu kadar dert ettiniz?Size göre bunun övünülecek birşey olması gerekir,bakın siz çatır çatır! yaptırıyormuşsunuz her istediğinizi onu kıskanmış! herhalde..

Hem sizin için ne önemi var,fikir ve düşüncesiz belli zaten,eltiniz kıskanç ve densiz,insanlar ne derse asla başka bir boyuttan bakmayı denemeyeceksiniz,size evet haklısın demesi gerekirdi çoğunluğun,böyleyken niye konu açtınız ki,siz kendiniz sorup cevaplayabiliyorsunuz zaten

valla haksızlık ediyorsun bence

eltinin davranışlarından hoşlanmayabilirsin ama henüz işin başında bu kadar önyargılı yaklaşırsan hata edersin ki ediyorsun da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…