Eltimin patavatsızlığı

biri beni araci yaparsa hayatta almam valla kimsenin biseyini..
aman sonra kendileri gidip alsinlar..
banada derler gorgusuz neymmmm 2 gramm sey icin risk almaya degmezzlaelaelaelaelae
kk hayat okuluuu vesselam bakalim daha neler gorcezzz..

gerçekten sevdem bende merak ettim?neresi ayıp..bize bir çaıklarmısın?
yada ne yapıyor sana mesela..hadi hak verelim sana

Sevde....Allah icin söyle....Neden hic dogru degil?benneyaptımki

Bunda ayip olan ne var?
Bunda rezil olacak ne var?

Cidden cok merak ettim!! Acaba bunca bu konuya yorum yazan insanlarin göremedigi birseymi var?CADIARZU

Canım bak ben kimseye çikolata verilmesine karşı değilim tabiki gelmeyenlerde tadına baksın ama bunu bende yapardım zaten ben düşüncesiz bir insan değilimki eltim böyle herşeye atlayan bir insan illaki herşeye atlıycak bende böyle işime karışılmasından hiç hoşlanmıyorum mesela nişan kıyafeti alıcaktık oda geldi sonra pişman oldum tabi onla çıktıgıma kıyafetimi nerden bakıcağıma bile karışmaya kalktı yani onu ilgilendirmeyen şeylere burnunu sokmaya kalkıyor hiç sevmediğim şeyler bunlar kimseninde hoşuna gitmez zaten daha önce bi kaç bişey oldu kızdıgım zaten ona kızgınlıgım vardı birde üstüne bu olunca belkide o yüzden bu derece kızdım ona.

Yav kız fikir vermiş işte şurdan bak nişan kıyafetini diye, ne varki bunda. Madem yanında götürmüşsün, destek olmak, fikir vermek istemiştir.

Belki yakınlık kurmaya çalışıyor sana. Hiçbişeyinle ilgilense, bana ne ne hali varsa görsün dese daha mı iyi. Bu seferde eltim beni yok sayıyor, adam yerine koymuyor diye başlık açardın. Yalan mı

belkide tecrubeli oldugu icin sana fikir verdi...
bu herseye atlamak mi yani??
cagirmissiniz gelmis..susup kalsa bu seferde laf olurdu..
kimseye birsey demeye gelmiyor..
iyi niyetli yaklasirsin kotu olursun en iyisi kimseye karismamak..

Sonra mesela bana set alınacak, bende alınırken görmek istediğimi söyledim ona söylemedim ortamda yani konuşuyorduk, hemen atladı ordan bana alınırken ben görmedim yani banane sen görmediysen ben mecburmuyum senin fikrinle zikrinle hareket etmeye neymiş efendim o görmemiş ben görmek istiyorum belki sonuçta ben kullanıcam onu ona bile laf söyledi patavatsızlık değilde nedir bu arkadaşlar söylermisiniz hanginize bu yapılsa hoşunuza gider??

baştan sevmediğin için ne yapsa gıcık oluyorsun galiba eltiye

ama zaman ver biraz birbirinize belki seversin zamanla onu hatta belki bir süre sonra sana sevimli bile gelmeye başlayabilir bazı hareketleri

arkadasim sana dokunuyor hareketleri ama belkide aileye alistigi icin belkide senide sevdigi icin
sana samimi davraniyor..simdiden iyi gecinmek istiyor..
soyle dusun o gormemis alinirken uzulme bende gormedim demek istiyor ama sen o oyle soyledi diye sozlune karsi zorda kaldigini
dusundun belkide ama kotu niyet yok bence.
bence sen bu bayani sevmiyorsunn ne dese sana kotu geliyor..
herkesin yapisi ayridir..art niyetli degil saf biri..

Son düzenleme:
gidiyorum çikolata almaya..
hamile kadın var demediniz bahsettiniz herşeyden..mafoldumben

ben şimdiden yapayım görgüsüzlüğümü..
nişan pastasından iki dilim rezerve ettim..:lepi:

ben aldırdım olm...
geberezektim...
şiştim resmen...
ama elmalı muhabbetini kesin...hi,iiiççç yapamam...hazırını da sevmem...
ya da zeynoya yalvarmam lazım yapsın getirsin bana...
püffffffff...

bence bu konuda seni kastetmemiştir kayınvalidenlere gönderme yapmıştır ben takı setimi görmedim diye falan :tomato:

