Yaa bu nasıl bir düşünce... Tabii ki istenir, ayrca sanki kadın size uluorta küfretmiş gibi bir senaryo çizmişsiniz. Yok ailem laf söyledi, patavatsızlık yaptı falan..
Ne patavatsızlığı....
Çok normal, insani birşey bu.. Söze yada nişana gelemeyenler için çikolata istenir, ne var bunda...
Merak etmeyin 2 parça madlen çikolataya kalmamışlardır ama o özel bir çikolata kaynının söz çikolatası o yüzden istemiştir... Benim nişanımda evde oldu.. Eşimin ailesinden herkes gelemedi o yüzden ben 20-25 tane çikolatayı paketleyip giderlerken vermiştim...
Hoş görümcem öyle bir gümüş şekerlik almış ki eşim 3 kg çikolata doldurtmak zorunda kalmıştı Kilosu 60 liraymış da şişli de polo pastanesinde yetkili kişi acıyıp 50den saymış :)
Yani bol miktarda çikolatamız vardı, kimseden esirgemedik.. Onlara da gönderdim, daha sonra da tebriğe gelenlere annem ikram etti...
Ben düşünemesem ve eltim benden böyle bir ricada bulunsa asla patavatsızlık olarak düşünmezdim.. Aa ben akıl edemedim, o düşündü ne güzel derdim...
Ama insanın fikri neyse zikride odur diye boşa dememiş atalarımız, kötülük düşünürseniz herşeyi kötü algılarsınız ve kötülük görürsünüz.ıyilik düşünürseniz iyilik....
:1shok: :1shok: :1shok: kelime denizinin sonundayım
üç kilo çikolatadan 20-25 tanemi yolladın :roflol:
3 kilo ...var mı artıran.??.bakalım bu rekoru geçecek kim:roflol:....
kaynıma kız istemeye gidecez..yanımda bir paket fazladan çikolatamı getirsem ne_? ben dayanamam yerim oracıkta.sonra patavatsız derler bana:sinifsinif:
alyaya mevlütte biz 3.5 kilo aldık şu bebeli çikolatalardan..hihoyyyt
bayada bi pahalıydı..
eee para var insanlık var bizdezemuszemus
alyaya mevlütte biz 3.5 kilo aldık şu bebeli çikolatalardan..hihoyyyt
bayada bi pahalıydı..
eee para var insanlık var bizdezemuszemus
:CüvCüv:kroyum ama para bende diyosun yanii:sm_cool::dance::roflol:
Canım bak ben kimseye çikolata verilmesine karşı değilim tabiki gelmeyenlerde tadına baksın ama bunu bende yapardım zaten ben düşüncesiz bir insan değilimki eltim böyle herşeye atlayan bir insan illaki herşeye atlıycak bende böyle işime karışılmasından hiç hoşlanmıyorum mesela nişan kıyafeti alıcaktık oda geldi sonra pişman oldum tabi onla çıktıgıma kıyafetimi nerden bakıcağıma bile karışmaya kalktı yani onu ilgilendirmeyen şeylere burnunu sokmaya kalkıyor hiç sevmediğim şeyler bunlar kimseninde hoşuna gitmez zaten daha önce bi kaç bişey oldu kızdıgım zaten ona kızgınlıgım vardı birde üstüne bu olunca belkide o yüzden bu derece kızdım ona.
arkadaşlar bakın bu verdiğim iki örnektede eltimin fesatlığı kabak gibi ortada bunu anlamak için müneccim olmaya gerek yok kendinize yapıldıgını bir düşünün ayrıca Alışverişe onu ben çağırmadım kendi gelmek istedi bende hiç bi kötü niyet düşünmediğimden kabul ettim. Ama istediğim yerden bakarım onu yanıma karışsın diye getirmedim ben benden bir tavsiye eğer alışveriş yapıcaksanız kimseyi götürmeyin sinir bozuyorlar daha beter.
Arkadaşlar genelde eltiler arasında böyle sorunlar oldugunu çevremde hep duyardım ve duyuyorumda demekki diyorum insanlar boşuna dert yanmıyormuş hakikaten
kıro ebendir ule:mymeka:
ben param var ama görgüsüzüm diyorumvereliniortak
Arkadaşlar genelde eltiler arasında böyle sorunlar oldugunu çevremde hep duyardım ve duyuyorumda demekki diyorum insanlar boşuna dert yanmıyormuş hakikaten
yaa akşam kocam gelsin canını okuyacağım.
bi sandal tepsilik çikolataya gittim ya pess..
gelirken 3 kiloya tamamlasın bari, geç oldu ama neyse artık..hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?