Eltimin patavatsızlığı

:1shok: :1shok: :1shok: kelime denizinin sonundayım
üç kilo çikolatadan 20-25 tanemi yolladın :roflol:

Son düzenleme:
3 kilo ...var mı artıran.??.bakalım bu rekoru geçecek kim:roflol:....

Son düzenleyen: Moderatör:
ben hala bekarlık sultanlıktır diyorum
bu ne yahu,yok nişan bohçası yokpastası
çarşıda şöyle oldu,eltim çikelete istedi..
bu ne yahu..evlilikten soğuttunuz beni kulupçek..
annemle işbirliğimi yaptınız yahukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kaynıma kız istemeye gidecez..yanımda bir paket fazladan çikolatamı getirsem ne_? ben dayanamam yerim oracıkta.sonra patavatsız derler bana:sinifsinif:

alyaya mevlütte biz 3.5 kilo aldık şu bebeli çikolatalardan..hihoyyyt
bayada bi pahalıydı..
eee para var insanlık var bizdezemuszemus

:CüvCüv:kroyum ama para bende diyosun yanii:sm_cool::dance::roflol:

bu kadar geyiğin ortasında pek iyi gitmeyecek ama ahanda şu aşağıdaki mesajları alıntılamasam çatlardım..
ayyy ne görgüsüzüm ahanda dedim..
tühhh bana emi..

bence serde azıcık nankörlük var gibi..
hiççç kusura bakmayın..
ben şimdi birine şu mağazalara da bak desem burnumu smuş mu olacağım..
valla sayenizde önce eltimi tanıdım, şimdi de kendimi tanımaya başlıyorum..
delikafadulden

benden daha güncel bi tavsiye..
yeni geline sevabına dükkan falan önermeyin..
arkanıan denmedik kalmaz..

Arkadaşlar genelde eltiler arasında böyle sorunlar oldugunu çevremde hep duyardım ve duyuyorumda demekki diyorum insanlar boşuna dert yanmıyormuş hakikaten

yani bende hep böyle eltiler acaba neden kk'da yok derdim ama bulduk sonunda..
gerçekten de insanlar boşuna dert yanmıyormuş..

yaa akşam kocam gelsin canını okuyacağım.
bi sandal tepsilik çikolataya gittim ya pess..
gelirken 3 kiloya tamamlasın bari, geç oldu ama neyse artık..
hihoyyyt

kadınlar alemi çıldırmış!
sanki bi pakt imzalanmış; "kaynanalar,gelinler, eltiler, görümceler birbirinize karşı acımasız olun; zinhar birbirinizi mutlu etmeyin. her durumda çatışın, çatışacak konu bulamıyorsanız yaratın" denmiş gibi..
hakkaten kadının kadına yaptığını başka kimse yapmıyor çoğu zaman
:umursamaz:

sen daha yolun basındayken yok elbısemı alcagım dukkana karısıyo,yok cıkolatamdan ıstedı..vs dersen sonrasını hıcc düşünemıyorum... Tabıkı hos durum deıl olsa gerek ama bu kadarda nefret boyutuna getırcek bır durum yok...Daha dur dün bir bugün iki...

ayy nişan alışverısıne bende eltımle gitmiştim acaba banada dmeişmidir kıskanıyor dıyee tuh bak keske gıtmedn bu msjı okusaydım sevdecım inankı gitmezdım yahuuuu.yazıkkı eltinzde siiznle iyi gecincegini tatlı tatlı anlaşcagınız dusunuyodur.
eltın senınle alışveris geldıyse sana olan saygısındandır ya bide nıyesana saygısındn olcak nişanlına onun ailesine olan saygısındandır yahuu

:1shok: :1shok: :1shok: kelime denizinin sonundayım
üç kilo çikolatadan 20-25 tanemi yolladın :roflol:

Onlar o kadar istedi Mrs.Sönmezcim.. Ben ne yapayım...
Zaten kalabalık gelmişlerdi, gelmeyenler de pek yoktu kadardı...
Çikolatamı herkese iram ettim. Sonra mutfağa götürdüm. Teyzem görümcemi çağrdı, dedik gelemeyenler için çikolata paketliycez ne adar koyalım, 10 tane falan yeter dedi görümcem, ben bonkör davrandım 20-25 tane koydum...
Bak o kadar iyi güzel lımlı laf söyledim, sen buna ı takıldın şekerim :)

yaa akşam kocam gelsin canını okuyacağım.
bi sandal tepsilik çikolataya gittim ya pess..
gelirken 3 kiloya tamamlasın bari, geç oldu ama neyse artık..
hihoyyyt

Hahahaha sen iyisin gene esmer'im, ben zamanında yarım kilo çikolataya gittim, sandal mandal değildi, hani şu ucuzlarından paket yapılan çikolatalardandı.
Yaaa maşallah konu sahibi ne biçim bir güce sahipmiş, şimdi de eşlerimizle birbirimize düşürecek bizi.
Bu arada eve gelirken çikolatalı dondurma aradım bulamadım sanki alay ediyorlar benimle 1 tane kalmamış yahuuu lülülülülülü

çok küçük bişey bu cidden..

benimde abimin sözünde orda olamayan kuzenlerimiz için aldık paketleri süslüydü hatıra olarak saklanması için..
kimsede neden alıyorsunuz die ters filan bakmadı 2 kilo çikolata almışız 3-4 tane almamıza ne dicekler

gerçi bilmem belki bizimde arkamızdan demişlerdir :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…