bumuyani size pes diyorum baska bisey demiyorum nasil yorumlar bunlarbisi desek hemen cevap hazir diyosuuuuun :teytey:
arkdaşlar kızın tuhafına gitmiş bu durum yazmış konuşmak istemiş .bana görede dert olarak yazılacak bişey değil ama onun zoruna gitmiş demekki tartışıp kızı yazdığına pişman etmeyelim.inşlallah çok mutlu olsun bence konuyuda kapattırsın artık.
tamamda bu durum tuhafına gidebilir,sıkılabilir belki ama bikaç günde atlatılır.ama sözün üzerinden 20 gün geçmiş sanki dün olmuş gibi bir hiddetle kinle yazıyor
bitanecik istesem terbiyesizlik etmiş olur muyum laelaelaelaelaebetişşş...
burdan gönderemedim linki şmdi...MELODİ ÇİKOLATALARI ye giriyosun..
paketli ürünleri seçiyosun...sonra dekorlu ürünler diyosun...
dekorlu ürünlerde de 4.yü seçiyorsun işte o benim kızımın çikolatası..:asigim:
konu cok uzamıs,konu sahıbıne dıyecek bırsey kalmamıs artık... ıster hak verelım ıster vermeyelım arkadsımız zaten kendı düşündüğüne ınanıyor... Aksını söyleyenlerede cvbını bı guzel verıyor...
madem öyle, sizde karşıt yorumlara açık değilseniz konu açmayınmemleket meselesi halinede getirmiyorum burası forum ve arkadaşlarla kendi aramızda tartışıyoruz siz rahatsız oluyosanız yorum yapmayabilirsiniz
kaydirigubbakcemile5ozaman o arkadaslarinizi parantes icine yazip sadece onlara acik bir topic aciniz lutfen bir kismi ayirip siz yorum yapamazsiniz demek oldu bu simdi cok ayiplmaz:
aynen, madem bildiğini okuyacaksın hoşuna gitmeyen yorumları egale ediceksin ne demeye yoruma açık konu başlatıyorsun değil mi?hayir biz burda bir emek veriyoruz ... konunuzu derdinizi okuyarak bazen 1 sayfa boyunca yaziliyor usanmadan okuyoruz sizinkide oyle olabilirdi bu emege hakarettir ben bu lafa kirilirim arkadasim.. su da var kimse size haksiz ve agir bir elestiride bulunmamis.. bana gore de cok gereksiz birsey kafaya takmak icin... bu bir sahsi gorustur kalkip da aa sen yorum yapma benim arkadaslarim var onlarla tartisiyoruz dersen senin su cikolata mevzusundaki masum tavrin yada olabilirlik ;kabul edilebililik derecen duser. demekki huyu buymus art niyetliymis denilir benden soylemesi
arkdaşlar kızın tuhafına gitmiş bu durum yazmış konuşmak istemiş .bana görede dert olarak yazılacak bişey değil ama onun zoruna gitmiş demekki tartışıp kızı yazdığına pişman etmeyelim.inşlallah çok mutlu olsun bence konuyuda kapattırsın artık.
ya canım konu sahıbı kıms eonaakrsmaısn istyıyor eltısı ondna seker mı çıkloatamıydı neydı ondna istemişya sankı o duusnemedı de eltısı dusundu dıye zoruna gıdyor ben bılırm bı tıplerı bıtanede bende var cunkü :)
eltısı orası pahal demiş ee nevar bunda yardımcı olmuş ne guzle tecrbuesıne dayanark konusmuş kadıncagız.
boşa para harcamasınlar iştemiş ama karısmıs ya suclu olmuş işte
nato mermer nato kafa:bbo:
nato mermer nato kafa:bbo:
ben burda herkezin fikrine saygı duydugumu söylüyorum tabiki herkez aynı fikirde olamaz bu mümkün değil benim gibi düşünenlerde var düşünmeyenlerde var ben konumun arkasındayım bana göre abes ve ayıp ama ayıp kavramı herkeze göre değişir yani burda çatışmaya hiç gerek yok. Herkezin yaşam şekli görgüsü çok farklıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?