Hayır ben biyere bakmak istedim kıyafet için hemen ordan orası pahalı diye atladı sanki parası onun cebindenmi çıkıyor .zaten onla çıkmakla ben hata ettim. Kusura bakmayın bu gibi hareketler hiç hoş değil kimseninde hoşuna gitmez ben zaten neyin nerde oldugunu kendi zevkimi bilen bi insanım

bence bu konuda seni kastetmemiştir kayınvalidenlere gönderme yapmıştır ben takı setimi görmedim diye falan :tomato:

hayır canım aynen bana söyledi kayınvalidem falan yoktu yanımızda yani ben görmedim ne var sende görme gibisine getirdi bu bana alınıyor ve onun karışmaya hakkı yok ister görürüm ister görmem bana kalmış. O görmedi diye bende onun gibi davranmak zorunda değilim.

aslında bu olayda büyütülecek çok bişi oldugunu düşünmüorum...ama ortam itibariyle kişi ister istemez gergin oluo..ve sessiz bi ortamda böle bi konuşmada epeyce sinirleri bozabilio.... genelleme yapmak doğru diil ama sıfatı gecen kişide elti olunca durum sinir bozucu olmaktan öteye gitmio..
boşver gülüm takma sen..o kendi densizliğiyle kalsın..

eğer bişey alacakken birilerine sizinle gelmesini rica ettiyseniz seçim yaparken onun da fikirlerine saygı duymaktır görgülü olan davranış...hem yanınızda götürüp hem karıştı diye konuşmaktır asıl görgüsüzlük bence...kadın vakit ayırıp sizinle gelmiş...iyi niyetle ya da değil ama siz davet etmişsiniz o da icabet edip gelmiş değil mi...o zaman siz görgülü davranıp fikrine saygı göstereceksiniz...

neden bozuluyorsunuz ki...arkasından konuşacağınıza, her görgülü hanımefendi gibi!!! yaaa öyle mi sen seçmedin mi? ama ben seçeceğim...kullanacağım şeyi görüp karar vermek hakkım deseydiniz olsa bitseydi...
bence siz elticilik yapmaya erken başladınız...

ayy ne bu ya şakamısın senklava:

belki üstü kapalı şikayet etmiştir sana ben göremedim falan diye heveslenmiş yani senin beğenerek almana böyle de olabilir senin dediğin gibi de olabilir

ama dediğim gibi sen bazı şeyleri görmezden gel nihayetinde kimse kusursuz değil onu böyle kabul et bence diyorum ya zamanla bi bakarsın çok sevmişsin eltini bunların hiçbiri gözüne gözükmemiş o yüzden bence çok sinir olma bu durumlara

sende pahalı dediyse,pahalı ama benim zevkime daha yakın bakmak istiyorum deseydin,girseydin. israr edip seni mağazaya sokmayacak değil ya..
bunlar büyütülecek dert edilecek şeyler değilki......

Konu sahıbı anladım ben senı sen kafanın dıkıne gıtmkıstıyosun benımdedıĞım olsun dıyosun kımse sana karısmasın ıstıyosun canım ama eltımdedıĞını
gÖre o evlı galıba dımı oda tecruberıne dayanark yardım etmk ıstemııŞ kıyaf meselesınde.waallla sana abkınca eltımı eltıne bakıncada kendımıgÖrdum canım.dahada bıŞey demıyorum allah yardımcın olsun senın ıŞın zor kızım daha dıycek sÖzÖum Çokta yÖnetımı dÜŞÜnÜyorumwazgecıyorum hadı bana eyvallah mıllet sıze kolay gelsın..

arkadaşlar bakın bu verdiğim iki örnektede eltimin fesatlığı kabak gibi ortada bunu anlamak için müneccim olmaya gerek yok kendinize yapıldıgını bir düşünün ayrıca Alışverişe onu ben çağırmadım kendi gelmek istedi bende hiç bi kötü niyet düşünmediğimden kabul ettim. Ama istediğim yerden bakarım onu yanıma karışsın diye getirmedim ben benden bir tavsiye eğer alışveriş yapıcaksanız kimseyi götürmeyin sinir bozuyorlar daha beter.

bencede pozitif olmayı denemen gerekli..
şimdiden bu kadar kötü olmanın anlamı yok..
mutsuz olursunuz bu kafayla diyeyim ben size..el insanı bir dinler iki dinler..
üçüncüde sus der..
ki ben diyorum size..
herşeyi olay yapan bir yapınız var.belli gıcık kapmışsınız..acaba diyorum sizden daha üst konumda da ondan mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…