Eltimin patavatsızlığı

kızlar konu ne hale gelmiş.kahkahalarla okudum.hepinizde çok yaşyın emiopuyorumnanaktanbugünkü replerim hep bu konuya gitti ama helali hoş olsun.
bu arada eltiler ne güzel anlatılmış,önce patavatsız,görgüsüz,densiz,kıskanç,fesat ooooooo eltilerin tüm özellikleri.ama konu sahibi bi şeyi atlıyor.kendiside bir elti.demekki bu özelliklerin hepsi kendisinde de bulunuyor

beh her elti aynı mı diyorum size ne alakası var herkezin huyu bir mi sizde tam yangına körükle gidiyosunuz yani

o kadar büyütülecek bi durum yok bence. şimdiden böyle basit şeylere takılma derim sonra kendini mutsuz edersin

canım elti oldugumu inkar etmiyorum bir çoğumuz eltiyiz sonuçta elti demek kötü demek değildir. Ama ben şahsen benden sonra eltim olacak insana karışmam haddimi bilirim.

sizböylegidrsenız emın olunkı yenı gelceklehiç anlaşamazsınz canım

Şimdiden böyle şeyleri takarsanız ooooooo yandınız demektir.Hem eltin değil de kendi akrabalırında biri isteseydi aynı şekilde tepkin bu kadar büyük olur muydu? bana göre bu kadar büyütmeye gerek yok.Siz abartmışsınız...

ezildim...
bana cam bir kasenin içinde gelmişti nişan çikolatası...
ortada çakma gümüş bir şerit vardı hemen karardı...
ama trabzon palet pastanesinden alınmıştı bak...bu ayrıntıyı atlamayım...
içinde de bir kilo ya vardııı ya yoktu...
ben bu ütülüyü ne edem şimdi...püffffffffffffffffff...
sarı kafa...çikolatalarınızın fotosunu gönder olm...aynından 4 kilo sipariş etmeyen betiş sarışın olsun...
ezildim be yawww....

banada eltinin yaptığı ayıp geldi...
bilmiyorumda bana göre ters bir durum,şahsen ben utanırım isteyemem
:kedi:

Bitaneceğim bencede o kadar önemli birşey değil,senin en özel gününün çikolatısı diye istemiştir,yoksa normal bir çikolata olsa istemez zaten. o yüzden cahillik falanda görmedim.sana karşı bir kötülük düşünmemiş,senin güzel gününü batıracak birşeyn yapmamış. o yüzden bence birdaha bu konuyu bile açma.annelerede onların adetleri öyleymiş de.zor durumda hissediyosan

Canım hoş değil tabi ben zaten kendim verirdim sanki kaçıyoruz, bilmiyorum ben ailemden böyle gördüm böyle yetiştim ben isteyemem kesinlikle o yüzden benim çok tuhafıma gitti.

gerçekten sizden korkulur.
bir kaç çikolata isteyen birinin mi yoksa bu basit konuyu bu kadar büyütüp memleket meselesi haline getiren mi ayıp edendir tartışılır.

memleket meselesi halinede getirmiyorum burası forum ve arkadaşlarla kendi aramızda tartışıyoruz siz rahatsız oluyosanız yorum yapmayabilirsiniz

Benden neden korkulsun benim kötü bir niyetim yok siz anlamak istemiyorsunuz bence

güzelim madem kötü niyetin yok olayın altında buzağa arama , küçücük bir meseleyi ki mesele bile değil ,kafana takıp , ay neden böyle dedi diye düşünme..bu olayda sen böyle bir tavır sergiliyorsan ,büyük bişi olsa kimbilir insanlar hakkında ne düşünürsün..sırf o anda aklın başka yerde diye kadının söylediği şeyi patavatsızlık ,kabalık olarak görüyorsun..

Canım hoş değil tabi ben zaten kendim verirdim sanki kaçıyoruz, bilmiyorum ben ailemden böyle gördüm böyle yetiştim ben isteyemem kesinlikle o yüzden benim çok tuhafıma gitti.

seninde dediğin gibi herkes başkadır ve çok büyük bir ayıp olmadığı müddetçede insanların davranışları olumsuz olarak görülmemelidir..kadın bilse idi senin yetiştiriliş tarzını ve ayıp diye bildiğini istemezdi ..siz öyle gördünüz ve yetiştiniz diye szin yaptığınız doğru diye bişi yokki.

betişşş...
burdan gönderemedim linki şmdi...MELODİ ÇİKOLATALARI ye giriyosun..
paketli ürünleri seçiyosun...sonra dekorlu ürünler diyosun...
dekorlu ürünlerde de 4.yü seçiyorsun işte o benim kızımın çikolatası..:asigim:

madem kendinizi haklı görüyorsunuz neden o zaman topic açma gereği duydunuz??

herkes saygı çerçevesinde istediği şekilde yorum yapma hakkına sahiptir. yorumlara sinirlenecekseniz eğer topic açmazsınız olur biter. altı üstü bir çikolata. tanımadığın birisi bile gelse kapına çikolata istese çıkarır verirsin. eltin istemiş diye bu kadar büyütmek biraz abartı olmuş.

bence sinirlendiyseniz o anda eltinize söyleseydiniz. arkasından böyle bir yazı yazmak yüzüne karşı söylenmesinden daha kötüdür.

arkdaşlar kızın tuhafına gitmiş bu durum yazmış konuşmak istemiş .bana görede dert olarak yazılacak bişey değil ama onun zoruna gitmiş demekki tartışıp kızı yazdığına pişman etmeyelim.inşlallah çok mutlu olsun bence konuyuda kapattırsın artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…