Eltimin patavatsızlığı

bumuyani size pes diyorum baska bisey demiyorum nasil yorumlar bunlar bisi desek hemen cevap hazir diyosuuuuun :teytey:

canım msjınzıda bumu yani derdiniz?
şeklınd ebı cumle olunca ben bumu yani demekle benım nickimi kastetınız sandım oyuzdem sasırıdm bana derdiniz ne dıyosunz sandım canım.hazır cevaplık değil dogru bıldıgımı söyluyorum canım
bunda pes lik bişey göremıyorum benamaa

tamamda bu durum tuhafına gidebilir,sıkılabilir belki ama bikaç günde atlatılır.ama sözün üzerinden 20 gün geçmiş sanki dün olmuş gibi bir hiddetle kinle yazıyor

tamamda bu durum tuhafına gidebilir,sıkılabilir belki ama bikaç günde atlatılır.ama sözün üzerinden 20 gün geçmiş sanki dün olmuş gibi bir hiddetle kinle yazıyor

ya canım konu sahıbı kıms eonaakrsmaısn istyıyor eltısı ondna seker mı çıkloatamıydı neydı ondna istemişya sankı o duusnemedı de eltısı dusundu dıye zoruna gıdyor ben bılırm bı tıplerı bıtanede bende var cunkü :)
eltısı orası pahal demiş ee nevar bunda yardımcı olmuş ne guzle tecrbuesıne dayanark konusmuş kadıncagız.
boşa para harcamasınlar iştemiş ama karısmıs ya suclu olmuş işte

konu cok uzamıs,konu sahıbıne dıyecek bırsey kalmamıs artık... ıster hak verelım ıster vermeyelım arkadsımız zaten kendı düşündüğüne ınanıyor... Aksını söyleyenlerede cvbını bı guzel verıyor...

sevdemm kullanıcısından alıntı
memleket meselesi halinede getirmiyorum burası forum ve arkadaşlarla kendi aramızda tartışıyoruz siz rahatsız oluyosanız yorum yapmayabilirsiniz

kusura bakamyın kkda bi konuactınızmı bitmiştir artık o kk malı olmuştur artıkarkadasınzda yorum yazabılır arkadasınz olmayanalrda

a.sevet ne desek boş:1hug:

memleket meselesi halinede getirmiyorum burası forum ve arkadaşlarla kendi aramızda tartışıyoruz siz rahatsız oluyosanız yorum yapmayabilirsiniz
madem öyle, sizde karşıt yorumlara açık değilseniz konu açmayın

ozaman o arkadaslarinizi parantes icine yazip sadece onlara acik bir topic aciniz lutfen bir kismi ayirip siz yorum yapamazsiniz demek oldu bu simdi cok ayip lmaz:
kaydirigubbakcemile5
aynen, madem bildiğini okuyacaksın hoşuna gitmeyen yorumları egale ediceksin ne demeye yoruma açık konu başlatıyorsun değil mi?

Son düzenleme:
Konu açıldı yorumlar yapıldı, hoşa gitse de gitmesede yoruma açık olmak lazım. Yoruma açık olmayan konu açmayacak.
Kaldı ki bu konu yüzünden hepimizin bir yerleri şişti, çikolata diye diye hamişleri özendirdik, hamiş olmayanların canı çekti.
Zaten yoruma tahammül edemeyenlerin açtıkları konularda haksız oldukları açık ortaya çıkıyor.

cikolata alinmasinin normal oldugunu soylememiz bizimde boyle yaptigimiz anlamina gelmez.
bu adet olmus bir durum tutupta neden aliyor diyemeyiz..
eltinde fazladan atayim cebime atayim evde yerim dememis..
biz sana olmasi gerekeni soyluyoruz yanlislarini gosteriyoruz zaman ayriip sana yaziyoruz..
birdakine senden birsey istenirse kendileri gelsinler de yada sen karisma de hadlerini bildir..
susupta iyi gorunecem diye calisma..simdiden bilsinler hoslanmadigin seyleri..

bakın arkadaşlarım ben yorumlara açığım tabiki herkezi kendi fikrini söylemekte özgür ama arkadaş demişki memleket meselesi haline getirdiniz yani yeter sıktınız daha yorum yapmayın demek gibi bişey bu yani ben burda arkadaşlarımla sohbet ediyorum konuşuyoruz esas o arkadaşın söylediği çok yanlış bakın dikkatlice okuyun yazdıgını yani yorum yapmıyor

sağol canım eksik olma benim tuhafıma gittiği için zaten paylaşmak istedim bende acaba aynı şeyleri yaşayanlar varmı diye

Evet alışveriş sırasında bu gibi şeyler hiç hoş değil sinek küçük mide bulandırır onun karışmak gibi bir hakkı yok nasıl bunu normal görüpte iyi niyetlidir diyebiliyosunuz anlamıyorum bu kime yapılsa kimsenin hoşuna gitmez ben ister 3 liralık kıyafet alırım ister 5 liralık alırım kime ne bana kendi annem bile bişey demezken ona ne oluyor ben bunu doğru bulmuyorum .

ben burda herkezin fikrine saygı duydugumu söylüyorum tabiki herkez aynı fikirde olamaz bu mümkün değil benim gibi düşünenlerde var düşünmeyenlerde var ben konumun arkasındayım bana göre abes ve ayıp ama ayıp kavramı herkeze göre değişir yani burda çatışmaya hiç gerek yok. Herkezin yaşam şekli görgüsü çok farklıdır.

ayıp kavramı belki herkese göre değişir ama görgü o kadar göreceli bir kavram değildir , yani görgü kuralları aşağı yukarı bellidir .... bizim de size anlatmak istediğimiz tam da bu aslında yani çikolatayı sizden istemekle herhangi bir görgü kuralını çiğnemiş olmadı eltiniz .....size göre doğru bir tavır değilmiş tamam amenna ama sırf bu nedenle de patavatsız, densiz vb. ithamları haketmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…