Haklısınız ya bu konu gereğinden fazla uzamış bencede arkadaşlara katılıyorum sizin o gece açıp istenmeden tutmanız gerekirdi.BİZDEDE ADET ÖYLEDİR.bU ÇOKTA SORUN EDİLECEK BİR KONU DEĞİL AYRICA...
bende senin yaşadıklarının aynısını yaşadım eşimle severek evlenmeye karar verdik beni ilk gördüğünden beri nasıl gözden düşüreceğini bilemedi.nişanlıyken ki patavatsızlığı ben evlendikten sonrada devam etti.benim ki ayrıca çok kötü kalpli biri bizi eşimle ayırmak için neler neler söyledi bana işte eşini şurda gördük burda gördük işyerine değil başka yerlere gidiyo gibi sözler ben herzaman onun yalan söylediğini bildim ama sinek küçük mide bulandırır evde tatsızlık oluyordu tabikiieşim bana ilgi gösterdiğinde falan aile içinde işte onun eşi yani kaynına işte o layt onu dinliyor falan derdi çok çektim en sonunda küstük rahat ediverdim dünya varmış şeytan görsün yüzünü.tavsiyem fazla pas verme
görgüsüzlük ne kadar göreceli bir kavram değil mi??
kimine göre yeni eltiden çikolata istemek; kimine göre de istenen 2 çikolatanın lafını etmek..
ben hala elmalı kurabiyemi düşünüyorum..
aradan 6 sene geçmiş bak..
ben bi tepsi baklavayla geri almaz mıyım şimdi onu..kaydirigubbakcemile2
görgüsüzlük ne kadar göreceli bir kavram değil mi??
Kimine göre yeni eltiden çikolata istemek; kimine göre de istenen 2 çikolatanın lafını etmek..
Ben hala elmalı kurabiyemi düşünüyorum..
Aradan 6 sene geçmiş bak..
Ben bi tepsi baklavayla geri almaz mıyım şimdi onu..kaydirigubbakcemile2
Çikolataydı, baklavaydı, elmalı kurabiyeydi derken kudurttunuz beni burada, canım çekti naaannn, bi yerim şişecek şimcik.
Esmerim güzelim dudu dillim, şu baklavayı 2 tepsi yapıver birini bana yolla, bülbül yuvası olsun heeeeee.:roflol:
Vallahi arkadaşlar bakın çikolatanın istenmesi hiç doğru değil ne olursa olsun ben hala aynı noktayı savunuyorum bana göre bu görgüsüzlüğün ta kendisi. Her ailede böyle densiz insanlar olabiliyor malesef..
Çikolataydı, baklavaydı, elmalı kurabiyeydi derken kudurttunuz beni burada, canım çekti naaannn, bi yerim şişecek şimcik.
Esmerim güzelim dudu dillim, şu baklavayı 2 tepsi yapıver birini bana yolla, bülbül yuvası olsun heeeeee.:roflol:
aşercem şimdi yaaa...cokacimcoook
ben sana dilber dudağı yollayayım Burbuk'um..
ama onda sonra arkadan görgüsüz neyim derim bilesin..
bak uluorta tatlı istedin rezil ettin beni.. :icecream:
aşercem şimdi yaaa...cokacimcoook
ben sana dilber dudağı yollayayım Burbuk'um..
ama onda sonra arkadan görgüsüz neyim derim bilesin..
bak uluorta tatlı istedin rezil ettin beni.. :icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?