Sevde....Allah icin söyle....Neden hic dogru degil?benneyaptımki
Bunda ayip olan ne var?
Bunda rezil olacak ne var?
Cidden cok merak ettim!! Acaba bunca bu konuya yorum yazan insanlarin göremedigi birseymi var?CADIARZU
Canım bak ben kimseye çikolata verilmesine karşı değilim tabiki gelmeyenlerde tadına baksın ama bunu bende yapardım zaten ben düşüncesiz bir insan değilimki eltim böyle herşeye atlayan bir insan illaki herşeye atlıycak bende böyle işime karışılmasından hiç hoşlanmıyorum mesela nişan kıyafeti alıcaktık oda geldi sonra pişman oldum tabi onla çıktıgıma kıyafetimi nerden bakıcağıma bile karışmaya kalktı yani onu ilgilendirmeyen şeylere burnunu sokmaya kalkıyor hiç sevmediğim şeyler bunlar kimseninde hoşuna gitmez zaten daha önce bi kaç bişey oldu kızdıgım zaten ona kızgınlıgım vardı birde üstüne bu olunca belkide o yüzden bu derece kızdım ona.
gidiyorum çikolata almaya..
hamile kadın var demediniz bahsettiniz herşeyden..mafoldumben
ben şimdiden yapayım görgüsüzlüğümü..
nişan pastasından iki dilim rezerve ettim..:lepi:
Sonra mesela bana set alınacak, bende alınırken görmek istediğimi söyledim ona söylemedim ortamda yani konuşuyorduk, hemen atladı ordan bana alınırken ben görmedim yani banane sen görmediysen ben mecburmuyum senin fikrinle zikrinle hareket etmeye neymiş efendim o görmemiş ben görmek istiyorum belki sonuçta ben kullanıcam onu ona bile laf söyledi patavatsızlık değilde nedir bu arkadaşlar söylermisiniz hanginize bu yapılsa hoşunuza gider??
bence bu konuda seni kastetmemiştir kayınvalidenlere gönderme yapmıştır ben takı setimi görmedim diye falan :tomato:
Yav kız fikir vermiş işte şurdan bak nişan kıyafetini diye, ne varki bunda. Madem yanında götürmüşsün, destek olmak, fikir vermek istemiştir.
Belki yakınlık kurmaya çalışıyor sana. Hiçbişeyinle ilgilense, bana ne ne hali varsa görsün dese daha mı iyi. Bu seferde eltim beni yok sayıyor, adam yerine koymuyor diye başlık açardın. Yalan mı
Sonra mesela bana set alınacak, bende alınırken görmek istediğimi söyledim ona söylemedim ortamda yani konuşuyorduk, hemen atladı ordan bana alınırken ben görmedim yani banane sen görmediysen ben mecburmuyum senin fikrinle zikrinle hareket etmeye neymiş efendim o görmemiş ben görmek istiyorum belki sonuçta ben kullanıcam onu ona bile laf söyledi patavatsızlık değilde nedir bu arkadaşlar söylermisiniz hanginize bu yapılsa hoşunuza gider??
hayır canım aynen bana söyledi kayınvalidem falan yoktu yanımızda yani ben görmedim ne var sende görme gibisine getirdi bu bana alınıyor ve onun karışmaya hakkı yok ister görürüm ister görmem bana kalmış. O görmedi diye bende onun gibi davranmak zorunda değilim.
Hayır ben biyere bakmak istedim kıyafet için hemen ordan orası pahalı diye atladı sanki parası onun cebindenmi çıkıyor .zaten onla çıkmakla ben hata ettim. Kusura bakmayın bu gibi hareketler hiç hoş değil kimseninde hoşuna gitmez ben zaten neyin nerde oldugunu kendi zevkimi bilen bi insanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?