Eltimin patavatsızlığı

Zaten sırf bu yüzden ona patavatsız demiyorum başka olaylarda oldu az çok huyunu çözdüm o bakımdan söylüyorum.

evet görgü kuralları bellidir ama herkezde görgülü yaşamıyor malesef işte görgüsüzlükte burdan çıkıyor zaten

Arkadaşlar ben çikolatasında değilim helali hoş olsun ben öyle bi günde daha ince bir davranış beklerdim çünkü bu sıradan bi gün değil tam tersi olsa ben ondan asla istemezdim ki isteyeceksem illaki bunu sadece ona söylerdim ortam içinde söylemezdim.

Sevdem,

Gerçekten hiç fikrin değişmedi mi? Ya ben böyle diyorum ama bu kadar insan da aksini söylüyor,belki de ben abarttım,dolduruşa geldim,zaten nişan stresi vardı üstümde ,belki de ben yanlış algıladım..Bu olay da o kadar büyük birşey değil v.s

Hiç umut yok mu?

elimizden geleni yaptık ama kurtaramadık

arkadaşım bu olayı diyelimki es geçtim ki zaten geçtimde ben kinci bir insan değilim bu olaydan sonra eltimi gördüğümde yine ona iyi davrandım hiç ters bi hareketim olmadı ben sadece dertleşmek amaçlı yazdım buraya yoksa ona karşı şuan bişey yok. Ama ben sadece ona bu konudan dolayı kızmadım onu anlatmak istiyorum şimdiye kadar kaç tane olay oldu böyle ben onun huylarını beyenmiyorum bana ters geliyor ki zaten uyuşmak zorundada değiliz o farklı bir insan bende farklıyım olay bu yani yoksa bişey yok.

bahsi geçen arkadaş ben oluyorum buyrunnnnnnnnn
şimdi bu benim yorumumum
gerçekten sizden korkulur.
bir kaç çikolata isteyen birinin mi yoksa bu basit konuyu bu kadar büyütüp memleket meselesi haline getiren mi ayıp edendir tartışılır.

buda konu sahibinin benim yorumumla ilgili yorumu
alalsen biri söylesin bu mesajdan bu mana nasıl çıkar ?

uyuşmak zorunda deiliz dersen hıcbır zaman ne sen ona samimi davranabılırsın ne de o sana... ha nolcak bu sefer gene eltım söle dedı böle yaptı olcak... sonucta burda sana yazan herkes bu yollardan 10 kere geçmiş ınsanlar canım,ha dertlesmek ıstedıysende bızım sana demek ıstedıgımız daha yolun basındayken bukadar ufak detaylara takılma.. tamam hoslanmamıs olabılırsın sevmemişte olabılırsın ama ınan sen ıcın de bu duyguları, yani uyusmak zorunda deılım düşüncesını tasıdıgın sürece eltinin her davranısı sana batacak canım...

Bu arada sayın böcük 35. sayfada size itafen bir mesaj var üşenmeyip alya nın çikolatasının resmini ekledim
bir tanecik istedim hiç kale bile almadınız , alt tarfı bir çikolata yani ayıp çok ayıplmaz:

Konuyu Yine kişiselleştirmeyelim Lütfen.
Gerekli mesajlar ve Kişiler Yönetime Bildirilecektir Arkadaşlar..

hem sizden korkulur ne demek siz beni ne kadar tanıyorsunuz ki böyle konuşuyorsunuz bu lafınız bile çok ters burda bu kadar arkadaş yorum yaptı bana kimse sizin gibi ağır ithamlarda bulunmadı

ayip oyle uluorta cikolatami istenir insani zor birakma gorgusuzluk yapmaaa sende ozelden yaz kardesimm...
kk uyeleri olarak biz seni cok ayipladikkklmaz:kaydirigubbakcemile3
herkes haddini bilcekkkklava:laelaelaelaelae

hem sizden korkulur ne demek siz beni ne kadar tanıyorsunuz ki böyle konuşuyorsunuz bu lafınız bile çok ters burda bu kadar arkadaş yorum yaptı bana kimse sizin gibi ağır ithamlarda bulunmadı
tüm sayfaları tekrar okumanızı tavsiye etmekle beraber
dilerim Rabbim her şeyin hayırlısını nasip eder.

ayip oyle uluorta cikolatami istenir insani zor birakma gorgusuzluk yapmaaa sende ozelden yaz kardesimm...
kk uyeleri olarak biz seni cok ayipladikkklmaz:kaydirigubbakcemile3
herkes haddini bilcekkkklava:laelaelaelaelae
kusurumu bilip terbiyesizliğimle başbaşa kalmak adına konudan çıkıyorum efem

Son düzenleme:
arkadaşlar bende yorumlarınız için teşekkür ediyorum konuyu daha fazla uzatmaya gerek yok bencede bana katılan yada katılmayan herkeze teşekkürler farklı topiclerde görüşmek üzere :)

bitanecik istesem terbiyesizlik etmiş olur muyum laelaelaelaelae
http://img220.imageshack.us/i/bcnikolatas.jpg/

inanamıyorum..bu ne hadsizlik:mymeka:
görgüsüzlük..çok ayıp çokk..
hiç mi çikolata görmedin yemedin ayol..bu kadar insanın içinde istiyisin.:1shok:
sanki ben bilmiyim çikolata vermeyi..bugün yeme yarın ye..ne var yani..
hem ailemde garipsedi çikolata istemeni.Allahın çikolatası işte..lmaz:
tirbiyesiz...kötükedihüso

arkadaşlar bende yorumlarınız için teşekkür ediyorum konuyu daha fazla uzatmaya gerek yok bencede bana katılan yada katılmayan herkeze teşekkürler farklı topiclerde görüşmek üzere :)

görüşürüz hayatım..çok yakında hemde..kaydirigubbakcemile3
burbuk ablanın dediği gibi kayınpederim benden su istedi..görümcem ayağıma bastı altında bir şey mi var acaba gibi konularaını bekliyorum..ben şahsen:lepi:
çok özletme kendini ama..
şahsen takibindeyim...zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…