Sevdem,
Gerçekten hiç fikrin değişmedi mi? Ya ben böyle diyorum ama bu kadar insan da aksini söylüyor,belki de ben abarttım,dolduruşa geldim,zaten nişan stresi vardı üstümde ,belki de ben yanlış algıladım..Bu olay da o kadar büyük birşey değil v.s
Hiç umut yok mu?
elimizden geleni yaptık ama kurtaramadık
gerçekten sizden korkulur.
bir kaç çikolata isteyen birinin mi yoksa bu basit konuyu bu kadar büyütüp memleket meselesi haline getiren mi ayıp edendir tartışılır.
alalsen biri söylesin bu mesajdan bu mana nasıl çıkar ?bakın arkadaşlarım ben yorumlara açığım tabiki herkezi kendi fikrini söylemekte özgür ama arkadaş demişki memleket meselesi haline getirdiniz yani yeter sıktınız daha yorum yapmayın demek gibi bişey bu yani ben burda arkadaşlarımla sohbet ediyorum konuşuyoruz esas o arkadaşın söylediği çok yanlış bakın dikkatlice okuyun yazdıgını yani yorum yapmıyor
bahsi geçen arkadaş ben oluyorum buyrunnnnnnnnn
şimdi bu benim yorumumum
buda konu sahibinin benim yorumumla ilgili yorumu
alalsen biri söylesin bu mesajdan bu mana nasıl çıkar ?
bence sizn üstün bir yeteneğiniz var ,Siz onu anlayabilmiş olsanız zaten bu lafı etmezdiniz
Bu arada sayın böcük 35. sayfada size itafen bir mesaj var üşenmeyip alya nın çikolatasının resmini ekledim
bir tanecik istedim hiç kale bile almadınız , alt tarfı bir çikolata yani ayıp çok ayıplmaz:
tüm sayfaları tekrar okumanızı tavsiye etmekle beraberhem sizden korkulur ne demek siz beni ne kadar tanıyorsunuz ki böyle konuşuyorsunuz bu lafınız bile çok ters burda bu kadar arkadaş yorum yaptı bana kimse sizin gibi ağır ithamlarda bulunmadı
kusurumu bilip terbiyesizliğimle başbaşa kalmak adına konudan çıkıyorum efemayip oyle uluorta cikolatami istenir insani zor birakma gorgusuzluk yapmaaa sende ozelden yaz kardesimm...
kk uyeleri olarak biz seni cok ayipladikkklmaz:kaydirigubbakcemile3
herkes haddini bilcekkkklava:laelaelaelaelae
bitanecik istesem terbiyesizlik etmiş olur muyum laelaelaelaelae
http://img220.imageshack.us/i/bcnikolatas.jpg/
arkadaşlar bende yorumlarınız için teşekkür ediyorum konuyu daha fazla uzatmaya gerek yok bencede bana katılan yada katılmayan herkeze teşekkürler farklı topiclerde görüşmek üzere :)
arkadaşlar bende yorumlarınız için teşekkür ediyorum konuyu daha fazla uzatmaya gerek yok bencede bana katılan yada katılmayan herkeze teşekkürler farklı topiclerde görüşmek üzere :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?