Eltimin patavatsızlığı

Haklısınız ya bu konu gereğinden fazla uzamış bencede arkadaşlara katılıyorum sizin o gece açıp istenmeden tutmanız gerekirdi.BıZDEDE ADET ÖYLEDıR.bU ÇOKTA SORUN EDıLECEK BıR KONU DEĞıL AYRICA...

Vallahi arkadaşlar bakın çikolatanın istenmesi hiç doğru değil ne olursa olsun ben hala aynı noktayı savunuyorum bana göre bu görgüsüzlüğün ta kendisi. Her ailede böyle densiz insanlar olabiliyor malesef..

bende senin yaşadıklarının aynısını yaşadım eşimle severek evlenmeye karar verdik beni ilk gördüğünden beri nasıl gözden düşüreceğini bilemedi.nişanlıyken ki patavatsızlığı ben evlendikten sonrada devam etti.benim ki ayrıca çok kötü kalpli biri bizi eşimle ayırmak için neler neler söyledi bana işte eşini şurda gördük burda gördük işyerine değil başka yerlere gidiyo gibi sözler ben herzaman onun yalan söylediğini bildim ama sinek küçük mide bulandırır evde tatsızlık oluyordu tabikiieşim bana ilgi gösterdiğinde falan aile içinde işte onun eşi yani kaynına işte o layt onu dinliyor falan derdi çok çektim en sonunda küstük rahat ediverdim dünya varmış şeytan görsün yüzünü.tavsiyem fazla pas verme

kardeşim anlatamadım galiba zaten yüzük takıldıktan sonra ilk iş çikolatayı açıp ikram ettim ne istemesi ne açması siz konunun neresini okudunuz allah aşkına ben gelenlere zaten ikram ettimm..

Haklısın canım fazla yüzgöz olmuyorum zaten mesafeliyim çünkü hiçte iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum. Bakalım daha neler göreceğiz zaten eşinle mutlu olsan illaki sinir edicek bişeyleri bozucak biri oluyor..

görgüsüzlük ne kadar göreceli bir kavram değil mi??
kimine göre yeni eltiden çikolata istemek; kimine göre de istenen 2 çikolatanın lafını etmek..

ben hala elmalı kurabiyemi düşünüyorum..
aradan 6 sene geçmiş bak..
ben bi tepsi baklavayla geri almaz mıyım şimdi onu..
kaydirigubbakcemile2

Konu sahıbı balım gulum guzelım sen bunca yopumdan sonrahala wallahı mı dıyosunyaa .sen Şunu bı aÇık aÇık sÖylesene sen konuna yorum mu ıstıyosun yoksaburdakılerın evt canım ya sen haklıısn demelerınımı beklıyosun..bı konu aÇtıysan bıtmıŞtır artık o kk nın malı olmuŞtur ve herkes ıstedıgı yorumu yapar.kendı dusÜncesını sÖyler.(sevıye cervevesınde tabıkı)

Çikolataydı, baklavaydı, elmalı kurabiyeydi derken kudurttunuz beni burada, canım çekti naaannn, bi yerim şişecek şimcik.
Esmerim güzelim dudu dillim, şu baklavayı 2 tepsi yapıver birini bana yolla, bülbül yuvası olsun heeeeee.:roflol:

ayy bak şimdi bende duusndum acaba bnde yaptımmıkı eltıme patavatsızlık ..
Yokyok yapmadım galıba nişanda zaten başım çok agrıyodu ayakta zor duuryodum dugunde de kınaya mısafir gıbı gittik geldık dugunde bızım taraftaolmuştu,
ee ordada istim dimi isticemi yane..
Ay bıde kız ben eltim evlenınce gelın mevlutu yaptık akşamına eşim için tavuklu plav istemiştim bak gördunmu benımde konu sahıbın eltısındn kalır yanım kalmadı walla

ay ne çikolataymış anam ya.bu kadar kkda konuşulup konu olacağını bilseydi zavallı elti,gider marketten 2 tane alpella bademli alır yerdi. ay yine canım. çekti. buzdolabındaki gofrete yumulayım bari....

bence çok uzatılacak bi konu değil...günlerce çok uzatmışsın sende arkadaşım...bizdede adet gitmeden misafir açıp tutmaktır...ikram etseydiniz sizde cnm...oda düşünememiş olabilir..birtek hareketle insanlar bu kadar yargılanmaz bence..günlerdir kadın tartışılıyo tabi herkes yorumunu yapacak ama çok çok büyük bir olayda değil bu kadar uzatılacak..ben naçizane kendi yorumumu yaptım...

tabiki canım ben hepinizin görüşlerine saygılıyım ama ben çok rahatsız oldum ve bunu sizlerle paylaştım tabiki kimse benimle aynı fikirde olmak zorunda değil. Bana Katılan yada katılmayan arkadaşlara teşekkür ederim

aşercem şimdi yaaa...cokacimcoook
ben sana dilber dudağı yollayayım Burbuk'um..
ama onda sonra arkadan görgüsüz neyim derim bilesin..
bak uluorta tatlı istedin rezil ettin beni.. :icecream:

Sevde....Allah icin söyle....Neden hic dogru degil?benneyaptımki

Bunda ayip olan ne var?
Bunda rezil olacak ne var?

Cidden cok merak ettim!! Acaba bunca bu konuya yorum yazan insanlarin göremedigi birseymi var?CADIARZU

Böyle küçücük şeyleri büyütürsen
evliliğin harap olur,benden sana tavsiye
en güzel gününü,böyle bir şeye kafanı takarak zehir etmişsin kendine
o gün sonunda başka şeyleri düşünür insan
ben nişanımda eltilerimin ne konuştuğunu bile hatırlamıyorum
sadece eşime odaklanmıştım
hem eltinin yaptığındada bişey yok canım
bu kadar yorumdan sonra,sende aa demek adetmiş bilmiyordum demeni beklerdim
ama sen hala eltini suçluyorsunlmaz:

abbboooowwww tirlidim haaaakafamçokkarıştı

görgüsüzlük, densizlik... noluo yaa, nekadar kolay damgalanıo insanlar bölee:bbo:

ya beni kitleyin yada konuyu kitleyin bağa bişeleer oliiiikafamçokkarıştı

Allah belanı vermsin pis boğaz:roflol::roflol::mymeka:

aşercem şimdi yaaa...cokacimcoook
ben sana dilber dudağı yollayayım Burbuk'um..
ama onda sonra arkadan görgüsüz neyim derim bilesin..
bak uluorta tatlı istedin rezil ettin beni.. :icecream:

De de, bana görgüsüz deee, rezil etti beni deeee laelaelaelaelae
Yerim nan seni, öpüyom yanaktan.

gidiyorum çikolata almaya..
hamile kadın var demediniz bahsettiniz herşeyden..mafoldumben

ben şimdiden yapayım görgüsüzlüğümü..
nişan pastasından iki dilim rezerve ettim..:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…